SKRIVET: 2009-12-29, kl 23:09:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

two days left

En fin vän kom hit och väckte mig tidigt i morse. Bjöd henne på frukost och umgicks med henne resten av dagen. Love for you.

Inte många dagar kvar på det här året. Kändes nyss som att de var den där hemska nyårsafton när allt som inte skulle hända, hände. Kanske just därför jag har dåliga vibbar och inte känner för att festa på nyår alls. Men tänker ställa upp för dom som är mina vänner och faktist tillbringa kvällen med dom. Hoppas på ett bättre år än det gågna och en mycket bättre födelsedag som verkligen va hemsk förra året.. Har faktist tänkt ut några löften,men dom tänker jag hålla för mig själv. Tyvärr så är jag inte så bra på att hålla dom dock. Vem vet, jag kanske klarar det den här gången?
Snart ska jag ner och fixa kaffe till mig och pappa så att vi inte somnar i vår grymt sköna soffa (som mavi två oftast lyckas somna i, haha) när vi kollar på hockeyn. Heja Sverige!! ;) hugs

SKRIVET: 2009-12-28, kl 22:58:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

finally

Sov över hos Johanna även denna natten. Är lika bra att ta vara på den lilla tiden jag får träffa henne! :)
Åkte som sagt till Norrköping idag, och det var med trötta ögon. Fick faktist med mig lite saker hem och det blev pengar över. Duktigt fredda (y) Fast det bästa köpet av allt var en mobil. Guuuuuud va skönt att slippa min. Jag menar det faktist nu. För idag har den varit för j*vlig. Stängts av så fort jag rör den.. Det var nog dags dags nu. Det går heller inte att ladda den längre så den har väl gjort sitt, haha. Köpte också en jeansskjorta, en tjock tröja, en mössa, ett par haremsbyxor och en jättejättefin kjol till nyår. Bestämde mig för att inte ha klänning på nyår i år, utan en kjol istället. Dock var det inte en sån här jag hade tänkt mig. Men den jag har köpt känns faktist bättre än min tanke. Kjolen får ni se på nyårsafton ;)


mina nya byxor fick också vara med. tycker inte sånna är så värst snygga, men SKÖNA ska ni veta att dom är. alla måste införskaffa sig ett par..

SKRIVET: 2009-12-27, kl 19:54:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

@panni


Hellu! Igår mötte jag upp Panni på Biostaden och såg Luftslottet som sprängdes. Riktigt bra film! Konstigt nog så var de Johanna som inte ens har sett tvåan, som fick berätta saker för mig som jag fortfarande inte har fattat från andra (flickan som lekte med elden) filmen, hahah! När filmen va slut åkte vi hem till henne och blev lite fetare och hade sen tänkt att kolla på en film, Gökboet. Såg knappt 20 minuter, sen somna jag. Ovanligt..
Snart ska jag möta upp Rashid och sen åker vi ut till Johanna. Finns förslag på att se Taken, så ska nog packa med mig den. Hörde även rykten om att de fanns godis hos Johanna. Vem vet! :D
I morgon åker jag till Norrköping och har i tanke att förnya garderoben. Om jag inte lyckas med det, så ska jag åtminstonde försöka hitta en ny mobil. Fast det vill jag verkligen inte nu, för min funkar prima? Aja, vi får se vad jag kommer hem med :) puss

SKRIVET: 2009-12-25, kl 20:45:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

taken

För första gången någonsin kände jag aldrig att det var julafton. Det var som en helt vanlig kväll hos mormor med släkten. Trots snön så hjälpte det inte. Men det var en bra kväll :) Fick mycket bra juklappar. Jag tänker bara säga att jag fick pengar till en mobil, mer än så vill jag inte säga för de låter bara skrytsamt :) Jag hoppas att ni hade en bra julafton och även ni blev nöjda med det ni fick!


