SKRIVET: 2009-06-30, kl 18:38:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

har alltid varit och kommer alltid vara den bästa


Tiden har gått i snigelfart ända sedan den dagen du åkte, och saknar dig så sjukt mycket! Fredag kommer bli en så himla bra dag. Då vi även blir inneboende hos varann nästan en vecka, och hur bra är inte det då. Lovely.


Förresten, har funderat lite och är väldigt sugen på att färga mitt hår ljust :) Det innebär i och för sig att jag inte kommer använda mitt löshår mera, utan kör på min egna längd. Hade inte tänkt att det skulle bli så ljust som det är på den här bilden, men blond slingat i alla fall. Ni får gärna kommentera och säga va ni tycker!

SKRIVET: 2009-06-30, kl 12:01:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

luck or unluck?

Hela dagen igår spenderades med Klarasötan. Vi badade, åt lunch, gick en lååångpromenad, åt mat igen, gick en sväng på stan och träffade trevligt folk, och sist men inte minst så åkte vi hem till Klara och bakade kladdkaka och såg på Bröllopsduellen som vi hade hyrt. Jättejättebra dag!
Men det jag undrar är om det var min turdag eller otursdag? För slog nämligen i samma tå tre gånger och tappade min mobillucka genom bryggan när jag satt vid hamnen. Så nu stängs min mobil av hela tiden eftersom batteriet åker ut :(
Men något JÄVLIGT bra hände också. Fick ett brev hem som alla andra snart nyblivande ettor. Blev så jääääävla glad, och vad kan de betyda? Jo, att jag kom in på frisörlinjen!!! Så nu ser jag faktist fram emot skolan, kanske är den enda som gör det, haha.

SKRIVET: 2009-06-28, kl 20:08:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

en fallande stjärna

Igårkväll hängde jag med två sjukt snygga brudar, med andra ord Olivia och Jc. Vi inhandlade oss en massa gott och gick sen en promenad till stan. På vägen dit såg vi en fallande stjärna, och jag skrek och jubblade väl ungefär som att jag hade vunnit en miljon, haha. Dock får man väl inte säga att man ser en fallande stjärna? Men jag önskade i alla fall och får hoppas på att de slår in! Vi gick sen hem till Olivia och såg Twilight. Och den var lika bra som förra gången vill jag lova, och han var lika snygg om inte ännu snyggare ;)
Idag har jag solat och badat massor på korpa med Nor. Som alltid så fick vå själklart sällskap av några guys. Så jävla skönt med 30 grader då, kan ju inte blå bättre!!!
Nu ska jag åka till Olivia för att va me Olivia, Jc, Gurra och Affe. För övrigt så kör jag utan löshår ikväll för första gången på riktigt länge, haha. Undra hur länge de kommer kännas bekvämt, skulle inte förvåna mig ifall jag får ett måsteanfall, och åker hem och tar på mig de sen, haha! Sånt som märks med andra ord. Ne, nu väntar Olivia på mig, see yah! PUSS


skogsmullefredda

SKRIVET: 2009-06-26, kl 21:25:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

michael jackson

Det var så här vi ville se dig, den rätt Michael Jackson.
Men istället gör du om dig till en människa
som mest ser ut som man sugit ur allting på så att huden
ligger tätt intill skelettet och nästan ska spricka.
Ja, ungefär så såg du ut. Rätt hemskt om man frågar mig.
Men ändå var du och kommer alltid vara kungen av pop.
Den stjärna som sålt mest album i hela världen, ah du leder faktist t.o.m idag.
Och jag tror att du kommer att fortsätta göra det också.
För man blir oftast "ännu mer känd" eller vad man ska säga,
när man har dött. Allt med dig blir mer värdefullt då.
Inte för att jag var något stor fan av dig, men några av dina låtar är faktist bra.
Tycker också det är synd att du inte hann ha din avslutningskonsert för dina fans.
Men hur skulle någon kunna veta att ditt liv skulle ta slut just precis idag?
Rest In Peace Michael Jackson

SKRIVET: 2009-06-26, kl 21:13:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Monika och linköping


Jeans jackan hittar ni på Ginatricot för 400 kr
och dom ljusblåa (finns i fler färger) chinosen hittar ni också på Ginatricot, för endast 99 kr (rea)


