SKRIVET: 2009-05-31, kl 21:08:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

Dagen spenderade jag på min altan och eftermiddagen i stugan med tillsan och kossorna bl.a :) Vi har nog även ätit mat och tårta för hela veckan..
Ska nog lägga mig och försöka sova så att jag kan sova igen lite, annar slär jag aldrig orka skolan i morrn.
See ya dudes ;)

SKRIVET: 2009-05-31, kl 20:37:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Idag var det inte vilken dag som helst utan dagen då det var dags för bal. Självklart var jag på stan för att se bl.a min syster :) Alla var så himla fina, längtar tills det är min tur! Turenb som jag hade så träffade jag Lovisenfisen, så hon fotade lite "åt mig" med tanke på att hon har en bättre kamera, bara så där lite småinfo. Ni ska få lite smakprov på hur Samira och hennes kavaljer såg ut, slänger även upp en bild på Samira och Petra, titta och njut :)


Mats och Samira


Samira och Petra


Samira och Mats

Senare åkte jag till VO, där några boys spela fotboll, så satte mig helt enkelt att titta på ett tag. Haha.
Efter det åkte jag och Rashid och fixa lite att käka för att senare åka till Oscar som hade 18 års fest, grattis! Kvällen var väldigt rolig och jag sov till slut hemma hos gustav med några töntar :) Dock var jag jävligt pigg och somnade inte förren sex och vaknade halv nio! Men det är smällar man får ta, ska nog kunna sova igen det. PUSS

SKRIVET: 2009-05-31, kl 20:24:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

yeah


jag ser numera ut så här :)
ni kanske inte ser så stor skillnad, men ny färg och nytt löshår, like that!

SKRIVET: 2009-05-29, kl 14:33:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

helg igen

Nu ska jag ut i solen och uttnyttja den medans de går för att bli åtminstonde lite brun ;)
Om de blir som det är tänkt så ska mamma och jag färga mitt hår idag, som också betyder att jag kan använda mitt nya löshår som kom igår! Så jävla skönt med nytt och fräscht som inte trasslar och är helt slitet.
Senare, framåt sex åker jag till Mathilda och sover där. Blir nog bjuden på tårta med för att hennes bror fyller år idag. Kanske träffar Dennis och John en stund, senare ska vi i alla fall träffa Rashid. Ha en bra fredag ;D pussssss


det nya håret :)

SKRIVET: 2009-05-28, kl 12:58:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

huvudvärk

Skoldagen igår var två lektioner med två bbp pass, väääldigt nödvändigt. Inte.
När jag kom hem bytte jag i alla fall om till sköna kläder och gav mig ut på en promenad runt om i staden. Hamnade till sist i stan där jag sen träffade Johanna. Vi fick i oss lite att äta. Senare lämnade Johanna mig och då träffade jag Rashid och Jonas. Vi drog hem till mig ett tag och sedan blev det stan igen för att träffa mer folk. Helt okej dag! :)
Idag blev det ingen skola för min del. Vaknade med enorm huvudvärk och va seg. Njöt lite av att ligga kvar i sängen när man hörde att de spöregna ute. Vaknade runt tio av att Lena ringde. Hon berätta att löshåret hade kommit så kvällen blir väl att sitta och sy med Lena ;)
Har precis knaprat i mig en huvudvärks tablett och druckit upp mitt te, så ska nog lägga mig i sängen och se en film.
KISSES


SKRIVET: 2009-05-28, kl 11:42:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

stockholm

Dagen i sthlm får 3/5 toasters. Tog helt fel skor så fick skitont i fötterna, hade nästan feber, riksdagen sög och vi gick runt och gjorde knappt någonting de tre sista timmarna. Men man ska ju inte bara klaga, bra folk, bra inköp och sjutk bra väder i början av dagen. Såg även kändisbloggaren Paow ;) Här kommer i alla fall lite bilder ifrån dagen!


mathildas och hennes kärlek


ingen morginpigg så långt ögat kan nå här inte


sånt jäääävla busshäng


vandring i gamla stan som inte va de minsta kul


hit blev de visst ett hopp, för de här var bland de sista vi gjorde
när mathilda skickat lite av sina bilder så kommer dom också läggas upp, men när vet jag inte ;)

SKRIVET: 2009-05-25, kl 21:03:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brännboll & minigolf

Det är de här vädret vi väntat på, fy fan vad jag älskar det! En massa sol, blå himmel och värme.
Dagen har varit så som rubriken lyder. Brännboll och minigolf med en massa trevligt folk ;) Såklart så vann då mitt lag brännbollen, de var inget snack om saken va. Dagens bästa var att Johanna även kom, länge sen jag träffade min pingla. Behöver ta tag i att träffas oftare, för de händer allt för sällan.
Ska nog faktist snart försöka sova, har inte fått mycket sömn dom här lediga dagarna och ska upp tidigt i morrn för att sitta på bussen till STOCKHOLM med 8- och 9L klockan 06:30. Ska bli sjuukt kul ;)


slänger upp en gammal bild på mig och johannagullet, PUSS

SKRIVET: 2009-05-24, kl 12:21:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

DONE

Löshår; köpt

SKRIVET: 2009-05-24, kl 03:50:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

god natt

Eftersom jag är otroligt pigg och det inte finns allt för mycket att göra
så tänkte jag ladda upp lite bilder från den kvällen jag och mathilda fotade, enjoy!

