SKRIVET: 2009-10-30, kl 10:39:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

vilket drag

tjänade precis 400 kr på att sälja mina svea jeans till mamma som jag tänker använda när jag vill ändå!
en applåd till mig, tackartackar :D

SKRIVET: 2009-10-30, kl 10:21:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

grattis världens bästa mamma <3

Hade det varit för ett år sen så hade jag sagt att jag avskydde kaffe och aldrig skulle börja dricka det. Men nu, nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och har blivit en kaffekärring. Haha! Det blir inte alltid som man har tänkt sig.


Har ni fått sett så snygga brudar som dessa någon gång?

Eftersom mamma fyller år idag så ska vi ut och äta på restarurang sen. Me like. Så himla länge sen jag gjorde det, om man bortser från öland i somras så tror jag de va förra årets fotbollsavslutning med laget på tre rum och kök. Efter det ska jag åka hem till min panni och skriva ett repotage om hennes sjukdom för att sen vänta in alla gäster så att kräftskivan kan börja ;) Kanske inte så passande att ha kräftskiva när det är Halloween, men är alla upptagna så får man ta den dagen som passar alla. Vi ska tydligen köra någon paketlek där kväll så man skulle ha med sig två paket. Självklart hoppas jag på att jag får mina egna, haha.
Nu tänker jag skriva klart min bokrecension så jag kan checka av något på listan.
hej hopp gummisnopp!

SKRIVET: 2009-10-29, kl 13:57:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

meet me halfway

Idag kan nog bli den tråkigaste dagen på länge. Jag har nämligen plugg och städning att "se fram emot". Men som tur är så ska jag och pappa ut och köra lite bil, så något bra bjuder ju dagen på i alla fall. Träffar nog Lou med om jag hinner.

Nästa vecka kommer bli så jävla bra. Jag och lousie åker nämligen till storstaden fre-sön för att förnya garderoben lite. Mmmmm, det gillar vi skarpt. Och så finns det ju en till sak som gör att jag längtar till nästa vecka, men tänker inte säga vad ännu ;) Ni får suga lite på karamellen..

SKRIVET: 2009-10-29, kl 00:15:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Tankarna är för många, dom krockar
Känslorna vet jag inte ens vart jag har
Jag lurar mig själv gång på gång
Tårarna rinner, men jag vet inte varför.

SKRIVET: 2009-10-29, kl 00:01:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

ännu en dag på lovet var förbi

Igår kom mitt löshår som beställdes i helgen, great! Dock tycker jag att det är alldeles för långt.. Men minns jag inte helt fel så brukar det bli lite kortare redan efter en vecka om man anväder det. Hoppas det, för just nu ser det nästan ut som en peruk om det är plattat.
Är precis hemkommen från Lukke som har haft/har fest ikväll. Kände att det va lika bra att mamma kom och hämta mig så jag slapp gå hem senare, för vad hade jag där att göra nu när alla var fulla, haha ne precis.
Dagen började med frukost på nilssons med min Lou och sen kom Olivia och mötte upp oss och vi gick en sväng på stan. Hängde sen med Olivia hem osv osv och till sist hamnade vi som sagt hos Lukke.
Har så grymt ont i magen, hatar verkligen denna eländiga vecka som är en gång var fjärde vecka, en gång i månaden, 12 gånger om året. Gå och dö eller något. Ja, det skulle va skönt!


puss

SKRIVET: 2009-10-27, kl 12:23:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

bubble fucking shooter


Det här spelet har jag ägnat största delen av mitt höstlov till. Går bara inte sluta spela, sitter uppe hela nätterna. Vad har de blivit av mig? En nörd? :o Får bli skärpning på detta nu, ska försöka sluta.. Men inte förräns jag har klått molly!

Ska nog ta och fixa mig lite så jag hinner träffa Lousie innan hon drar iväg till Linköping. Förhoppningvis ska jag och pappa ut och köra lite idag igen. Kör ju som en kung! Kvällen kommer nog avslutas med plugg för har insett att jag har massor att göra innan jag åker till Egypten. Inte långt kvar nu, snart lite sol och värme, så jävla skönt!

SKRIVET: 2009-10-26, kl 20:33:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

pusss

ser att ni saknar mig så kan ju inte svika er, babes!
klart ja kommer tillbaka, laddat om på nytt ;)

SKRIVET: 2009-10-18, kl 15:15:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

byebyeee

ne nu är de slut på bloggandet! finns aldrig någon tid eller lust. så hejdå bloggen :)

SKRIVET: 2009-10-14, kl 19:58:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

gäääb

I måndags befann jag och gabriella oss i fotostudion och energin var på topp som vanligt.
Här är några av bilderna. so gooood!




