SKRIVET: 2010-08-31, kl 17:53:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdag varje vecka

Om två veckor, befinner jag mig i värmen med matilda. damn vad jag längtar, ska bli så jäkla skönt!! komma ifrån allt, och framför allt komma ifrån kylan. Idag är det tisdag vilket innebär att det är min och matildas träningsdag. powerwalk + mage&rygg övningar. Det är faktiskt kul och så sjukt skönt efteråt, man somnar som en stock :)

SKRIVET: 2010-08-29, kl 22:24:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

det alltid så svåra beslutet

Har äntligen tagit mig i kragen, och beställt tid för att färga mitt hår. Nästa måndag, lääääängtar. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad ja ska göra ännu, det blir nog åt det ljusare hållet. Fast det är ju väldigt fint med mörkbrunt goch långt hår.. Vem vet, kanske blir svart? sånt som märks ;)
Nu känner jag för att utforska min garderob lite, finns alltid nya saker man kan pröva fastän man har haft kläderna ett tag. nightyyyy!

SKRIVET: 2010-08-26, kl 20:59:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

beachen 10 lever fortfarande

Från att inte ha några planer alls till att fylla ut torsdagen helt och hållet. När jag kom hem tog jag faktiskt tag i mitt liv och pluggade matte, som gick som rinnande vatten. Med tanke på att jag ska ha prov på två kapitel snart, ifrån A-kursen, som jag inte är klar med, så känns det ganska bra att ha fått något gjort. Tog en långpromenad med matilda och avslutade med mage och rygg träning hemma hos mig. Det var jobbigt, jag lovar.. Ska hoppa in i duschen, få in lite mer kunskap om statistik och geometri och sen ska ja faktiskt sova. För i morrn är det ju faktiskt fredag, vilket innebär utedag med estetprogrammet, nya converse och få spendera dagen med kanske världens bästa pojkvän :) sleep tight.

SKRIVET: 2010-08-25, kl 23:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

nytt i garderoben

den andra t-shirten var en likadan fast en svart, och legginsen är blanka
Var tänkt att jag skulle köpa ett par nya converse (likadana som innan) idag.  Det blev inga converse för dom var redan slut på Kalle P. Sko, där dom fick in nya igår. Dom var snälla och beställde ett par till mig så dom kommer på fredag!!! :) Istället fick jag med mig en hoodtröja, ett par leggins och två t-shirtar hem. Och det bästa utav allt.. allt detta gick på 350 kr, fyndfredda ;) Eftersom att träningsverket har prova-på-vecka den här veckan, som innebär att det är gratis så uttnytjade jag och matilda situationen. Vi testade till och med aerobic, som är nytt för i år. Så sjukt kul, dock behövs det träning, haha. Äntligen kan man använda träningskortet igen. Vi bättrade också på brännan inför mallis och snart ska jag sova för i morrn väntar min långa skoldag som är 8.20-16.20, bite me.

SKRIVET: 2010-08-23, kl 22:57:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

ALV

Har varit en jättemysig dag på Astrid Lindgrens Värld med Christopher och Elin. Det tog på krafterna så är helt slut och nu funderar jag även på om jag åkte på magsjuka. Känns inte så kul med tanke på att skolan börjar, inte jättepeppt att börja skolan med att vara sjuk.. Men börjar inte förrän klockan tolv så har ju lång tid på mig att friskna till. Min pojke skulle sovit här i natt, men eftersom jag mår som jag mår så vågade vi inte chansa. Hatar att sova utan dig. Slänger upp några bilder från dagen och sen är det Natti.
du är den finaste som finns♥

SKRIVET: 2010-08-22, kl 12:52:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

converse efterlyses

Bakis och grymt förbannad. Någon har gått in i lägenheten vi var i och tagit mina converse skor. Det var andra paret som blev stulna, och båda gångerna har varit hemma hos folk. Finns folk till allt.. Ska gå in i duschen och sen bege mig till christopher, stannar där över natten och i morrn ska vi åka till astrid lindgrens värld men hans lillasyster. Är verkligen inte på humör för det nu, men det ska bli mysigt!

