SKRIVET: 2009-08-30, kl 22:44:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

back to school


Slänger upp en bild ifrån en utav alla "roliga" tyska lektioner ifrån nian. Här har jag sysselsatt mig med att vässa upp pennan så mycket som de bara går. Kan säga att jag hade lite ont i fingrarna efteråt. Förresten, så har jag många bra minnen ifrån dessa lektioner. Lite sorligt att det är över :(

Känner att jag inte haft tid till min blogg så värst mycket. Kanske känner mig stressad nu när skolan har börjat, vem vet. Helgen bara sprang iväg. Nyss var de fredag och nu är det den här fasande veckodagen, kvällen innan det är back to work. Visst att vi inte riktigt kommit in i de så hårt än, men skulle ju vara skönare med lite sommalov till. Sol och värme, som det har snålats med denna sommar. Enligt mig. Får se fram emot Egypten resan istället ;) Dags att försöka sova, för börjar nämligen 8.20 i morrn. Vädligt tidigt för att vara mitt nya dream schema! puss natti

SKRIVET: 2009-08-29, kl 19:58:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

francee

En äcklig fransman har precis försökt att övertala mig att han ska komma till Sverige nästa sommar och sen att jag ska följa med honom tillbaka till frankrike och bli hans flickvän. Eftersom han tyckte att jag föredrog fransmän? Eh, nej. Förklarade också för honom att jag tyckte han va ful så han skulle sluta tjata, men då envisades han med att jag inte har tittat på bilderna på honom. Men det har jag, och det var ingen vacker syn, hahah! VArför ska dom vara så himla jobbiga? Och förresten, jag borde inte passa. För när vi var på Dana Cup så kom de fram en kille till mig och fråga vart jag var ifrån. Jag svarade såklart Sverige och vet ni vad han sa? "Men va? Du ljuger, du är ju inte blond"
Åh, ni killar har mycket att lära om svenska brudar!

SKRIVET: 2009-08-28, kl 23:40:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

zzzZzzzZzzzZz

Skoldag 1: en lektion med information och massa papper.
Skoldag 2: en lektion matte med betygskriterier, en lektion med engelska med presentation på engelska.
Och jag är redan helt slut?! Måste vara penicillinen, annars är jag rätt så körd..

Antingen ska jag hoppa in i duschen och sen sova eller ta en promenad först? Känner mig som en uppblåst fisk efter godiset jag och samira har smaskat på ikväll.
love, F

SKRIVET: 2009-08-28, kl 23:22:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag vill inte

Jag vet vilken svag person jag är. Jag visste att jag skulle gråta som en gris när du gav dig av. Jag visste också att jag skulle sakna dig enormt mycket. Men jag visste inte att jag skulle sakna dig så mycket att jag skulle gråta varje dag. Jag vill inget hellre än krama om dig och aldrig släppa dig. Jag vill inte gråta, för jag vill att du ska må bra. Och det här kan ju trots allt kanske vara en lösning. Jag hoppas det. Men det är så oerhört jobbigt att veta att du faktist inte bor här längre, du bor inte 30 minuters cykeltur ifrån mig, utan 3-4 timmars bilsfärd bort. En familjemedlem har verkligen "flyttat hemifrån".
Och den största rädslan är att du ska få så himla många bra kompisar (som du är värd), att du glömmer bort mig.
Dumma hemska tanke.

SKRIVET: 2009-08-27, kl 15:42:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

första dagen avklarad

Första dagen i skolan var helt okej. Inte många jag kände igen, men lärde att känna en tjej som också går frisör. Skönt de, än att känna att man ska behöva gå runt själv och se ut som en grovmupp, haha.
Nu ska jag färga mitt löshår mörkare för ett försök att få de samma färg som mitt egna. Får väl se om jag lyckas, men ska nog inte vara så svårt. Och ikväll ska jag ut och hänga lite på lysingsbadet med päronen, pia och peder. Blir nog skönt med tanke på denna värme. 27 grader visade våran termometer nyss, skönt!

Peace

SKRIVET: 2009-08-26, kl 20:31:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

sista lov(e)dagen

Efter att ha slitit med att måla fransk manikyr hela dagen (har fått göra om ett flertal gånger med andra ord) så ska jag tillbringa sista dagen på lovet med loppis :) Vi ska ta en kvällspicknick och bara njuta dom sista timmarna. Tack vare att jag börjar ettan, frisörlinjen så ser jag faktist fram lite emot skolan. Men de tror jag att jag har gjort varje gång efter lovet. För det är ju trots allt där som man träffar de flesta man umgås med. Så tror det finns lite "längtan" i alla, fast inte till just skolan och allt jobb. Utan folket! Och tänk att jag, som har drömt om att bli frisör hur länge som jag kan minnas, nu äntligen ska få drömmen att gå i uppfyllese :) Drömmar kan bli sanna, ett bra exempel!
Har nyss konstaterat att jag verkligen inte passar i att ha mascara å¨underfransarna, ser ut som en emo :( men alldeles för jobbigt att tvätta bort och göra nytt. Så ja, ikväll är jag lite av en emo!
Men nu är det dags att fixa och packa ner min smoothie och vindruvorna som jag ska ha med mig. Hoppas ni gör något bra av eran sista ddag på sommarlovet, om ni inte redan börjat eller inte börjar förrän på fredag som våra treor. Jaja, puss kyss smek och hela paketet!

