SKRIVET: 2012-03-24, kl 10:19:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Norrköping

Sitter i bilen påväg till Norrköping. Pappa skulle köpa grejer till badrummet så renoveras så jag passa på att hänga med och se om jag hittat något nytt till garderoben. Är väldigt sugen på lite färgglada vårkläder nu :)

SKRIVET: 2012-03-20, kl 19:03:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm singing in the rain

Precis hemkommen från en blöt promenad med Ajlana, ja tanken var ju inte att de skulle regna men det började såklart att dugga direkt när vi gick utanför dörren. Men vi trotsade regnet och gick i en timma. Skönt men blött. Något som däremot bekymrade mig var paddan som satt i garaget när jag öppna porten, usch. Gillar inte paddor...

 

SKRIVET: 2012-03-20, kl 15:42:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

:(

Ibland är Gud bra orättvis. Just nu hoppas jag att han vänder på det här och låter allt bli bra<3

SKRIVET: 2012-03-19, kl 19:12:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

Ska snart åka tillbaka till sjukhuset och hälsa på min älskling, åh stackarn!!

SKRIVET: 2012-03-18, kl 20:26:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

YUMMI

Tredagars dieten gick inte så bra, då jag bara gick ner 0,5 kg. Det var inte så goda måltider, så känns skönt att de inte funka på så sätt! Ska prova att bara äta varma koppen, naturdiet, yoghurt och proteinshakes (som jag blandar själv) i en vecka nu och se vad de ger för resultat :)

SKRIVET: 2012-03-13, kl 22:43:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 3!

Dag 3, sista dagen av dieten. Igår var jag hungrig direkt efter Middagen och åt inte frukost förrän 11 i morse. Idag Hr också varit en jobbig dag med hungerkänsla hela dagen.. Nu är den snart slut i alla fall och jag ser jättemycket fram emot morgon dagen då jag ska äta min älskade yoghurt med chrunch :)

Så här såg dagens schema ut:
Frukost: 5 salta kex, en skiva fet ost, ett äpple.
Lunch: en rostad macka, ett kokt ägg.
Middag: 1 kkp rödbetor, 1 kkp blomkål, 1 kkp tonfisk ( i vatten), en halv melon, en halv kkp vaniljglass.

SKRIVET: 2012-03-12, kl 19:31:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

nytt

Tröjorna fick följa med hem från sthlm och klädhängaren köptes i lördags när jag och C var på ikea i Linköping! Ursäkta dom fula galjarna.. ska bytas ut!! Mitt rum är fortfarande ett projekt. Nu ser det bara rörigt ut, men en sak in, en annan ut? En av garderboenerna ska ut så småningom, och min snurrspegel. Istället ska en fin bänk in in med förvaring, kommer bli så bra :)SKRIVET: 2012-03-12, kl 17:35:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 2!

Den här dieten som jag äter går ut på kemisk nedbrytning, vad de nu innebär!! (haha). Kom dock på mig idag med att dricka saft, utan en tanke på att jag inte får dricka de.. Men jag hälsade ju på mitt hjärta på sjukhuset och jag på ett sjukhus är ingen bra kombination. Senaste gången svimmade jag och den här gången mådde jag dåligt. Så saften kanske är godkänd ändå, med tanke på varför jag drack den!!

Så här ser i alla fall dagens schema ut:
Frukost: ett kokt ägg, en rostad macka, en banan.
Lunch: 1 kkp keso, 5 salta kex
Middag: ½ kkp broccoli, ½ kkp kokta morötter, en kokt korv, en banan, ½ kkp vaniljglass.

SKRIVET: 2012-03-11, kl 16:40:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 1!

Idag har vi börjat med dieten och så här ser dag 1 ut för mig varje vecka :)
Frukost: en rostad macka med 1 tsk smör. En halv grapefrukt.
Lunch: en rostad macka. ½ kkp tonfisk.
Middag: 2 köttbitar, 100 gram styck. En kkp bönor. En kkp inlagda rödbetor. Ett äpple. En kkp vaniljglass.
(kkp är förkortning av kaffekopp, något jag inte visste innan)

SKRIVET: 2012-03-09, kl 20:10:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

ett rykande äpple

Som vissa av er som läser min blogg kanske vet, så har jag pollenallergi och frukt/grönsaksallergi.
Vi ska börja med en diet nästa vecka, där man måste äta samma schema varje vecka och får inte byta ut något, ska berätta mer om hur den här dieten går till en annan dag. Men där i alla fall, måste man äta äpple. Detta blev ju direkt ett problem för mig. Men utav erfarenhet (t.ex äppelpaj, kokta morötter) så vet jag att jag kan äta frukt och grönsaker som är tillagade, utan problem! Så därför prövade jag att micra ett äpple nyss och det gick relativt bra att äta de, i alla fall de delar som hade börjat koka av äpplet.
Jag googlade på fruktallergi och fick ett väldigt bra svar, hur man kan va allergisk mot all frukt och grönt när det är otillagat.


"Björkpollen - korsallergi
Ungefär hälften av dem som har björkpollenallergi
är också överkänsliga mot någon frukt, nöt eller grönsak.
Det beror på att dessa har proteiner som liknar björkpollenets proteiner.Besvär av hasselnötter och äpplen är vanligast, men en del kan få besvär av mandel och andra nötter som valnötter och paranötter.
En del stenfrukter som körsbär, plommon, persikor och aprikoser kan ge besvär.
Korsallergi mellan björkpollen och selleri eller morot förekommer. Det visar sig ofta som klåda i munnen, svalget och svullna läppar.
Den som är allergisk brukar tåla upphettade eller kokta frukter och grönsaker bättre än okokta. Då förstörs det protein som ger besvär.""

SKRIVET: 2012-03-09, kl 14:39:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

sthlm

Jag åkte ju till Sthlm förra helgen för att gå på Avicii i Globen. Tyvärr blev det inte av eftersom en plattform rasade på konserten innan, som ni säkert ha hört. Tråkigt när man lagt resterande pengar av lön och studiebidrag på denna helg på som blev ett fiasko. Vi fick göra de bästa av situationen och helgen blev okej ändå! Här är lite mobil bilder.SKRIVET: 2012-03-09, kl 14:28:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

shoes


det var dessa skor som glömde sig i paketet från nelly, halva priset så dom va jag tvungen att klicka hem!