SKRIVET: 2009-11-28, kl 14:03:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

dags att steka

Är det någonting som verkligen måste finnas när jag köper hus så är det fan en varmvatten beredare. När jag kom hem från träningen förut så var ju självklart allt varm vatten slut. Så fick duscha iskallt, tack..



Väskorna är snart färdigpackade. Men jag river hela tiden upp kläder som jag är osäker på om jag vill ha med så nu är det verkligen ingen ordning i min resväska. Varför kan inte någon packa åt mig? Kan vara bland det jobbigaste som finns. Eller nej, packa upp är ännu jobbigare.
Om cirka en timma går bilen mot Arlanda hotell. Vi kommer nog sova ganska tidigt med tanke på att planet lyfter klockan 07.00 i morgon.
Men ni får ha det så bra här hemma i kylan så ses vi om en vecka, om jag kommer hem? ;)
PUSSSSSS

SKRIVET: 2009-11-25, kl 16:45:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

svininfluensa, nej tack


nea och jag för ca tre år sen, tror jag..?

Förväntade mig en grymt jobbig kväll igår eftersom jag både fick räls och tog vaccinet för svininfluensa. Men av sprutan fick jag inga symptom, förutom när jag lyfte på armen, som inte var något att klaga över. Och utav rälsen gör det inte alls så där "skitont" som alla sa att de skulle göra. Vart är den sprängande huvudvärken och alla tårar för att de spänner så mycket i tänderna då? Känns ju knappt, men däremot går det inte att äta. Där snackar vi smärta, när man biter ihop tänerna. Så de kommande dagarna så tuggar jag med hjälp utav mitt tandkött längst bak, haha. Det är ju en variant det med faktist, även att den är knölig!
Hade tänkt att ja skulle göra mig lite bekant med matteböckerna innan nea kommer eftersom det vaknas prov på fredag. Så är nog dags att börja med det ifall ja få in något.

SKRIVET: 2009-11-23, kl 20:32:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

tuff tuff


kanske första gången ni får se min glugg men också sista. för i morrn får jag.. räls? kan ju inte påstå att det kommer vara så mycket snyggare än gluggen. men hellre lite pina för att sen få fina tänder ;)

Dålig uppdatering förresten. Men veckan gick så jäkla fort så hann inte med. Kvällen har varit skitbra. Blev gymnasiefest i fredags, som började hos Sofie med bra tjejer. Hade jättekul. För min del blev det inte så långvarit på stadt utan fick istället sjkuts hem och sov. Haha. Det var väl bäst så antar jag. I lördags så var jag och kollade på mina tjejer men tyvärr gick det inte vägen. Jag tycker att ni kämpade på bra i alla fall! Träffade Albin en stund på kvällen och senare åkte jag till Molly som hade varit på fest och ja. Ni kan nog räkna ut att hon va fuller. Så jag hade inte så många alternativ, utan även jag hävde i mig några öl och vi hade det duktigt trevligt i vår ensamhet ;) hahah. Var rätt så sliten på söndagen eftersom det inte blivit så mycket sömn. Men jag släpade mig upp ur sängen och gick till ishallen med Monika. Ungefär där, slutade min helg. Och denna vecka blir det att ta tag i pluggerit eftersom jag måste lämna in lite innan jag far till egypten. Fan vad jag ska ha de bra!!!

SKRIVET: 2009-11-17, kl 18:30:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

don't stop

Idag har jag varit på utvecklingssamtal. Fanns inte så mycket att säga med tanke på hur de ligger till i skolan nu. Men fanns inga negativa saker, så de va skönt!
Sitter och småpluggar lite till ett prov på hud/hår sjukdomar som jag faktist fick välja om jag ville göra eller inte. Men känner att de kanske är bra att "avsluta" med någonting. I morrn ska jag till den där tanten. Vi får se vad hon säger, om hon står på min sida och hjälper mig att få som jag vill. Jag hoppas verkligen det. Håll tummarna nu (y)
I morrn ska jag ta en fika på Morella med Rashid och sen hänger jag nog med honom hem en stund. Så sjukt länge sen jag va med honom att jag inte ens minns när. Blir en asbra onsdag! :) Köpte även biljett till gymnasiefesten idag. Har fortfarande inte kommit fram till någon bra utklädnad, så får se om det blir vanliga kläder istället.


har visst tappat bort mina byxor, ops!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 22:49:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

jag bryr mig faktist. men ibland måste man tänka på sig själv i första hand.