Tänker bara stanna hemma ikväll och se en utav min favorit filmer "Taken". Om ni inte har sett den så tycker jag att ni gör de. Verkligen en film att rekommendera :D

SKRIVET: 2009-12-24, kl 11:37:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

24 december 2009

God jul!! :) Hoppas ni får en kanonbra julafton, för det ska nämligen jag ha!

SKRIVET: 2009-12-23, kl 23:51:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

dan före dan


Som de senaste åren så var de dags för uppesittarkväll med familjen. Dock gick det ju lika dåligt som alla andra år. Med andra ord, ingen vinst. Men som allting annat blir inget som jag vill, haha. Åkte till Julia tidigare idag där också Nea befann sig. Blev bjuden på gröt, macka och te och det fick mig att känna mig lite friskare :) Men jag tror faktist att vänner är den bästa medicinen!
Förresten så har jag fått ett nytt hopp om min mobil. Den har legat i ide i ungefär en månad nu och skulle testa om den funka. Självklart gjorde den det :D Får hoppas att den skärper sig nu så jag kan få ha min lilla älskling igen. Är så himla trött på mammas gamla mobil, men vill samtidigt inte ha en ny om min nu funkar. Jag kanske är knäpp, men min mobil tillhör mig, haha.
Nu ska jag nöta lite bubbleshooter som jag verkligen aldrig gör annars. POSS

SKRIVET: 2009-12-22, kl 22:56:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

twilight och oc


Snälla håll med mig någon. Visst är killen längst ut till höger på bilden med i OC? Det måste vara han som är med i säsong tre och är Kaitlins pojkvän. Blir galen asså. Någon måste ju ha sett det här mer än jag!

SKRIVET: 2009-12-22, kl 14:50:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

jullov!


Sitter just nu och slår in julklappar. Så himla tråkigt. Men i denna stund tänker jag på mamma som måste slå in massa julklappar. Okej, det känns faktist inte riktigt lika jobbigt längre.. Mitt immunförsvar orkade tydligen inte med den här kylan, så just nu tycker jag synd om mig själv för att jag har så j*vla ont i halsen och är förkyld. Inte okej alltså. Men får väl se det från den här sidan, att så länge jag inte får feber på julafton så får de gå i alla fall!
Ska burra ner mig med myskläder i min säng med datorn och kanske se lite OC. Senare ikväll blir det träning. Ska bli skönt att röra på fläsket igen ;) puss

SKRIVET: 2009-12-20, kl 18:54:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

paradise hotel --> OC

Idag har jag spenderat min dag i sängen. Så jävla skönt! Har också sett OC hela dagen och blivit lite tjockare av lösviktsgodis. Dock en besvikelse att tredje säsongen av OC inte är lika bra som första. Första kommer alltid vara bäst<3
Känns väldigt jobbigt att veta att i morrn så måste jag ut i kylan. Blää. Jag som fått för mig att det redan är jullov. Bara två dagar kvar, men skulle vara mycket skönare att få lov nu.. Dock har jag inte så roligt lov framför mig, utan en massa plugg. Men det är väl bara att acceptera!


Sitter och tjurar över att det inte är något paradise ikväll. Va fasen ska dom ha juluppehåll för? Det är ju nu om någonsin som man är inne och vill se något bra på tv. TV6, fuck you :(
Och förresten så skulle de inte göra något om man va lika snygg som PH-Erika!
puss

SKRIVET: 2009-12-19, kl 16:08:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

julli

Finns inte så mycket mer att säga än att julfesten var kul :) hoppas att ni andra också hade det.
Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med kinamaten. Har inte ätit sen middagen igår och de va inte speciellt mycket. Så magen skriker duktigt! Senare kommer julia hit. Eftersom jag är ganska så trött så sitter vi nog bara hemma och myser. Vädret får en ju inte att springa ut heller. Ska laga mat senare ikväll också, så vi får väl se om våra matlagningskunskaper heter duga ;D pyss&kram

SKRIVET: 2009-12-17, kl 23:11:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

what does that mean?

