SKRIVET: 2009-09-30, kl 17:21:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

best friend

Kan inte ge denna vecka toppenbetyg än så länge..
Började måndagen med att försova mig, vaknade en halvtimma innan vi börja. När jag kommer fram till skolan så märker jag ett stort hål i strumpbyxorna. Det blev bara större och större och till sist visade jag hela aset, lagom kul. Glömde även mat och mobil hemma.
Igår lyckades jag låsa in mina nycklar i skåpet. Kändes inte så jävla kul när vaktmästaren inte var där och dom i receptionen inte fick knipsa upp det utan något tillstånd som jag inte ens visste fanns. Vi löste det ialf på egen hand och fick upp det till slut, men det var bara av ren tur.
Hittade skor och jacka på stan igår som jag skulle lägga undan idag efter att ha pratat med min mor. Självklart, SJÄLVKLART var min storlek slut i skorna. MEN. Det är ett par skor i min storlek som ligger undanlagda, men dom vet inte om hon ska ha dom. Så jag ska in på fredag och få reda på det då. Hoppas!
Idag ska jag bara njuta av att vara inne när jag vet hur kallt det är ute och inte ens behöver sätta min fot där mer idag. Mhmmm, great.

Kylan och mörkret har verkligen tagit plats.
Jag vill ha varma sommarkvällar och min Johanna nuuuuu

SKRIVET: 2009-09-27, kl 20:29:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

everybody's changing

Det kändes så rätt, men det var så fel.

SKRIVET: 2009-09-24, kl 22:04:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

you and me, always you and me

Eftersom det är fredag i morrn så fixade jag och pappa panncotta precis. Jag har blivit en riktigt mästare i köket sen vi började med GI. Bortsett från i morse när jag brände bacon och höll på att elda upp hela spisen, haha! Man lär sig av sina misstag. Tänkte ialf guida er igenom den så väääääldigt avancearde fixande av pannacotta. Se och lär :)


Börja med att lägga två gelatinblad i vatten.
sen blandar du ihop 5 dl vispgrädde eller grädde med ½ dl sötningsmedel.
Sen delar du en vaniljstång och pillar ut all vanilj. Och häller sen i all vanilj i kastrullen.

Låt det bara börja bara koka upp. Ta sen bort den från plattan och
lägg i gelatinbladen som legat i vatten i ungefär fem minuter.
Rör om så att gelatinbladen smällter och så att all vanilj är söndersmulad.

Häll upp i små skålar och ställ in i kylen. Ska minst stå inne i tre timmar.
Voila! Lätt som en plätt ;)

SKRIVET: 2009-09-23, kl 23:19:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

sex and the city

Första veckan som vi har plugg, och då kommer ALLT på en och samma gång. mmmmhm, lovely.
Inte så händelserik vecka med andra ord.
ARL [x]
Svenska [x]
Engelska [ ]
Matte [ ]
Hantverk [x]

Idag hängde jag ialf med mamma och pappa på bio. Flickan som lekte med elden. Riktigt bra film! Är nöjd över mig själv att jag inte blundade en enda gång, och blev bara riktigt rädd ett tillfälle. Jag gör framsteg ;)
Ska ta mig i kragen och försöka sova. Har nog inte lyckats komma i tid till någon första lektion ännu, och försov mig idag. Lovade Gabriella att ja skulle vara i tid i morrn. Haha, lycka till..

Godnatt :)

SKRIVET: 2009-09-20, kl 22:58:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

för en mor som sjukna in och för ett barn som aldrig kom

Hiss
Lars Winnerbäck. Värmer mycket bra i höstkylan.

Diss
Johanna och Becca, bor i helt fel städer! Och Joel med, självklart. Du får STÖRSTA dissen!

SKRIVET: 2009-09-20, kl 15:46:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

och så var de söndag igen

Igår skulle jag egentligen hängt med molly och olli i byn, men är grymt opepp på allt så struntade i det. Har en gissning på att maten kan ha lite med det att göra? Sånt som märks med tiden. Så igår hängde med familjen. Vi fixade mat, jordgubbar och grädde (måste ju fira att jag hade namnsdag (a)), drog ett häng hos Peder och Pia, åt räkor och sen hann vi inte med så mycket mer. En väldigt bra lördag trots allt :)
Har precis fixat i ordning mig, ska åka och kolla på tjejernas match. Är sjukt trött så blir väl att lägga sig ganska tidigt idag. Ska också träffa Monika idag, har saknat den tjejen sjuuukt mycket. Med andra ord så är det mycket efterlängtat!

monkyyyyy :)

SKRIVET: 2009-09-18, kl 19:28:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

my friends is my drug


I torsdags fick jag en överraskning av lousie. Och det var inget
annat än dennasjal/halsduk (en halsduk utan ändar).
Blev jätteglad! Jag har så underbara vänner.
Ska man ta får man ge. Har redan tänkt ut en överraskning
tillbaka som jag ska dra ut lite med så hon får längta lite (a)