 
 
 
 

  

SKRIVET: 2009-05-23, kl 17:02:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

singel eller förhållande

Jag känner mig så ensam av att inte ha någon. Det spelar ingen roll att man har så himla många bra vänner. Jag känner ändå att det är någon som fattas. Dom som inte har haft ett förhållande kanske inte känner samma sak, de vet inte hur underbart det är att ha någon som bekräftar att man är så himla bra. Att ha någon som får en att känna sig hel.
När mitt långa förhållande tog slut tänkte "fan va skönt att vara singel, nu lever jag livet". Det var kul dom första veckorna. Men nu hatar jag det. Jag är inte singeltjejen. Det vet jag nu. Men det är inte så lätt att hitta någon. Det är inte bara att ta första bästa. Man måste leta sig fram. Det kan ta veckor, månader, t.o.m år. Men till sist kommer man nog att finna den man letar efter.

SKRIVET: 2009-05-23, kl 16:48:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Igår var det fest hos Melinda och Jossan som har en stuga ute vid lysingsbadet. Efter det sov jag hos Rashid :)
Hade tänkt att åka och sola solarium innan jag träffar Julia, men just nu tänker jag inte gå ut med tanke på att de haglar ute :o Vad jag och Julia hittar på vet jag inte, men tippar på att de blir en hemmakväll med massa mums!

SKRIVET: 2009-05-22, kl 15:58:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rashid

Idag ska jag va me min loverboy :*


SKRIVET: 2009-05-21, kl 15:48:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

mathilda och molly

Torsdag
Duktig som jag är så började jag min dag med att springa! Grymt jobbigt när det var så varmt, men jag klarade hela vägen (a) Har börjat skriva lite på mitt idrottsarbete som ska vara inne på måndag, men det känns inte som att jag kommer hinna med det. Molly är ialf på väg hit, och hon blir även nattgäst. Vi kanske drar ett träningspass på träningsverket sen ifall vi orkar.


jag och molly från en fest :*



Onsdag
Slutade skolan vid tolv som man verkligen inte tackade nej till med tanke på att nu vare dags för fyra dagars ledighet. Mathilda och jag åkte hem till mig, som tur var slapp vi cykla mitt i regnet så vi blev inte något blöta alls. Hemma hos mig låg vi i min säng och lyssnade på åskan, och till sist råkade båda två somna. Framåt kvällen gjorde vi oss i ordning för att dra till Rashid på fest. Kvällen slutade hos tre pajasar. En bra kväll :)


mathilda och jag :*

SKRIVET: 2009-05-19, kl 19:54:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

:/

man vet inte hur man ska reagera, vad man ska göra.
det var visst helt fel redan från början.
vad man kan tro fel. jag som var så säker.
men varför ska jag tro på min instinkt?
 jag har alltid varit så säker på att jag vet allting,
 men sen har de visat
sig att det är mycket som jag inte vet.
att en person bara skiter i en kanske tar en hel del,
 men man måste lära sig. allt blir inte som man vill.

SKRIVET: 2009-05-19, kl 15:14:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

kom igen nu fredda

Sovmorron, mums. Vid klockan 10.00 skulle alla nior samlas ute på Bonnbacken, så olivia, linus och jag tog oss ut dit på cyklarna. Väl där ute så började vår klass (som bestod av 10 st idag) att gå tipsrundan. Samlade på oss en massa myggbett och alla sprang ifrån mig och olivia. Men med en påse godis så jämnade det ut sig med myggorna och geggan ;)
Eftersom att det sen inte hände allt för mycket så drog jag och olivia därifrån runt 12. Vi tog en runda på stan och mötte sedan gullepojken rashid.
Nu sitter jag och väntar på att juliaA ska sluta skolan och komma hit så att vi kan ge oss ut och springa! Måste verkligen ta tag i det nu, och då menar jag inte en springrunda i månaden inte. Minst en gång i veckan, vi får se hur länge de håller ;)


jag och julia på en sketen fest i i somras

SKRIVET: 2009-05-18, kl 19:22:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

abban

Skola, regn och mera regn. Det är väl ungefär det man kan beskriva dagen som.
Det var ju den här veckan som de skulle bli 20+?!
Men det är väl bara att gilla läget och inte deppa sönder för det!
På vägen hem från skolan så råkade jag döda en fågel :( men den får faktist skylla sig själv att den flyger framför min cykel..
Haha, visste inte vad ja skulle göra när jag kolla bak och såg att den låå stendöd.
Nu ska jag försöka slita mig ifrån datorn för Albin är nämligen påväg.
Vad vi hittar på är sånt som märks, så pepp på att dra ut är jag då inte, så blir nog mest att chilla :)
Dagens love: Flipsyde




SKRIVET: 2009-05-17, kl 15:16:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

here we go again

Har inte haft någon lust/ork alls till att börja blogga igen förrens nu. Men nu kör vi igen! Ska försöka vara lika aktiv som på min förra och hoppas på att jag får behålla den här för mig själv, eftersom den är min. Hoppas också att ni som följde den innan även hittar hit. Så alla ni som har saknat mig, I'm back on track ;)