Monika sov här, och vi började dagen med sol och bad hemma hos mig. Hur skönt som helst, dock är det lite för kallt för att bada än. Efter några timmars solning så gjorde vi oss i ordning för att ta en snabb tripp till Linköping. Blev inte så mycket tid där men hittade ialf en jeansjacka som var mitt "måste-köp". Plus lite annat som jag är helt nöjd med :)
Eftersom jag inte har så mycket för mig denna fredagskväll så ska jag nog snart ut och traska med min syster. Hoppas ni gör något vettigare än att sitta inne vid datorn en sån här kväll, för de ska nämligen bli skitväder snart och det hoppas jag verkligen på för det är positivt för mig, men varför märker ni då isf ;) kyssss

SKRIVET: 2009-06-24, kl 23:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

sooooooooooooool

Igår var en perfekt dag med en perfekt människa, med andra ord Monika. Eftersom jag brände mig ganska rejält i måndags så blev det inget korpa för våran del. Vi åkte istället ner till stan och åt glass och bara stekte vid hamnen. Kvällen spenderades hemma hos mig med en godispåse och Big mommas house 2. great day!

Eftersom vädret är hur bra som helst och ska fortsätta va de denna vecka så vill jag utnyttja de så bra som möjligt. Så jag strunta i att jag va bränd och åkte ut till korpa med min JulleGulle. Väl där, såg jag en orm, och det hörde nog alla som va där också, haha. Det blev en heldag på korpa för att sen åka hem och hjälpa mamma med att laga maten och göra GI rabarber paj. Faktist, så var den ganska så god :) Eftersom jag inte hade några planer för kvällen så bestämde sig mamma, pappa och jag för att cykla ut till Ekholmen och sitta och mysa i solnedgången. Hur skönt som helst. Och min mamma är så himla söt, hon är typ kär i jessy - dancing in the dark, så vi låg och lyssna på den, haha. Lite väl ointressant information, men nu vet ni!
Trots den långa cykelturen (tror den är 1,2 mil ungefär) så gav jag mig ut och sprang när jag kom hem. Hur skönt som helst, och mina fötter stog faktist ut denna gång, yippie. Ingen är gladare än jag ;)
Nu ska jag ladda inför morgondagens stek genom att smörja in mig med after sun. Och i morrn ska jag fan i mig har högre solskyddsfaktor än 4! Att bränna sig är inget att rekommendera så glöm in solskyddsfaktorn! PUSS


big love
<3

SKRIVET: 2009-06-24, kl 23:05:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

tacos@gustav

Här är bilder ifrån måndags!


the gang

(olivias bild)

mätta och belåtade

SKRIVET: 2009-06-22, kl 18:34:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

korpa

Gick upp så tidigt jag orka (klockan tio) för att åka ut till korpa med Olivia. Väl där ute träffade vi Rasmus som stog i sin ensamhet och vänta på folk, så vi hängde me honom till bananön där fler folk sedan kom. Det var dock inte de lättaste att ta sig dit för man va nämligen tvungen att gå i vattnet på hala stenar för att komma till den ön. Jag och Olivia var väl inte dom snabbaste.. haha. Stekte hela dagen och de resulterade en sönderbränd rygg (y) yeah. Svider som faaan! Men får skylla lite på Samira eftersom hon tog med sig båda solfaktorerna som jag använder. Ingen solning för mig i morrn ialf eftersom även ansiktet är bränt.
Har precis kommit ut ur duschen och håller på att fixa mig för att sen åka till Olivia. Vi ska laga tacos med Gustav, Victor ovh Hampus och sen se Inside man (ialf vad jag och Olivia har bestämt!), jätte bra film. Tror den går på fyran om jag inte minns helt fel, runt klockan nio. Blir nog en toppenkväll :) hoppas ni får det me!
Vet inte varför men just nu så funkar det inte att ladda upp någon bild, men tror säkert att ni klarar er lika bra utan ;)

kyssar

SKRIVET: 2009-06-22, kl 01:13:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