Igår jobbade och slet jag och louise i hennes (snart) nya lägenhet. Vi bar ut lätta, som tunga byråer och bord och avslutade med att riva en massa tapet. Vi lämnade lägenheten med en säng, en soffa (som inte ska vara kvar, men fanns ingenstanns att flytta den till), och massa tapeter nedragna på golvet. Snacka om att ha ont under naglarna efter det, aaaaaj!
Just nu har vi gäster här eftersom min pappa fyller år idag, grattis<3 Ska snart äta lite tårta och sen möter jag upp louise för att sen ta oss vidare till Mejeriet som har invigning idag. Gud vad jag njuter av att det är helg!

loooove

SKRIVET: 2009-09-16, kl 15:59:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

autumn 2009

Vet inte vad som har hänt med min kropp. Den är helt slut, känner mig som en gammal kärring när jag knappt orkar resa mig upp.. Men jag har inte ont i lederna eller feber, så har uteslutit svininfluensan. Jag tog i alla fall tag i matten idag när jag ändå inte hade något bättre för mig. Så nu är denna veckas planering färdig, skönt! Måste nog börja att skriva lite på ARL;en också, eftersom vi har redovisning nästa lektion. Hur ska nu de gå att redovisa i grupp när man inte kan träna tillsammans? Det löser väl sig, förhoppningsvis.
Eftersom min pappa blir ett år äldre på fredag, så lovade jag mamma att hjälpa till och baka en tårta. Men får se om jag orkar.
Någon mer än jag som blir depirimerad på hösten?

hugs

SKRIVET: 2009-09-15, kl 22:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag vet att mina trosor syns, så påpeka inte


Något jag alltid stör mig på och undrar är varför håret
bara är snyggt just den dagen det är nyfärgat?!
Man ska väl inte behöva färga håret varje dag
för att det ska bli snyggt heller..

SKRIVET: 2009-09-15, kl 16:04:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

det snurrar i min skalle

Dagen har jag nästan bara ägnat åt till att sova och sett madagaskar 2. Den var bättre än vad folk har sagt faktiskt. Men ettan är lätt bättre :)
Jag som hade förberett mig på hösten nu, men just precis idag när jag inte orkar något alls så ska det självklart vara fint väder och jättevarmt. Jaja, får väl krypa ner i sängen i mitt mörka rum och tänka att det är snöstorm ute, då borde det kännas bättre..
Oh, ibland vill jag bara vrida tillbaka tiden. Saknar dom där dagarna som man alltid såg fram emot. Kommer nog aldrig att få uppleva dom igen.

SKRIVET: 2009-09-14, kl 23:51:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

just a couple of days with stupid dreams

Ibland är det nog bättre att låta bli, även att det blir tråkigare, så blir det nog bättre så.

SKRIVET: 2009-09-14, kl 16:40:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

waste on time

Idag mår min hals inte bra, varit en låång dag i skolan trots att det inte brukar vara det. Har jag otur (tur?) så stannar jag nog hemma från skolan i morrn.

SKRIVET: 2009-09-13, kl 20:59:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

johanna tillbaka till stockholm :(

Har suttit och bara stirrat på skärmen några minuter. Vet inte hur jag ska börja riktigt. Känns som att inga ord passar in i dagens inlägg. Har sovit en hel del idag, är så jävla slut. Sängen kan nog vara den bästa uppfinnigen, där hör jag verkligen hemma. Mmmmmmhm. Jag och resten av familjen tog i alla fall tag i matplaneringen idag. Kan inte fatta att det finns så mycket goda maträtter som är nyttiga och man går ner i vikt av. Super bra ju. Så i morrn börjar vi i alla fall och jag ser fram emot mer än vad jag gjorde när jag bestämde mig för de. Ingen pasta, inga mackor, ingen glass (självklart inte chips, godis, kakor, läsk heller), ingen pommes, ingen ketchup, ingen alkohol, osv. Men ser det inte längre som "gud va jobbigt" utan "fan va gott! :D". Haha. Nej men det ska faktist bli roligt!
Förresten så tänkte jag lägga in ett videoinlägg när jc och resten sjunger ifrån kvällen hos mig igår. Har inte fått det ännu, men det kommer in så fort jag får det.
Ska nog snart ta en dusch och sen sova. I morrn är det skolfoto och ser inte fram emot det :)
pusssss

SKRIVET: 2009-09-12, kl 00:23:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag den tolfte september

Är så jävla trött. Blev en sjukt rolig kväll igår med två galna brudar. Idag jobbade jag och Lousie på People, hjälpte dom inför modevisningen. Var jätte roligt men slitsamt. Min kropp är nästan död. Ryggen och fötterna värker. Men ska försöka få lite sömn, dra mig upp i morrn förmiddag för att bege mig till People igen och hjälpa till med de sista. Sen ska jag se alla tjusiga modeller och sist men verkligen inte minst ska jag festa med en massa bra brudar. Love it.
Ska försöka sova nu så att jag orkar morgondagen, puss lovers.


nu kör vi brudar!

SKRIVET: 2009-09-09, kl 21:09:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

my girl is comming to tooooown

Fick nyss reda på att de dröjer ännu en vecka tills börjar "leva det nya livet". Ser fram emot det oerhört mycket. Jag ska äntligen kunna bli nöjd. Det kommer bli tufft, men jag ska klara det. Det ska jag verkligen! Och allt jag begär från mina vänner är att ni inte ska säga "det behövs inte" utan "kom igen nu, du fixar det".


