SKRIVET: 2010-03-30, kl 19:10:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

hey!

Ser att det fortfarande är några som kollar in här, kul ;) Jag orkade inte med bloggen och jag vet inte om jag gör det nu heller. Men ärligt talat så är det roligare att blogga på våren och sommaren. Så vem vet, jag kanske kommer igång snart igen.. Har mycket plugg nu också så har inte så mycket roligt att framföra heller. Men på fredag är det lov och jag startar lovet med att jobba. Senare på kvällen blir det dock fest på saunan och det ser jag verkligen fram emot!
Tillbaka till naturkunskapen och alla labbrapporter, see you!

SKRIVET: 2010-03-10, kl 22:37:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Clara 16 (12, 13, 14?) år!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING!

SKRIVET: 2010-03-09, kl 21:18:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

shutter island

Igår hängde jag med mitt söndagssällskap på bio, Shutter Island. Förutom att jag frös i två och en halv timma, var trött och hungrig så var filmen väldigt bra. Men jag kände mig typ, störd? Haha. När man precis trott att man fattat så stog det still igen. Den borde ni se i alla fall!
Idag gick molly, rashid och jag till kinan för att käka buffé. Gott men gud så mättande..
jag och rashid i somras, & mina converse som fortfarande inte har hittat hem :(

SKRIVET: 2010-03-07, kl 19:12:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slumdog millionaire

Bilder från idag när jag, mamma, pappa, lena och henrik åkte ut till gränsö. På vägen hem åkte vi och hyrde Slumdog millionaire. Har inte sett klart den eftersom att det verkar vara fel på skivan. Men än så länge är skitbra! Verkligen en film ni borde se :) Den är till och med blivit belönad med 8 Oscarstatyetter.

SKRIVET: 2010-03-07, kl 04:15:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagens horoskop

Väduren 7 mars 2010 
Det kan inte rekommenderas
att ta stora beslut på ?tom mage?.
Sov hellre på det en natt till,
innan du fattar ditt val.

SKRIVET: 2010-03-06, kl 22:16:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

saturday

Matchen gick väl sådär. Grus är inte riktigt min grej, men ändå skönt att spela på stor plan igen. Självklart var det ingen hemma när jag kom hem från Oskarshamn förut. Så jag sitter själv hemma ikväll/natt igen. Mina föräldrar passar verkligen på att umgås med mig när jag väl är hemma! Haha.. Men jag får väl passa på att sova lite ;)

SKRIVET: 2010-03-06, kl 14:21:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

första matchen utomhus

grusmtach i oskarshamn kl 17.00. hemma ikväll då jag förmodligen är trött och bara ska vara hemma.

SKRIVET: 2010-03-05, kl 23:15:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

hallberg & landberg

Tre rum och kök
Åkte med m&p hem efter att vi ätit istället, för orkade inte ge mig ut i kylan. Hade tänkt vara lite social med dom för en gångs skull, men dom gick iväg igen så fort vi kommit innanför dörren. Så har suttit och spelat spel på datorn i min ensamhet hela kvällen (haha). Nu ska jag kolla några avsnitt av SATC tills m&p kommer hem. Tycker nämligen inte om att gå och lägga mig när jag är ensam hemma (a)

SKRIVET: 2010-03-05, kl 16:32:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

tre rum och kök

nu ska jag till tre rum och kök för att äta med familj + johannas familj. älskar att äta ute på helger. senare ska jag bowla med några kompisar och kanske festa med dom eftersom att glenn fyller år. grattis! i sånna fall blir det att ta de lugnt, för jag har match i morrn.
måste kila, ciao :*

SKRIVET: 2010-03-04, kl 20:47:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

@favoritplatsen, sängen

Jag ville bli lite brunare och Jc ville fräscha upp sin bränna, så efter skolan gick vi till meddo och la oss i varsitt solarium. Så jävla skönt att bara ligga där, värme! Lyckades bränna mig lite grann den här gången som faktiskt är första gången jag gör i solarium. Annars är jag ganska så bra på att bränna mig av solen! Tänk om man hade så där brun hud så man aldrig brände sig, som Nor. Aldrig behöva solkräm när vi är ute och solar och badar på sommaren, sjukt avis!
Nu ska jag se klart Vampire Diaries och sen sova, natti

SKRIVET: 2010-03-03, kl 21:44:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

tomorrow is a new day

Det har funnits bättre dagar än den här. saknar dig här hemma

bild från shoppintur i linköping med sami

Efter skolan följde jag med Johanna hem en stund. Blir så himla glad av att ha henne hemma. Blev ingen träning för min del idag på grund av lite saker. Sov istället och vaknade för cirka en timma sen. Tur att jag är en person som kan sova när som helst, även att jag sovit på dagen. Så ska bli skönt att snart få gå och somna om igen och förhoppningsvis få drömma lite bra drömmar!

SKRIVET: 2010-03-01, kl 21:38:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

london baby, london

M&P har äntligen bokat biljetterna till London. Vi flyger den 19 mars, längtar! Saknar min sammis väldigt mycket nu, så ska bli kul att träffa henne :)
Fick se att dom har fri frakt på nelly till på onsdag. Så tänkte att jag skulle beställa mig en klänning eftersom att jag hela tiden hittar så många jag vill ha. Tror ni jag hittar någon nu? Inte en enda. Kanske är meningen att jag ska spara mina pengar till London istället. En fågel viskade nämligen i mitt öra att alla låga converse bara kostade 450 kr ;) så jääävla bra!
Förövrigt kom Panni till viken idag och ingen är gladare än jag!!
midsommar 2008