varning för långt inlägg

Dålig uppdatering, vääldigt dålig! Men eftersom det är min blogg, så skrivs den efter då jag har tid. Men men, igång med vad som hänt de senaste dagarna!
Midsommarafton blev lyckad. Karin, Monika, Nor, Emelie och jag började midsommarfirandet hos mig med mat och tårtbakande. När vi sen skulle äta tårtan fylldes det på med fler folk och vi spelade även kubb. Sen drog allt folk och spelade fotboll förutom vi som stog för mat och tårta. Och dom kom aldrig tillbaka så vi gav oss ut för att leta efter min boll, utan resultat. Lär nog aldrig få tillbaka min Beckham boll :(, haha. Karin gjorde mig ialf sällskap i mörkret och sov över här.
Fick inga bilder från dagen, men några bilder finns på Monikas blogg, som jag har länkat till på vänster sida.

I lördags träffade jag min efterlängtade Julia. Med tanke på att det var en massa regn och tråkigheter på morronen bestämde vi oss för att köpa massa godis och se en massa filmer. Så blev det också. Det börjades med att se Don't mess with Zohan och på det Love and other disasters. När vi hunnit med det så lekte vädret så vi följde med min familj ut till lysingsbadet där Pia och Peder bodde över helgen. Tog en proemnad i de sköna vädret runt campingen med två hundar som bara slet och sprang fram och tillbaka som jag vet inte vad. Men hur söta som helst! :) Vi tiggde lite pengar av mamma och gick och köpte glass i sista stund innan dom stängde. Kanske inte var den smartaste tidpunkten med tanke på att det blev hur kallt som helst (y) haha. Det smakade bra i alla fall! Vi satte oss sen i husvagnen för att få lite värme och sen var Andreas snäll och skjutsade hem oss. När vi kom hem blev det att se Dude, where's my car? med varm oboy och chips. Härlig blandning. För ovanlighetens skulle så somnade jag ;) haha. Men efter lite upppiggande tandborstning så satte vi på film nummer fyra, Big mommas house 2. Men innan den filmen var slut så sov vi båda så sött så.
Vår tanke dagen därpå var att gå upp tidigt för att springa men vi råkade vakna tjugo i ett så det blev ju inte riktigt enligt planerna. Men vi fick i oss lite frukost och vänta en stund och sne gav vi oss ut och sprang. Trots att jag har köpt nya skor så vill inte mina fötter sammarbeta :( dösur. Vad fasen ska man göra. Får världens blåsor och ömhet under fötterna för en liten springtur?! Bara att fortsätta kämpa och sen inte kunna gå i vanliga skor på två dagar, hahah.
Klarade ialf av en lång promenad ner till stan förut och det var riktigt skönt. När vi kom hem drog vi på tredje filmen, Taken. Ett måste att se!
Nu är jag för trött för att sitta uppe, ska nämligen upp tidigt i morrn för att sola och bada med Olivia. god natt :*

SKRIVET: 2009-06-18, kl 16:56:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

grattis!


(inte så jätteny bild kanske)

Även att jag gillar dig lite mindre vissa dagar så är du fortfarande bäst och kommer alltid va :)
GRATTIS PÅ DIN NITTONÅRSDAG SYSTER!<3

SKRIVET: 2009-06-16, kl 19:20:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

från frukost i solen till regn och film

Igår såg jag världens bästa film, Twilight. Ni som inte har sett den, SE DEN NU! Trodde inte att den var så bra som Olivia har tjatat om hela tiden, men det stämde så väl så. Verkligen ett filmtips ;)
Startade dagen med frukost i solen med min panni, vi tog sedan moppen ut till korpa för sol och bad, som var planeringen. Men solen svek när vi kom dit så istället åkte johanna, axel, fredrik, david och jag ut till johanna och badade i hennes bad istället. Det satt som en smäck vill jag lova. När vi hade badat klart så satte vi på en film, Ghost Rider. Inget för mig, men gjorde inget för jag somnade. Det var inte så himla mysigt att sen kolla ut och se spöregn och behöva se fram emot en tur på moppen i korta shorts och bara en kofta. Men turligt nog överlevde jag, haha.
Just nu sitter jag och värmer mig i stora myskläder och väntar på att Ronja ska höra av sig. En promenad var planerad men inget jag har lust med nu så kanske blir en till film. en stor fet puss på rumpan