Har även träffat louise den här veckan som jag har saknat så in i! Och hon är sig lik trots den nya hårfärgen ;)
Jag har även börjat övningsköra den här veckan. Två dagar till och med. Och fy fan va skoj det är! haha. Det tråkiga är bara att det är lååångt kvar tills något körkort kan ses. Tills dess får jag åka runt och glänsa med den fina, gröna skylten ;)
Nu ska jag fortsätta med engelskan och försöka plugga lite matte så jag kan gå och lägga mig nöjd. Är dock väldigt svårt att komma till saken..
puss

SKRIVET: 2009-10-11, kl 20:09:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

då var de dags igen

Eftersom jag började spy i lördags så blev det inget Vimmerby för min del. Är så trött på detta, va är de för fel på mig? Har börjat äta medicin regebundet för magkatarr nu, så jag hoppas att det hjälper..
Istället spenderade jag i alla fall min kväll med mamma och laptopen. Fotbollsmatchen behöver vi inte säga något om. Känns som jag lever i cellibat, har inte träffat folk på en vecka?! På så sätt ser jag faktist fram emot skolan i morrn, haha. Men däremot inte proven.

Eftersom att jag har klippt sönder mitt löshår så att det ser alldeles för tjockt ut så tänker jag köpa nytt. Känns som att rätt mycket pengar slängs i sjön med tanke på att det är i bra skick. Men sånt man får ta när man klantar till de :) Vill byta hårfärg så jag fråga min syster vad hon tyckte.
Jag: kolla på den här färgen, vad tycker du om den?
Samira: jag tycker du ska vara brunett!
Jag: nu fråga jag om du tycker att färgen är snygg?
Samira: amen jag tänkte ju att du ville veta!
Jag: jag vet redan vad alla tycker men de struntar jag i. jag vill bli ljushårig. så vad tycker du?

Sen fick jag inget svar utan bara en blick. Och de betyder? haha. Kanske ska göra som hon säger ändån och behålla mitt bruna hår? Men jag är så opepp på det.
Här är i alla fall färgen jag vill ha om jag ska bli ljus. 

SKRIVET: 2009-10-09, kl 23:57:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

det blir vimmerby trots allt

Pappa förgyllde min dag genom att fixa laptopen igen. Dock hade han precis tänkt att åka och köpa en ny, men gjorde ett tappert sista försök och se. Då hade jag ju heller inte fått ha någon laptop i sängen ikväll, haha. Så detta var det bästa alternativet ;) Har suttit klistrad vid den hela kvällen. Men tog även min tid att titta på Idol. Helt fel person som åkte ut. Rabih ska åka ut, va fan gör han där? Låter som han tappat rösten och är fyra år. Ne usch, hoppas han åker ut nästa vecka..
I morrn åker jag till Vimmerby för att fira min mormor som blev 66 år i veckan, grattis<3 Sen stannar jag nog kvar hos mormor till söndag och passar på att umgås med Amanda. De lät på Amanda som att vi skulle på någon fest. Så vi får väl se. Blir nog en bra kväll.
Ska nog försöka sova nu. Fast vet att jag kommer fastna vid datorn en stund till. Värt ett försök i alla fall. God natt, v.

SKRIVET: 2009-10-08, kl 12:59:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

sjukdagar..

Har legat i sängen ända sen i lördags. Åkte på en fydundrans maginfluensa + någon infektion som jag inte har en aning om vad det va för någon. Har ialf kommit upp på benen igen men skola finns det ingen ork för än. Ska ner och göra ett prov snart bara och sen hem igen.
Fredagen var en underbar kväll med underbart sällskap! Eftersom Johanna kom hem över helgen så åkte jag till henne. Dit kom också ett gäng killar som satte pricken över i;t. Vi lagade tacos och badade jaccuzzi hela kvällen. Hann även med ett litet häng på Johannas rum men en läskig film innan det var dags för mig och Johanna att sova.
Att somna med din hand i min, fick det att kännas som att du aldrig skulle lämna mig. Och det gör du inte heller, för du är med mig hela tiden. Det vet jag.

Har inte hänt så mycket annat den här veckan, mer än att jag kollat på tv. Så även att jag vill komma ut i helgen så måste jag nog stanna hemma och vila upp mig. Men får väl försöka dra hem någon hit som kan göra mig sällskap, ska försöka på lousie ;) puss