SKRIVET: 2009-11-15, kl 21:06:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

home sweet home


ja vi är turister!

Hemma efter en helg i sthlm. Är sjukt trött. De första vi upptäckte när vi kom dit var att de spökade där vi skulle sova. Lagom kul.. Och de som bodde där hade också märkt de. Men som ni märker, så överlevde jag. Första natten drömde jag att någon tröck upp en puderborste i mitt ansikte flera gånger om fastän jag putta bort den. Men sen vaknar jag och märker att det är en katt som lägger sig i mitt ansikte gång på gång. Kanske inte så där jättebra med tanke på att jag är allergisk. Så hela dagen i sthlm gick jag med ett jättesvullet öga, snyggt!
Vi träffade i alla fall Johanna och käkade helt okej mat. Nu har jag även lärt mig att calzone är inbakad pizza. Så jag fick äta min efterlängtade pizza med besvikelse. Fick inte med mig så mycket kläder hem som jag förväntat mig. Har nämligen en hel del pengar kvar och det är verkligen inte likt mig. Plånkan brukar vara slickad efter att jag har åkt iväg för att shoppa, haha!
Förresten. Ni missar väl inte Paradise hotel som har säsongstart ikväll klockan 22.00 på sexan. Jag kommer i alla fall sitta klistrad vid tv;n då med en kopp te som är hur gott som helst.
I morrn är de skola igen, och jag har faktist saknat den. Ska bli så himla mycket roligare att vara där än på min apu.

SKRIVET: 2009-11-12, kl 19:46:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

see yah dudes

Det händer ingenting i mitt liv under APU-perioden. Träffade Molly en stund i förrgår och igår tittade jag på en visning som People hade. Har försökt få in lite plugg också. Men de gör att ja sitter uppe hela nätterna och försover mig varjde dag, tummen upp för mig.
Nu ska ja sätta igång med att städa och försöka hinna med att plugga för att sen träna vid nio. Ska bli så skönt för vill komma på andra tankar nu, och då är träningen perfekt. Måste också hinna med att packa ikväll, för i morrn direkt efter min APU så åker jag och Lousie till Stockholm och stannar till söndag så VÄRLDENS BÄSTA program börjar dessutom, Paradise Hotell<3. Så jävla skönt att komma till storstaden. Ska passa på att träffa Johanna också, saknar henne :) Got to go, pusss!

SKRIVET: 2009-11-09, kl 21:53:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

kyss


jag och min homie. rödtott!

Vet inte vart jag ska börja. Men jag och Molly var jävligt partysugna i lördags så vi tog tag i de och började hemma hos henne med hennes bror och hans kompis. Sen drog vi vidare till BOIS lagfest. Och det var hur kul som helst! Första gången jag dansade albansk folkdans, och de var roligare än de kanske låter ;) haha. Bra kväll med bra sällskap med andra ord!
Är inne på min andra APU-vecka och jag har bestämt mig. Ja ska nog hoppa av frisör. Yrket känns inte rätt, tråkigt nog.. Så det enda som snurrar runt i min skalle är vad ja skulle kunna gå istället. Har några alternativ, men kan inte bestämma mig. Kan man inte få lite av varje program? Åh..

SKRIVET: 2009-11-05, kl 23:34:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

rött i höst?