SKRIVET: 2009-06-15, kl 19:20:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

yohanni my looove

Gick hemma hela dagen igår utan att göra någonting, verkligen urtrist med tanke på att lördagen var likadan, men smällar man får ta. På kvällen bestämde sig ialf mamma och jag för att åka och hyra en film. Även Samira gjorde oss sällskap. Vet inte hur länge sen det var som vi hyrde en film tilsammans, men alltför länge sen för att minnas i allafall! Det blev "allt flyter" och jag tycker faktist att den var ganska bra :) Jordgubbar och glass satt fintfint till.
Efter filmen satte jag mig på cykeln och trampa till västra lund, med andra ord hem till min mystjej Johanna. Vi tog en promenad staden runt som faktist var riktgit skönt, inte ett dugg kallt och hamnade till sist hemma hos Bochen. När vi höll på att somna så åkte vi skilda vägar och jag somnade som en stock i min säng.

Idag blev det solning för hela slanten, som också betyder liiite mer bränna ;) Mötte sen upp johanna och vi tog en sväng på moppen som först ledde till stan och sen ut till solsidan. Vi satt och sydde Lenas löshår ett bra tag och nu har jag blivit hemskjutsad för inte så länge sen. Ska snart fixa mig, så jag e klar tills Johanna kommer och sen ska vi träffa några snubbar ;) kissssses


panni

SKRIVET: 2009-06-14, kl 13:45:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen!!!

Har inte funnits tid eller ork att blogga så därför det inte blivit av!

I alla fall, trots regn i fredags så var skolavslutningen bra. Tågade tjusigt in i kyrkan med Elias och efteråt var det klassrummet som gällde. Fick våra betyg och jag är nöjd eftersom jag inte har sänkt mig i något utan höjt mig i ett! Som också vetyder att jag är ett steg närmare att komma in på frisörlinjen :) Fick tillbaka korten som vi tog i sjuan och man var ju inte annat en fräsch på den tiden. Haha, fy asså. Konstigt nog fälldes inga tårar, men har inte riktigt insett att vi lämnar varann ännu. Som tur är, umgås man ju fortfarande med några utav dom.


Lockner


Mathilda och Olivia

Efter det åkte Johanna och jag hem till mig för att byta om till lite varma kläder efter att har gått runt och frusit på stan ett bra tag.Sedan blev det att åka till gymnasiet för att se när bl.a Samira sprang ut!

grattis till studenten bästa syster!<3

Samira och Petra

Maja, Samira, Petra och pappa

Sen bar det av hem till mig där massa mat, tårta och gäster väntade. Blev att fixa sig i ordning snabbt för att va festfin inför kvällen! När vi fått i oss lite mat så åkte Johanna till sin klassfest och jag till Gustav Söderkvist där det var lite förfest. Sen vidare till Gränsö där den stora festen var! Tog inte allt för många bilder hos Mathilda, men lägger upp dom som blev. Förbered er på pusskalas..


Joel och Henke


Henke och jag


Fredrik och jag


Oscar


Bästa Molkan och jag


Lina

SKRIVET: 2009-06-11, kl 14:12:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

jävla test

okej, jag har tvångstankar :(

Gör testet annars kommer du få otur i sommar!


Du är kär nu - nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 2 månader - ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har fuskat i ett spel - haha ja

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - ja
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nej, bara när det varit behövligt!
Jag har somnat gråtande - ja

DÖD
Jag hatar begravningar - usch ja
Någon nära till mig har försökt begå självmord - lite halvt?
Någon nära till mig har begått självmord - nej
Jag har sett någon död - nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - ja
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - haha nej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - har jag nog
Har sparkat en kille mellan benen - ja
Har lekt sanning eller konsekvens - ja
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja
Du har fångat en snöflinga med tungan - ja
Jag har suttit på ett tak på natten - ja
Jag har aprillat någon - ja
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - nej
Jag har åkt snowboard - ja, det var då jag fick min spricka i svanskotan som jag har problem med fortfarande :(
Jag har åkt kundvagn offentligt - ja
Jag har cyklat inomhus - i unga år

SKRIVET: 2009-06-11, kl 13:55:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