SKRIVET: 2010-08-22, kl 00:06:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

vinkväll med brudar brudar brudar

Vad gör man med fem liter rosé vin? botten upp!

SKRIVET: 2010-08-20, kl 19:57:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite utfyllnad ;)

Allmänt
Tackat nej till samlag: ja
Hånglat med nån riktigt ful: haha
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: nej
Gjort något riktigt dumt: ja tyvärr
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på nyårsafton: det har väl alla :)
Åkt ambulans: nej
Har du gjort något olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: tyvärr
Blivit polisanmäld: nej
Slagit ner någon: nej
Skämts över dina föräldrar: haha, ja
Skämts över dig själv: ja
Sagt jag älskar dig och menat det: absolut
Bråkat med din pojkvän/f.d: ja
Tar du droger: nej
Dricker du: det händer
Vilka kläder sover du i: beror på, oftast bara trosor
Vad hatar du verkligen: torrt, blött trä
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på: ja
Är du ensam nu: ja, men snart kommer monkika :)
Vill du gifta dig: jag vet faktiskt inte
Vill du ha barn: ja

Senaste personen som:

Sov i din säng: förutom jag, christopher
Såg dig gråta: det minns jag inte
Fick dig att gråta: -
Skällde på dig: jag är lydig så får inte skäll ;) 

De senaste 48 timmarna har du:

Gråtit: till en låt, haha
Kramat någon: ja
Pussat någon: nej :(
Köpt någonting: nej
Sjungit: ja

Har jag:
Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: nej
Husdjur: nej
Bra kompisar: har bara bra kompisar
Tar du receptlagda mediciner: nej

Kärlek Och Sånt:

Hur gammal var den äldsta du kysst: 24 tror jag
Och yngsta: ett år yngre
Hur många har du varit riktigt kär i: tre
Vad tycker du om kärlek: jobbigt men bra
Har du flashat/strippat någon gång: haha nej
När kramade du någon sist: idag
Saknar du någon speciell person: christopher
Kan man vara vän med sitt ex: ja, men jag föredrar det inte
Har du svårt för att bli kär: sådär
När kysste/hånglade du med någon sist: i helgen tror jag
Ångrar du det: nej :)

SKRIVET: 2010-08-20, kl 13:51:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

favorit i repris

Äntligen lite sol! Min mamma väckte mig klockan 9, vilket jag bad om ifall det skulle vara sol, som det nu var. Men inte ser jag mycket brunare ut. Ska fixa lite "fusk" förbränna tills vi åker till mallis, eftersom vädret ska bli dåligt igen. Nog om det. Nu kör vi igen, dags att fixa till kroppen lite även denna höst. Förra gången lyckades jag med att gå ner 9 kilo, nu ska jag inte köra lika hårt för ska bara gå ner 4-5 kilo. Får se om jag lyckas ;) Så har precis slängt i mig en proteindryck och ska när som cykla ut till Nea. Vet inte om jag är sjuk eller om jag fixade solfrossa så fort, men jag fryser och har på mig långa svarta byxor och en lite tjockare långärmad, i solsken, ha-ha?

SKRIVET: 2010-08-19, kl 23:57:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

dream big

Hemkommen från match i Oskarshamn som slutade 0-0, vi fick in ett mål men tyvärr var det offside. Jag är helt slut i hela kroppen, värker i både armar och ben, kan bara tänka mig vilken skön träningsvärk jag kommer att ha i morrn och för att inte tala om i övermorrn.. Min bästa vän vill att jag flyttar till Linköping med henne och gå i skolan där. Jag vill så gärna, om jag bara hade haft pengarna så hade jag mer än gärna gått klart mina två sista år där. Ibland är livet bra orättvist.

SKRIVET: 2010-08-18, kl 00:56:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

voila!

