SKRIVET: 2011-09-29, kl 20:14:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

sthlm baby


I morgon är min enda "lektion" skolfoto, för sen går bussen till Johanna för en crazy helg i STHLM med henne och Jullan. kommer bli awesome!!!!!

SKRIVET: 2011-09-26, kl 14:44:17 | PUBLICERAT I: Allmänt


If you had a choice
then what would you chose to do
I could live without money
I could live without the fame
and if everyday was sunny
I could live without the rain
and if I ever went up to heaven
I would fall right back down
that life wouldn't be worth living
because you're the one I couldn't live without

Grattis på födelsedagen mitt hjärta!

SKRIVET: 2011-09-26, kl 13:46:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

stäääda

Ikväll blir det födelsedags middag för min älskling som fyller 20 år idag :) Det är sjukt vad tiden går fort, kändes som att det var nyss han fyllde 19..
Men innan det behöver mitt rum städas, för det görs inte av sig självt. Och när jag ändå håller på så kan jag lika gärna rensa min snurrspegel.
Ingen verkar förresten veta vad det är? Det är i alla fall den grå höga grejen i hörnet som inkluderar både en stor spegel och förvaring, väldigt bra grej!!

SKRIVET: 2011-09-24, kl 19:06:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

cupcake?

I väntan på att lockner skulle ta sig hit så tog jag tag i mina baktalanger, som inte är dom bästa. Det här ska alltså föreställa cupcakes, men istället kallar jag dom för muffins a la fredda ;) Men smaken är väl det viktigaste? för goda, det blev dom!

SKRIVET: 2011-09-24, kl 12:25:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

gose


Precis tagit mig en lång och skön lyxdusch (okej jag har ingen lyxdusch med massage osv, utan jag har fått babylena ben och det är min lyxdusch!!), efter morgonens jobb.
Sitter och myser med något som kan va de bästa som finns, min filt. Åh, saknar den när jag inte är hemma. Man kan jämföra den med min pojkvän... typ :)

SKRIVET: 2011-09-23, kl 19:57:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej bloggen, hade du dött? eller hade jag dött..?

Har börjat läsa lite bloggar igen, och fick suget igen. Förra gången när jag försökte börja om, lyckades jag med två inlägg, ha!
Ne men nu när jag har skaffat mig en egen fungerbar dator (som våra andra två knappt är), så ska nog det här gå kalas!


Ikväll spenderar jag min fredag hemma med m&p. Räkor och idol, mys! I morgon är det nämligen redan min jobblördag igen, så denna gång ska jag försöka lyckas med att komma i säng innan midnatt..