Av alla tankar och idéer om vad jag skulle göra med mitt hår, så blev det ett impulsval att färga de rött. Och jag ångar det inte alls! Kanske att de skulle vara lite intensivare, men helt klart bättre än de förra :) En bild på det kanske kommer i helgen om jag kommer ihåg.
Hade som sagt min första träning ikväll med och gud va kul det var. Kan inte förstå att jag slutade. Det var mest onödiga anledningar som jag tänker glömma. Skönt att vara tillbaka i laget igen och de känns som att det är där jag hör hemma :) ni är så braa.
Det bästa för min del vore nog om jag sov nu. För jag kommer aldrig i tid på morgonen eftersom jag ligger och snoozar ca en timma innan jag går upp. Fattar inte hur jag kan vara så jävla död på morgonen. Vad är de om tar kål på mig? Kan ju börja med att lägga mig innan tolv.. Skönt att de är sista APU-dagen på denna vecka och istället helg. Blir dock inte sthlm denna helg, utan nästa. Så får väl sitta hemma och uggla hela helgen eftersom jag inte planerat något och dom flesta ska på cc-festen! Hoppas på dåligt väder så jag inte behöver känns någon ångest för att vara inne ;) NATTI

SKRIVET: 2009-11-04, kl 21:13:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

damlaget, i'm back

Har varit en slitsam dag på people. Känner mig som en mörbulltad get :( Och känns inte mycket bättre av att tänka att morgondagen kommer bli minst lika slitsam.. Dock ska jag färga håret i morrn, så lite mindre tid och en ny look! Vad de blir får ni se i morrn ;)
Jag har grävt ner mig i matteboken eftersom de kanske kommer ske en liten förändring i mitt liv, eller hur man nu ska se de. Så jag måste verkligen plugga på. Och i morrn mina kära vänner, så ska jag börja spela fotboll igen! HAPPY. Detta är vad jag har sett frame mot. haha. Och ska nog klara av hela träningen för var ute och sprang en halvmil igårkväll innan jag gick och la mig, ochd e enda som krångla var mina knän. Men minns jag rätt så har jag väl aldrig spelat fotboll utan skador? Ne just de, det ska nog gå bra! puss och smek och allt vad som kan önskas

SKRIVET: 2009-11-03, kl 22:53:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

det är så skönt att kunna springa ifrån alla bekymmer. men dom kommer snart ikapp igen.

SKRIVET: 2009-11-02, kl 22:37:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

skumtomtar är de bästa, heja heja heja heja

Första dagen på APU;n gick snabbt och har varit rolig! Dock verkar det som att det bara är jag som har sjukt långa dagar. Jag menar, frida slutade vid tolv och gabriella vid halv fyra. Själv slutade jag sju idag. Färgade håret på lousie och det blev inte så tokigt. Nu har vi precis varit och inhandlat lite mat så vi klarar oss i lägenheten. Så nu väntar gröten, skumtomtarna och inlåst ;)

liten lou ;D

SKRIVET: 2009-11-01, kl 20:10:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

halloween fest på sky

Fredagskvällen blev inte som planerat men det blev en riktigt lyckad kväll med Johanna! Man måste ta vara på de där kvällarna, för de händer allt för sällan nu när hon blivit storstdastjej :(
Istället för att åka med bussen till Kritsdala som hade erbjudit två och en halv timmas väntetid i oskarshamn, så fick jag och Molly skjuts av Sasa. Väl hemma hos Lousie fixade vi tre rätters. Sen fick vi skjuts in till Oskarshamn för att festa vidare på SKY! Vi mötte upp Gabriella och dansade fyra timmar på ett golv som rörde sig upp och ner? Häftigt, men kan säga att mina knän som jag har så mycket problem med inte mår så bra efter fyra timmar på det dansgolvet, aj. 
Nu mår jag inge vidare, men antar att jag mår som jag ska efter en helg om denna. Ska nog sova tidigt så jag orkar med min APU i morrn. Blir ju väldigt långa dagar och för de mesta stående, så jag hoppas mina knän pallar!





ibland kan man inte annat än älska min kamera, he-he..