SKRIVET: 2010-10-27, kl 19:14:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

till salu

Säljer förresten mina skor, strl 38 på grund av att dom är för stora och de funkar inte.. Har knappt andvänt dom, så är någon intresserad, hör av er till mig så kan vi komma på ett lämpligt pris tillsammans! :)

SKRIVET: 2010-10-25, kl 16:04:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

brownie


I helgen har jag lyckats att bli brunhårig..! Känns väldigt skönt, min utväxt har varit hemsk ända sen i somras även att jag gick till frisören och färgade håret, hmm? Så småningom kommer det nog att bli lite längre hår också ;)
Har precis gjort besök hos doktorn, där jag fick reda på att jag var överrörlig. Men ska till röntgen och har tagit prover, så hoppas att dom hittar något annat som kan botas så jag blir av med smärtan i handlederna.

SKRIVET: 2010-10-19, kl 22:03:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

homofobi?

Har sett på en dansföreställning idag som jag själv aldrig skulle kalla det för. Men jag vet inte, dansen kan se ut på många olika sätt. Workshopen var inte heller som jag hade tänkt mig, då vi mest lyfte på varandra och kasta runt en boll. Hmm?

Kvällen har jag tillbringat på futurum där det var föreläsning om bland annat homosexualitet. Jag själv har ingenting emot det, som väldigt många har. Men jag menar, jag bryr mig inte om vem just du har sex med, och varför ska jag då bry mig om ifall det är en kille eller tjej? Din sexuella läggning berör ju inte ditt sätt att umgås. Jag är ju inte annorlunda mot folk för att jag är heterosexeull, så varför skulle då homosexuella vara det? Dom är lika mycket människa för det..

SKRIVET: 2010-10-18, kl 20:49:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

'cause you're amazing

Fick blommor och blev bjuden på mat på den grekiska restaurangen av min fina pojke i lördags♥

Ny skolvecka och veckans fasa är över, missbruks provet. Jag tror jag klarade det, måste göra. Annars? I morgon åker alla dansare till Kalmar för att kolla på dans och sen dansa aset av oss! You name it. Ska bli gryyyymt kul.

SKRIVET: 2010-10-13, kl 18:23:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

back on track

Har bara väntat på att höst-förkylningen ska komma, och nu är den här. Genomförkyld och hosta. Ska tända lite ljus, dricka varm oboy och mysa med mamma. Sen kvällens höjdpunkt, PH! Dock irriterar jag mig på den nya musiken och den nya programledaren. Och dessutom att de kostar för att se det på internet?! Hoppas på en förbättring! possss