9L

Sista dagen med klassen skulle spenderas ute på löga, men de blåste och var kallt och vi bara satt och glodde. Så istället åkte vi till stadsparken för att spela minigolf. Men det var stängt så vi bestämde oss för att spela kubb istället. Så jag och Elias drog hem till mig och hämtade kubb och sedan spelades det två matcher med en vinst var! Dock var vi bara ca 10 stycken, men det var tio BRA klassisar som avsluta dessa tre år tillsammans. Först nu inser man att vi ska skiljas åt, och tycker det är grymt tråkigt för trvis verkligen i klassen nu. Det bra är ju att alla stannar kvar i stan, förutom Joel som drar till Linköping. Men vi har redan bestämt att jag och Jocke ska åka dit och laga tacotårta, kanske blir fler folk, vem vet ;)
Jag är ute i god tid men ska nog ändå hoppa in i duschen snart, för att förbereda mig inför middagen på skolan i kväll som är klockan sex. Går inte inte allt för snabbt när jag fixar mig så behöver nog all tid, haha ;)
Ett försök på att klippa till Olivia's lugg ska också göras sen, önska mig lycka till!
Min saknade brutta Johanna hänger med mig hem efter middagen och sover här, LOVE


collage på 9L genom alla tre år!

SKRIVET: 2009-06-10, kl 17:11:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

sur som en citron



Som alla andra onsdagar, sista veckan på Ellen Key så var de spex och städning. Spexet i år gillades mer än förra ;) Extra plus till JC som är så jävla grym på att sjunga, ryser vaernda gång. Spelade in på mobilen, men mitt ljud kan ju diskuteras.. Som tur är ska hon sjunga redan på fredag igen, och jag längtar faktist!
Städning innebar också att vi lämnade in nykeln till våra skåp och får aldrig mer tillbaks den (med tanke på att gymnasiet står på tur!). Har plågets i tre år, så jävla skönt att det är över. Fick nog det värsta tänkbara, tycker synd om nästa ägare!
Slutade runt 12 com satt fintfint. Somnade i och för sig direkt när jag kom hem som var jävligt skönt. Mindre skönt var de att bli väckt och sen direkt bli ivägtvingad i bilen av mamma. Så nu kan man förknippa mig med en citron, för hela dagen är förstörd! haha. jaja, tur att jag ändå bara hade tänkt att vara hemma ;)
Bilder från spexet kommer lite senare.
kisses

SKRIVET: 2009-06-09, kl 16:26:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

jordgubbar i massor

Dagen startade nere på VO kl 9.30 och det var dags för en brännbolls match mellan 8-och 9L. Det var den mest oseriösa och onödigaste matchen i världshistorien. Okej, nu överdrev jag. Men näst intill! Efter det slutade vi.
När jag kom hem bytte jag om för en springtur, men mamma och syster skulle till farmor och fika så jag hängde på och vi köpte med oss jordgubbar av Jouline. Första gången på mååånga år som jag har ätit massa jordgubbar utan att de varit mosade i tårta, och det gick hur bra som helst! För er som inte vet så har jag allergi mot typ all frukt, även jordgubbar. Men jag överlevde!
Hann även med att springa ca 5 km och är stolt över mig själv att jag verkligen håller i och springer så ofta som jag själv har lovat mig :)
Ska slänga i mig något lätt att äta och sne traskar jag ner till meddo för att bli ett snep brunare. Uh, I like thaaaat.
Vad resten av dagen blir av återstår att se, men ska nog bara vila för lär vara trött efter dagens motion!

PUSS


NIOELL

SKRIVET: 2009-06-09, kl 16:06:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

svar

Eftersom det inte alls blev många frågor så antar jag att ni redan vet allt som ni vill veta om mig? ;) hah
Tänkte i alla svara på de få frågor som ställdes, so here we go.

du kommer sakna 9L (ser inte att det är någon fråga men ger svar på den i alla fall)
svar: ja, jag kommer att sakna 9L
 
