SKRIVET: 2010-04-28, kl 16:52:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

Efter att ha sovit en stund (som verkligen var hur sklnt som helst) försöker jag piggna till inför träningen. Sen ikväll blir det bio :))

SKRIVET: 2010-04-27, kl 15:50:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

the sun

Träningsvärken i magen sitter där den sitter. Har plågats med att dansa idag, men ju mer man tränar desto snabbare försvinner den. Ikväll är det fotbollsträning och i morrn kör vi core/box. Känner att jag kommer vara väldigt trött i benen i helgen, dom är ostadiga redan nu. Haha. Snart ska jag iväg på utvecklingssamtal som nog till mestadels kommer pratas om hur jag ska göra. Gå kvar estet eller börja om ettan sammhäll/ekonomi? Inte lätt beslut.. Får hoppas på att jag gör rätt val denna gången i alla fall :)
Här är förresten ett par utav legginsen jag köpte i sthlm, me like! Bilden är tagen med cam, därav den dåliga kvalitén.

SKRIVET: 2010-04-26, kl 17:50:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

premiär va?

Dags att ta tag i träningen, så åker och tränar med matilda och inviger träningskortet på träningsverk1. Ska bli skönt! :D

SKRIVET: 2010-04-25, kl 22:19:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

sthlm

Helgen har varit fullspäckad! I fredags kollade jag fotbollsmatch och käkade pizza med Olivia och Matilda. Mötte upp Molly på kvällen som sov hos mig eftersom att vi åkte till Stockholm tidigt i lördags morse, för att se BOUNCE! Det var hur bra som helst, verkligen en upplevelse. Tråkigt att det var deras sista föreställning bara, eftersom de ska sluta. Men jag är glad att jag hann se dom live :) Hann även träffa Johanna en stund och shoppa lite. Fick med mig riktigt snygga leggins hem! Idag spelade jag min första och sista match med u17 i Jönköping. Finns inget att säga om matchen förutom att det var den tråkigaste jag har spelat. Är sjukt trött i benen efter at ha promenerat runt på stockholms gator, stått tre timmar i globen och spelat match. Sängen lockar ganska mycket, och inte klagar jag när jag har lite med sovmorgon än vanligt i morrn. MMM, godnatt folket :)

brudar brudar brudar, alla gillar brudar

SKRIVET: 2010-04-20, kl 18:13:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

det blir aldrig som man tänkt sig, jag mår så jävla bra.

SKRIVET: 2010-04-18, kl 12:49:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

new colour

Dålig uppdatering, men laptopen har gått sönder. Så nu har vi bara en dator och den är oftast upptagen ;<
Under dom här dagarna har jag ialf hunnit träffa monika, haft lagfest, träffat klara, och faktiskt färgat gåret! Till en början gillade jag det verkligen inte, men efter att jag har vant mig mer och mer så tycker jag faktiskt att det är ganska snyggt! Nu ska jag iväg och tillbringa min söndag på ett bra sätt, puss :)

SKRIVET: 2010-04-12, kl 20:04:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

blä

Jag hatar verkligen skolan. Jag ska bland annat göra klart 3 kapitel i matten på en månad. GAAAH. Gud vad skönt det skulle va att hoppa av nu.
Varför gick lovet så himla fort? Ge mig helg..

SKRIVET: 2010-04-11, kl 21:43:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

tagga skola?

Mina ben gör svinont utav min träningsvärk som jag fick ifrån cooper testet i fredags. Det enda positiva med träningsvärk är att man vet att man gjort något bra! Så blev inte att inviga mitt träningskort ikväll heller. Efter att ha "vilat" ifrån oktober, så var jag ute och övningskörde lite idag. Är livrädd för att att få kärringstop igen, som jag fick TRE gånger på mindre än fem minuter i höstat, vilket gjorde att jag bildade en lång kö med tutande bilar efter mig. Ni vill inte känna den känslan..Haha. Men idag gick det faktiskt bra! Har även fått igång min tv ikväll, heeelt på egen hand! Den är inte trasig, utan det är bara fel på mitt rum. Eller så spökar det? I så fall, trevligt med sällskap ;)

SKRIVET: 2010-04-11, kl 01:13:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

tillbaka till den tråkiga vardagen, redan?

Sitter och halvsover i min säng. Kan verkligen inte beskriva hur skönt det är att jag ska få sova ut i min underbart sköna säng! I morrn är det sista dagen på lovet, och hoppas på en bra avslutning utav lovet :) puss natti!

SKRIVET: 2010-04-10, kl 14:30:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

hehe

ingen sömn inatt, så nu är jag astrött. skön lördag? :)

SKRIVET: 2010-04-09, kl 19:15:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag

jag sprang ändå, och jag är stolt, för jag klarade det!

snart ska vi åka och hämta amanda i vimmerby, och förhoppningsvis kommer även gabriella hit ikväll :)

SKRIVET: 2010-04-09, kl 15:01:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

brev från samira :)

Idag fick jag brev ifrån england. med andra ord hade samira skickat ett jättefint grattiskort :) happy me!
Ska åka ner till meddo och sola snart. Ska bli så skööönt! Dock är jag lite sur på dom. Det stog ett erbjudande att om man laddade sitt meddo kort med 100 kr så fick man sola för 150 kr (annars får man sola för 110 kr). Men hur mycket pengar fick jag in på kortet? Ajuste, 110 kr. Man märker knappt att man får någon rabatt, åh. Och vid fyra ska jag egentligen springa ett test med fotbolls laget, men det struntar jag i och tänkte istället inviga mitt träningskort på träningsverk1. Förra året var det tänkt att börja träna där, men blev bara två gånger så kom inte så långt, haha. Nu kör vi på ett nytt försök! Med hjälp utav Molly så ska det nog funka bra ;) Förhoppningsvis ska jag ut jag träffa klara en stund sen, och sen ska jag sova tidigt för i morrn är det min tur att jobba igen!

SKRIVET: 2010-04-08, kl 23:52:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag lever faktiskt och har hunnit att bli ett år äldre

min födelsedag var det ja, fast igår. till skillnad från förra året så var min födelsedag väldigt bra! också lite olik alla andra, då jag fick presenterna på kvällen istället. har fått väldigt bra saker både utav m&p och vänner :) min syster sa också att hon hade en bra present till mig som jag ska få när hon kommer hem. något mer att se fram emot än att det blir fullt hus igen då! ;)

jag hatar lappen i min trosa, som har varit sticksigg hela dagen
jag älskar att somna till regnet som smattrar på fönstret, som ja ska göra snart.
men först, vampire diaries