Bytte precis några ord med Johannalove i telefonen. Det var svårt att hålla tårarna tillbaka, men lyckades att inte storlipa, som alla andra gånger. Haha. Blir så himla glad av att höra hennes röst. OCH SNART KOMMER HON, TVÅ DAGAR KVAR! Ska bli den bästa helgen på länge. guuuuud vad jag längtar :) Skulle kunna skriva flera A4:an om hur glad jag är att hon ska komma. Men det slipper ni. Så jag slutar där, ni har fattat poängen i alla fall ;)

SKRIVET: 2009-09-09, kl 18:18:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

bättre tider

Det går upp och ner som en berg och dahlbana.
Inget är annorlunda men ändå känns allt så fel och jobbigt?
Men det är väl så, lycka varar inte för evigt, även om man vill!

SKRIVET: 2009-09-08, kl 21:47:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

mobil spårlöst försvunnen


Anna som sökte till idol 2006. Men skulle du inte komma tillbaka lilla hjärtat?


Ska börja med att säga att i morse när jag fixade iordning mig hos Louise för att gå till skolan så lyckades jag av någon anledning att slarva bort min mobil. Haha. Omöjligt men sant. Och både jag och Lousie har nästintill rensat lägenheten, men utan resultat. Den kan inte vara någon annastanns än där?! Jaja, den är borta ialf så försök inte att nå mig på den. Ljud och vibrator är avstängd, men har jag tur så är larmet på fortfarande och kommer ringa tio i åtta i morrn. Så får hoppas på det bästa!
Nea åkte för en stund sen. Hon fick vara lite utav en försökskanin idag.
Gud vad hon har mysigt hår (a)
Eftersom idol började så tittade vi såklart på det. Men med besvikelse så fick vi inte se någon kissie. Hon var väl för dålig för att visas kanske? ;D haha.

Love, f

 

SKRIVET: 2009-09-07, kl 17:50:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

luggfan


Det enda positiva är att luggen blev bättre än den förra.
Men längtar tills den växer ut. Sista gången jag klipper helugg!
(Det ser värre ut i verkligheten)

SKRIVET: 2009-09-06, kl 17:50:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

snyggaste tröjan ever, LW<3


Om ni är sånna som tänker på småsaker så ser ni att jag har klippt bort ca en dm av mitt löshår. Har den perfekta längden nu, oyeah! Kan dock vara lite svårt att se på denna bilden, men whatever. Solglasögonen är bara på för att jag gjorde de nattetid och kände inte för att sminka mig för en liten ynka bild :) nu slipper ni påpeka det.
Igår hängde den gamla "blondin-trion" hemma hos mig. Kan inte fatta att det va så länge sne det var vi tre. Men trevligt hade vi ialf, för vi mosade i oss en asgod kladdkaka som mamma hade bakat till gästerna som var här. Och självklart blev det mer än halva över. Vi blev överlyckliga. På tal om lycklig, så gjorde Sverige (Zlatan) är grym match igår! Inte roligt att vara förlorande lag när det blir mål i slutsekunden :)
Är hur trött som helst idag, och vill egentligen bara sitta och dega framför datorn. Men ska ta tag i det och hänga lite med Julia som behövs. Imorgon är det skola igen och jag kommer eventuellt hem med annan frisyr (och färg?!) än vad jag kommer dit med ;) Spännande!

love, f

SKRIVET: 2009-09-04, kl 16:14:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

du vet att jag alltid finns för dig,
så som du alltid har funnits för mig.
älskade du.

SKRIVET: 2009-09-03, kl 17:49:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

short cut

Lite småsaker har hänt sen jag senast vistades på bloggen. Har verkligen inte haft någon ork, somnat när jag kommit hem efter skolan varje dag, så ja.. Igår (onsdag) så var det första dagen på salongen. Vi fick våra saxar osv och en docka så att vi kunde småbörja lite. Lärde mig att göra fem - och sjufläta som inte alls var så svårt som det såg ut som. Rullade även permanent som krävde lite tålamod. Gick otroligt bra om man jämnför med den gången jag försökte på people. Då rullade jag en på en halvtimma, nu rullade jag fem på ca en kvart. Fick även reda på att det blir jobb för min och Louise's del nästa fredag och lördag. Vi ska hjälpa people på deras modevisning, ska bli skitkul!! :)
Jag och Louise har precis käkat god mat och ska snart åka och kolla hockey. Skratta inte, haha. Måste erkänna att hockey är den roligaste sporten att kolla på. Ser gärna hockey på tv (och live). Och trots att jag inte har så stor koll så håller jag på ett lag. Har hållt på de i 4 år, sen pappa fick mig att börja kolla på hockey och hålla på samma lag som honom. Färjestad!<3


Slänger in en bild på mig utan löshår, känns inte bra och verkligen inte som jag. Men ska försöka spara nu (och vänja mig) så jag slipper löshåret!

Love, f