Hade du sex med Jacob när ni var ihop?
svar: nej

vilket klädesplagg skulle du aldrig ta på dig??
svar: jeans som är vida hela vägen (som nyss har varit (är?!) modernt)

vad ska du gå på gymnasiet?? hur gör du iordning dig på morgonen??
svar: jag har sökt frisör som första val och hälsa/skönhet som andra val, som det ser ut nu så har jag kommit in på mitt andra val i alla fall! :)
haha ja, som de flesta andra så sminkar jag mig som vanligt. foundation, puder, rouge, mascara, ibland någon skimmrande ögonskugga. Håret brukar jag bara platta och tuppera längst in mot hårbotten under det översta håret så att det blir lite volym, och sedan hårspray ;)

SKRIVET: 2009-06-08, kl 15:40:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

frågestund

FRÅGESTUND!
Visst har det alltid funnits något som ni har velat veta om Fredda? ;)
Dåså, bara att sätta igång!

SKRIVET: 2009-06-08, kl 15:32:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är det verkligen sommar?

Blev 18års fest även i lördags, men denna gång var det eriks :)  Mötte upp tillsan sjukling och blev bjuden på en kaffe cool, sen bar det av till fogden. Kvällen var bra med tanke på att jag alls inte hade någon lust att festa, men den blev lyckad!
Just nu sitter jag och fryser i min säng även att jag har mina täcken. Men det blir väl resultatet efter en regning utedag med laget. Vi var nämligen i "jenny" och körde frisbeegolf, sjukt tråkigt. Jag och Joel var duktiga och kastade bort vår frisbee så fick leta i ca 20 minuter och höll på att ge upp, då fann jag den! Hade inte varit kul att få betala en sketen frisbee.
Senare tvingar mathilda mig ner på stan för att möta henne och lämna lite grejer, får väl se om jag strejkar. Ingen större lust att gå ut just nu i alla fall.
På tal om annat så är det inte många dagar kvar till det efterlängtade lovet!!


tillsan fredda

SKRIVET: 2009-06-06, kl 13:20:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bochen 18!

Vaknade av ett jävla oväsen som lät som att de vore krig. Men krig var de inte, utan en helikopter som flög lågt som bara den fram och tillbaka näst intill utanför mitt fönster?! Tack så himla mycket för den långa sömn jag behövde..
Jag är så himla trött så vet inte om det blir så mycket gjort idag. Laddar i alla fall för min springtur som ja snart ska ge mig ut på. Har "startat ett nytt liv". Får bara hoppas på att det håller sig och att jag lyckas, finns inget annat val.

Igår vad det som sagt 18års fest för Bochen, satt hur fint som helst! Massa trevligt folk. Tummen upp för den kvällen. Orkar inte lägga upp så många bilder, dom finns på fejjan. Men en bild på Bochen är ett måste, grattis gullet :*

SKRIVET: 2009-06-05, kl 15:29:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

i shouldn't

Almost everyday you're out of my mind, but sometimes...

I really miss your kiss,
I really miss to lying close to you,
I really miss to feel your heartbeat,
I really miss your words for me,
I really miss to be with you,
I really miss to say that I'm yours.
Yes, sometimes I really miss you
.
I shouldn't, but I do.

SKRIVET: 2009-06-05, kl 15:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

becca is coming to town

Spöregnet hindrar mig från att springa så detta får väl bli vilodagen istället för i morrn. Om det inte slutar förstårs.
Det som lyser upp i de ruskiga vädret är att Becca kommer till Västervik just precis denna dag och stannar hela helgen :D Så jävla kul, har saknat den tjejen massor! Så när hon anländer till Västervik trampar jag direkt upp till grytstigen där även hennes kompis malin väntar, och sedan åker vi vidare på Bochens 18års fest :) Blir ingen alkohol för mig ikväll, men det ska bli roligt i alla fall!
Dagens love: Shinedown - call me

hitta ingen bild på becca på datorn så får bli en på hela familjen istället, men här har ni henne i alla fall!

SKRIVET: 2009-06-04, kl 19:54:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

till salu

svart jeanskjol strl 36, 150 kr


t-shirt's, strl XL (men dom är ej stora, sitter bara lite pösigt på mig!) 50 kr/st


blårandig skjorta strl small, 100 kr


linne/tunika med massa tryck strl medium, 100 kr


svart vid kjol strl small, 200 kr


blå tunika strl small, 100 kr


vit t-shirt med tryck strl small, 150 kr


Det här var allt som jag hitta som jag verkligen inte använder, finns andra kläder som jag tvekar på men de kommer nästa gång jag vill bli av med lite ;)

SKRIVET: 2009-06-04, kl 17:43:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

fan

Man inser det inte själv förrän man ser det med egna ögon..