Eftersom jag har en antik mobil så kan jag inte lägga in bilder på datorn från den. Och jag orkar heller inte dra med mig min kamera överallt. Men igår var Nea, Johanna och jag på mejeriet och lyssa på Martin, Martin, Martin och Martin. De var riktigt duktiga! :)
Idag hade jag bara två lektioner, varav en var dans. Snacka om att jag har det bra. Och ovanligt nog så råkade jag somna när ja kom hem och sov ca tre timmar. Asskönt ;) Väktes dock av pappa som sa att en tant ringde och sa att jag måste till tandläkaren klockan 9 i morrn. Vilket innebär att jag inte får min sovmorgon som jag har sett fram emot, eftersom att jag inte behöver gå på matten. Kul.. Så nu ska jag sova och sörja över detta och den här jävla snöstormen. Men i morrn är det julfest, så då får jag se till att bli på lite bättre humör tills dess.

förresten så färgade jag mitt hår nyss, så nu blir jag långhårig igen :D puss!

SKRIVET: 2009-12-17, kl 17:10:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

du borde inte vara där..

SKRIVET: 2009-12-15, kl 19:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

egypten

Eftersom det redan ligger inne bilder ifrån min kamera på facebook så antar jag att de flesta av er har sett dom. Så jag kommer bara lägga in bilder från mammas kamera. Hoppas de duger! :)


sov rätt så jävla skönt på planet!

pappa och jag första soldagen. med andra ord var vi rätt bleka..

på en helt vanlig gångbana i SHarm El Sheik

jag och säm i beduintältet

här har vi några av personalen. minns bara namnet på han i mitten. tro de eller ej, men han hette Mohammed. som de flesta gör där, haha.

powernap

finaste vattnet jag har sett!

gamla stan

avslutar med en bild på mig och mamma. en asbra resa!

SKRIVET: 2009-12-14, kl 23:04:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

opssss

jag må göra många tabbar, men en som jag tänker dela av mig av hände förra veckan. det var i skolan jag satt med några kompisar. det är fullt av folk runt omkring oss. en av killarna (med en väldigt benig rumpa) sätter sig i mitt knä och jag skriker ut "fan va hård du är!" hahaha. trodde jag skulle dö..

SKRIVET: 2009-12-14, kl 18:10:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

pluggar ner mig


Mitt rum just nu.Sitter nergrävd med svenska, samhällskunskap och matte. därför har jag ingen tid att ladda upp några bilder från egypten idag. får bli en annan dag. men lovar att göra det innan helgen! Då jag förhoppningsvis har lagt in några bilder från mammas kamera också. Nu vet ni i alla fall var jag befinner mig. puss

SKRIVET: 2009-12-13, kl 16:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

home sweet home

Ops! Inget bloggande på hela veckan.
Jag hade det i alla fall kanon i egypten och hade gärna stannat lite till i värmen. Alltid lika tråkigt att behöva lämna allt och alla efter en semester. Men man vet ju aldrig, man kanske kommer tillbaka ännu en gång :)
Under den här skolveckan så har jag fatkist bytt program. Jag går inte längre hantverk-frisör, utan estet-dans! Trivs jättebra hittils och de känns som att jag har gjort rätt val. Detta betyder då att jag ligger efter i massa kurser och måste plugga arslet av mig. Men det är bara att kämpa på ;) Så det är vad jag kommer unna mig på min fritid den här veckan.
Helgen har varit kanonbra. I fredags kom Nea och Johanna till mig. Vi åt kex&ost och kollade på idol. Synd bara att vissa inte orkade vara vakna, haha! Och igår var det fest utan alkohol för min del. Sparar mig till helgen :)

Just nu vill inte bilderna från egypten laddas upp, men lovar att ja ska försöka ladda upp dom senare ikväll eller i morgon!
pusss