SKRIVET: 2010-05-18, kl 17:17:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

sko bekymmer?

Efter mycket velande hit och dit hela dagen så har jag bestämt mig för att gå på den svarta studentskivan på fredag, även att jag jobbar på lördag. Men det fixar jag ;) det jag velar om nu är vilka skor jag ska ha? Troligtvis blir det den här klänningen, om jag jag inte ångrar mig och tar min svarta med dragkedjor i ryggen. Men vilka skor ska jag ha? Hjälp mig!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 22:07:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

(some)thing new(s)

precis flyttat ner i min systers rum och det känns skitbra. ville inte göra det när hon sa de som förslag för några dagar sen, eftersom att jag verkligen tycker om mitt rum. men idag bestämde jag mig och började byta ut hennes kläder till mina i hennes garderober. kändes genast bra när det var mina saker i rummet, så ångrar mig inte ;) skönt med lite större rum, men kommer kännas konstigt att sova med en rak vägg över huvudet! min rygg blev inte bättre efter allt bärande upp och ner i trappan så ska nog snart sova, eller åtminstonde lägga mig i sängen. får se om det blir att se lite wallander :) godnatt!


happy face :)))))

SKRIVET: 2010-05-12, kl 16:58:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

freee

Jag välkomnar fyra skolfria dagar och en stukad fot. Leif ringde mig precis och bad mig jobba i morrn, så sovmorgon får jag inte förrän fredag. Men det gör verkligen ingenting för jag känner att jag behöver dom där pengarna nu, som dessutom är dubbla lönen! Och i morrn ska jag även träffa johanna som ska bli asbra :) lena har bjudit med oss på Joe Labero, så det blir kvällens underhållning och sen sover hon över här. Kan det bli mycket bättre?
Här är förresten halsbandet som jag fick av JC :)

SKRIVET: 2010-05-08, kl 16:40:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

sleeping?

Även att jag fick sova fyra timmar istället för en, den här gången så är jag ändå helt slut. Somnade när jag kom hem från jobbet en stund, åkte iväg med pappa till värmeverket, som för övrigt stank soppor, och somnade om i tre timmar igen när jag kom hem. Skulle kunna somna om igen, men får snart besök så de går sig inte :) Igår fick jag en försenad födelsedags present av JC, ett jättefint halsband som ja ska visa er! Men just nu är det hos olivia. Ikväll ska jag hänga lite med mina tjejer, när de kommer hem ifrån matchen. Får hålla tummarna för att det gick bra :)

SKRIVET: 2010-05-07, kl 15:59:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

J

jag önskar att jag kunde vara hos dig nu.. det löser sig hjärtat. älskar dig

SKRIVET: 2010-05-06, kl 22:36:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

best girl eveeeeer

När allt är så himla bra, ska det alltid komma något dåligt.. Vaaaaarför? Vissa personer är verkligen idioter. Blir så jävla arg, man behandlar inte någon så! Hoppas du inte är dum nog att få ner henne till botten igen..


Förövrigt är jag arg på mig själv, för jag längtar tillbaka till frisör linjen mer och mer. Hur det än blir med mitt gymnasieval så kommer jag inte söka om till frisör ialf. Känns tråkigt att jag sumpade chansen, men ibland gör man fel val. Fredag i morrn, men jag ser inte fram emot helgen för nu är det min tur att jobba igen efter att va varit ledig tre veckor, usch. Ljuset i tunneln nu är att Panni kommer till viken vilken dag som helst, åååååh vad vi gillar det! :)
bild från i somras!

SKRIVET: 2010-05-04, kl 16:03:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

plugg♥

Hade verkligen bestämt mig för att plugga idag. Lyckades bli klar med min dans recension men efter att ha gjort några tal i matteboken, läst lite fakta om en koreograf och sen läsa om vad det är jag ska skriva om i naturkunskapen så gav jag upp. Vadå, vilka tre kärnkraftverk tycker jag att sverige ska satsa på?! Trodde bara att jag skulle skriva fakta om dom, men nu blir jag illa tvungen att läsa på om tre stycken också. En annan dag, verkligen en annan dag.. Ska ner och laga lite spagetti och köttfärs sås nu och sen är det fotbolls träning. Har inte tränat sen förra tisdagen, ska bli roligt! Ikväll kommer nea och gör mig sällskap, ska ta hand om henne :)

SKRIVET: 2010-05-03, kl 18:01:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

så var det maj


Ny månad och valborgsmässoafton blev faktiskt bra i år, om man jämnför med förra året! Sen var det nog sista gången jag var full, ja tack. Vi kom i säng vid fyra och gick inte upp förrän halv fem, mysigt :)
Trots min bakfylla, så gick jag på bio på lördagkvällen. Iron man 2, den var faktiskt ganska bra för att vara en sån typ av film. Gillar inte sånna filmer egentligen, men den får en tummen upp!
Söndagen bestog av en ledare kurs inför sommar fotbolls skolan och att kolla på my ladies. Tycker att dom spelade väldigt bra, trots att det blev förlust. Fick besök av Matilda på kvällen som också stannade över natten.
Har bara legat i sängen sen jag kom hem från skolan och funderat på hur mycket jag har att göra i skolan. Känner att det är bäst att ligga i, sista dagarna nu, men jag har verkligen ingen ork. Vill ha lov nuuuuu.
Måste skynda mig iväg nu, för ska möta matilda om en kvart. See you! :)