SKRIVET: 2009-06-04, kl 15:34:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

lite bränna och spräkta byxor


När hemkunskapen äntligen hade slutat så åkte jag direkt ner till meddo och solade. Så jävla skönt, nästan så att man somnar där! Brännan byggdes på lite grann i alla fall ;) När jag sen skulle klä på mig så är jag så bra att jag spräcker mina byxor (y) Inte det bästa som kunde hända just nu med tanke på min dåliga ekonomi. Får försöka få min mamma att förstå mig och vara snäll med att köpa ett par nya eller i alla fall ett litet bidrag!
Idag skulle jag träffa bästaste men hon har blivit sjuk så får sköta mig på egen hand och även träna utan henne. Men det ska nog gå vägen. Eftersom jag ändå inte har alltför mycket att göra så ska jag nog städa mitt rum och rensa garderoben, finns en massa kläder som jag inte vill ha, så kommer nog upp lite bilder sen eller i morrn på det som är till salu ;)
kisses

SKRIVET: 2009-06-03, kl 22:02:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

En gammal lista

AVSLUTA MENINGEN :

1. Jag har insett att min senaste kyss... var ifrån en 94:a
2. Jag lyssnar på... the man who can't be moved
3. Jag pratar... ofta ganska mycket
4. Jag tycker om... mina lovies
5. Min bästa vän är... mathilda
6. Min första riktiga kyss... är för länge sne för att minnas
7. Jag avskyr när folk frågar... omöjliga frågor
8. Kärleken är... något som borde vara lättare
9. Du gillar att... äta en piggilin?!
10. Jag kommer alltid att... vara lättförälskad
11. Jag är hemligt förälskad i... mig själv ofcourse!
12. Sist jag grät var.... igår
13. Min mobiltelefon är... nog nära döden
14. När jag vaknar på morgonen... somnar jag om igen
15. Innan jag går och lägger mig... kollar jag oftast på 2 & ½ men
16. Just nu tänker jag på att... det snart är sommarlov (y)
17. Bebisar är... söta men jobbiga
18. Idag har jag... varit med rashid och matte en stund
19. I kväll ska jag... sitta vid datorn
20. I morgon kommer jag... sola solarium och träna på träningsverk1
21. Jag vill verkligen... att det ska bli en perfekt sommar!

SKRIVET: 2009-06-02, kl 21:24:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

bad day

Enda sällskapet för dagen har varit datorn och kameran. Vädret har fått mig att stanna inne.
Dagen har sugit i sig och jag har inte varit det minsta pigg eller glad. Med andra ord en deppdag. Usch. Men även sånna måste vi gå igenom. Tyvärr. Får försöka se ljusare mot morgondagen och hoppas på att det blir en bättre dag istället. Förhoppningsvis ska jag träffa min kära vän Rashid, så hoppas han kan fixa dagen! love for you.
Nu blir de lite käk, dusch och sen sängen för min del. God natt!








Dagens outfit;
vit tröja från JC
svart/vit randig kjol från ginatricot
blåa leggins från lager157

SKRIVET: 2009-06-02, kl 16:34:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flipsyde - when it was good

Jag är kääääär i denna låt :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=60zwFeioK3w

SKRIVET: 2009-06-02, kl 15:57:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

korpa

Efter skolan igår åkte jag och tillsan till willy;s och köpte oss lite "mat" för att sen åka vidare till korpa. Det blev ett jävla stek. Ända till klockan sju, då man fortfarande satt i bikini. Tog även mitt första dopp (a) Dock var det jävligt kallt i början.
Väl när vi skulle ta oss upp så var de för halt ocj då får vi syn på en orm intill oss (y) hahah, resten av historien kan ni får fundera ut själva! I vattnet var det inte så jävla kul, men efteråt så, haha.
Senare åkte jag och träffa Rashid, James, Matte, Tamer och Jacob. Great day!

tillsan fredda

påållisen

ämil

ämil tillsan


nallebjörnen :)