SKRIVET: 2011-01-26, kl 18:31:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

give me

Har spenderat valdigt mycket tid pa korskolan de tva senaste dagarna, och mitt tangentbord vill inte alls som jag vill att det ska gora! hehe...

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dessa jatte snygga skor kommer snart att fa pryda mina fotter!!! Ar himla glad att dom har fyllt pa med nya, sedan dom tagit slut nar jag ville ha dom senast.

SKRIVET: 2011-01-17, kl 14:53:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

polizien

Hola! Idag har vi besökt polishuset med missbrukskursen. Det var intressant, men att sitta i fyllecell är nog mindre intressant. Ett nästintill tomt rum, endast en liten madrass på golvet. Inte ens en toalett. Jag kommer nog aldrig att lyckas hamna där..! Nu ska jag plugga på ett musikprov som är i morrn och senare ska jag möta upp ollan på körskolan för att utöka våra kunskaper i körkortsteori ;)

SKRIVET: 2011-01-14, kl 15:37:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

nyår 2010/2011

Amanda stog för kameran på nyår. Hon var snäll och kom hit med ett USB med bilderna på idag. Så tänkte lägga upp några idärifrån. Mitt nyår var super, hur var erat? :)


SKRIVET: 2011-01-14, kl 11:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 kg skrot, jatack!

Jag har fått påfyllning i munnen och det är inte skönt. Det spänner, kliar och känns som att jag har ett enormt underbett.. Men det är inte långt kvar nu! :)
Hemma från skolan igår och idag, hoppas det känns bättre ikväll eftersom jag ska jobba i morrn. Förövrigt så ska jag träffa Doggy en stund i morrn, som är hemkommen från Thailand. Hon har nog många smaskigheter att bjuda på efter denna vistelse också ;) Senare beger jag mig till min pojk som jag inte har träffat på nästan en hel vecka!

SKRIVET: 2011-01-10, kl 22:50:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

fall for your type

bild från när jag blev fotograferad av panni

det är inte sant, jullovet är över... vill inte tillbaka till den där jäkla skolan. Har efterlängtade framtidsplaner, vill ta studenten nu! Halva tiden kvar. Eller om man ser det på ett annat sätt, 10 och ett halv år är avklarat, så bara ett och ett halv år kvar. Då känns det bättre :)

Har precis lyckats med att få in johanna på skype, som vi har kämpat! Så nu ska jag gå till sängs utan min älskling, tur att jag har min egengjorda "snuttefilt"..

SKRIVET: 2011-01-06, kl 15:32:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarjobb

Skitbra musik spelas i mina öron och jag försöker skriva ett CV. Varför är det alltid lika svårt? Har ni också problem med det?
Jag hoppas på ett bättre sommarjobb i år, typ som willys eller något liknande. För tänker då inte ha städis som sommarjobb mer. Städa hemma hos folk är ingen hit..

Ikväll ska jag i alla fall träffa Klara och sen får jag se om jag träffar min pojke också :)

SKRIVET: 2011-01-05, kl 00:49:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

fall for your type

SKRIVET: 2011-01-05, kl 00:48:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010-2011

oooooj vad länge sen jag befann mig här! jag lever och jag har haft ett skönt jullov (som dock inte är slut ännu). Min syster har kommit hem en sväng över jul och även tagit med sig Ben, her boyfriend. Har varit en lärorik vecka eftersom han inte kan svenska. Men känner ändå inte att jag har lärt mig så mycket engelska...  Ska väl dessutom säga god jul eftersom jag inte har hunnit sagt det. Och kan även passa på att hälsa gott nytt år på er! Bättre sent än aldrig ;)
Dagen har tillbringats med Johanna som är hemma i Västervik på en kort visit. Dom har köpt sånt där spel när man själv är kontrollen som vi spelade. Det är sjukt kul, men verkligen träning! Får se om jag känner av någon träningsvärk i morgon ;) haha.