(Denna bild är tagen från google)
Idag var jag för första gången i mitt liv, rädd för åskan. Det var inte jättekul att vara ensam hemma med dagens åska och buller.. När vädret lugnat ner sig så åkte jag ner till stan med julia och hittade en snygg och skön tröja till hösten, på rean som jag la undan tills i morrn. När vi kom hem till mig så kollade vi den nyaste(?) Beck filmen, I stormens öga, som inte var den bästa filmen utav dom men helt okej. Den var svår att förstå, så ingen rekommendation till er som har det svårt för att förstå filmer ;) Lite senare prövade jag mina kunskaper i bakning och gjorde kladdkaka med kokos, dom blev jävligt guuuuuuda! Nu blir det satc och sen godnatt :)

SKRIVET: 2010-08-16, kl 21:57:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

den traditionella toabilden

Festen hos ellen var helt okej, men jag drog mig hemåt redan klockan elva för kände att jag verkligen behövde sömn. Och tack gode guuuud för det, har inte varit så pigg på länge när jag har varit tvungen att gå upp 05:20 för jobb. Blev en sväng till gamleby och sen somnade jag och matilda till sex and the city hemma hos mig.
Idag vaknade jag upp hemma hos min pojkvän, ensam och med nackspärr. Skönt? Så det blev inget spelande för mig idag, men tjejerna jobbade bra och vann matchen med 11-2 :)
Idag åkte mamma och syster till Borås så blir jag och pappa denna vecka, ensamt men skönt.

SKRIVET: 2010-08-13, kl 17:21:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag älskar dig

Vi kanske är väldigt olika men bara vi vill så kan vi

SKRIVET: 2010-08-12, kl 22:45:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

new stuffs

Detta fick följa med hem från göteborg, plus en rosa bandau(stav),en svart t-shirt, en till sjal och ett par höga vita converse (och "blöjtrosor", där man fick plats två i haha!).

Snart ska jag bege mig till min pojkvän som slutar jobbet närsom, och i morgon vankas det fest :)

SKRIVET: 2010-08-11, kl 01:36:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

lovie

Det finns inget bättre än att få sova brevid den man älskar! Min pojke ringde mig precis och sa att han är påväg hit, han är allt bra :)

SKRIVET: 2010-08-10, kl 00:38:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

borta bra men hemma bäst, eller?

HOME SWEET HOME!
Har varit roliga dagar på öland och i regniga göteborg. Är mycket fattigare i plånboken men något rikare i garderoben :) Det behövdes, dock behövs min lön nu också.. Har precis packat upp mina väskor och ska lägga mig när som. Är ganska trött efter allt tågåkande, försenanden och stress. Visar vad jag köpt i morrn, natti :)

SKRIVET: 2010-08-03, kl 23:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

matilda is coming home!

Sista arbetsdagen i morgon och sen bär det av till ÖLAND. Fotboll i tre dagar, sen vidare till göteborg med lockner och olivia för att ta emot matilda som kommer hem från norge, ÄNTLIGEN! Hemma måndag igen, ser fram emot dessa dagar och det har jag gjort hela sommaren ;)

SKRIVET: 2010-08-01, kl 23:20:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

taggar inför öland och göteborg

När ens pojkvän kommer till en sent på natten som man inte träffat på länge, och när man ska upp och jobba klockan sex dagen därpå blir det inte mycket till sömn. Så efter att ja slutat jobba tog jag ut min sömn och vi vaknade vid tre och åt frukost vid halv fem. Rekord på sen frukost.. Senare avslutade vi kvällen hemma hos christopher med skumbad som satt där det skulle :)
Idag var det bortamatch som gällde och vi spelade oavgjort, 3-3. Lite tråkigt med oavgjort med tanke på alla målchanser vi hade. Men så länge man inte åker hem med en förlust så är det skönt!
Håller på att packa väskorna inför öland och göteborg, går inte så bra. Vad ska man ha med sig? Och framför allt, hur mycket ska man ha med sig? Packa kan nog vara det tråkigaste, förutom att packa upp som är ännu tråkigare. Snart sängdags, och i morrn går jag in på min sista arbetsvecka, så jävla S K Ö N T!!!