SKRIVET: 2009-08-25, kl 12:54:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord

SKRIVET: 2009-08-24, kl 22:21:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

the oldie

Även att vi inte är så bra vänner längre,
så kan jag inte låta bli att skratta när jag ser
alla bilder och filmer vi gjort.
Ni får bara litet smakprov.
Så jävla oseriösa, hela tiden.
Det kanske inte roar er så mycket,
Men jag tycker det är skitkul. Hahah..






SKRIVET: 2009-08-24, kl 19:35:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredda den friska

Sitter och äter piggelin<3 som är det bästa som finns när halsen äcklar sig och ska göra ont, och bara tycker synd om mig själv. Ska till doktorn i morrn och kolla upp ifall det är en halsböld (igen), som de känns som. Med andra ord så kommer jag äta penicillin igen, och det suger hårt. Dagen har inte varit helt kanon, min mage har krampat så har knappt kunnat ligga ner för att det gjort så ont :( Stackars fredda! haha.




I söndags åkte Ullis, Jacob och jag till norra för att leka och bada med Stella.
Trots att jag älskar hundar, så träder min rädsla för dom fram i denna film.
Enjoy, haha..

SKRIVET: 2009-08-22, kl 23:23:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

leopard ullis

Fick inte ha bilden, så tog bort den.

Jag vet inte vad jag vill. Hjärta och hjärna vill inte samma sak, Jag lurar hela tiden mig själv. Tror på det omöjliga. Varenda gång. Jag är så trött på att lyckas med det varenda gång. Känna mig som en äkta loser. Men det kanske är vad jag är. En stor jävla loser.

SKRIVET: 2009-08-22, kl 19:48:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

mörkhårig till max


Då var jag ännu mörkhårigare, igen. Blev väldigt nöjd! Ni har bara fått cambilder på sistonde men det är på grund av att min kamera bara funkar ibland. Den funkade faktist idag men sitter hos ullis och tänkte att ni inte skulle behöva vänta för länge för att se resultatet ;) Något jag aldrig ska skaffa mig är en sån här mini pc, skriver fel hela tiden. hur krånglig som herlst ju! Men lite småsöt är den allt :)
Nu ska jag, ullis, jacob och stella gå till kvantum och köpa godis osv. Sen blir det nog att spendera natten här tror jag. pusss

SKRIVET: 2009-08-21, kl 19:17:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

första havskräftan någonsin

Idag är jag riktigt stolt är mig själv. Jag gick nämligen upp klockan åtta! Det ni. Mindre stolt är jag över att jag gav mig ut och sprang det första jag gjorde. Märkte att penicillin och att springa inte är någon bra kombination. Så hela dagen har varit lite halvtaskig. Inte mått bra alls. När jag kom hem från en runda på stan med Julia så gick jag och la mig och sov tills ungefär någon timma sen. Känner mig helt död :( Men laddar om krafterna, för ikväll kommer mamma och pappa hem från västkusten och dom har med sig havskräftor! Har alltid velat smaka det eftersom alla säger att det är godare än vanliga kräftor. Får väl göra en utvärdering i morrn eller när tiden finns till :)
Senare ikväll är jag även välkommen på "surströmmingsskiva" hos Ullangullan. Ska bli intressant, haha. Aldrig ätit surströmming heller, men vi får väl se om jag vågar smaka ;)

 
JUST NU: godis från bästa stället i stan, love

Ha en bra kväll :*

SKRIVET: 2009-08-20, kl 23:36:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kenny Starfigther

Grillkvällen hos mig igår var jättemysigt. Tack allt folk för att ni fixade en bra kväll!

Mamma ringde och väckte mig mitt i en underbar dröm, en ursnygg kille hemma hos mig. Ingen bra start på dagen, men förlät henne några timmar senare, haha.. That's me!
Mötte upp Julia på stan för en "frukost" på café kannan. De satt fint! Tog oss en promenix och inhandlade frukt till kvällens film, Kenny Begins. Dökul, hahah!  Julia fixade en god milkshake utav mjölk, bananer och kakao. Smakade bra :)
Snart börjar paradise och efter det blir det att cykla hem och sova. För i morrn ska jag möta upp Julia på stan och sen kika in Sisters som öppnar i morrn. pussss

SKRIVET: 2009-08-19, kl 01:47:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fail fail fail!!!




Skrev i min "fem-lista" att jag skulle bli blond innan detta år var slut.
Men tar tillbaka det, för har bestämt mig för att förbli mörkhårig till
i alla fall nästa sommar. Och då snackar vi inte fesbrun,
sån färg com jag har för tillfället. Utan näst intill svart som det
är på översta bilden. Eftersom det kom helt plötsligt
att jag kände att jag ville vara mörkhårig, så tror jag inte
att det kommer bli några ändringar på ett tag.
Så ni som inte vill ha mig som blond, ni får va lyckliga ett tag till ;)



SKRIVET: 2009-08-19, kl 00:50:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

love u

Mina vänner är verkligen dom goaste man kan ha.
haha!

SKRIVET: 2009-08-18, kl 16:45:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

no fake



guuuuuuuuuuuud vad skönt det skulle vara om jag var nöjd med mitt korta hår.
då skulle jag slippa att sätta i det där trassliga löshåret varje dag,
slippa en öm hårbotten efter en hel dags användande.
den dagen jag blir mer nöjd utan, så ska ni få något bra ;)

SKRIVET: 2009-08-18, kl 14:21:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag ska alltid lyckas med att skämma ut mig

Alltid när jag sprungit en runda så berömmer jag alltid mig själv genom att säga "bra fredda, BRA!". Inte direkt meningen att någon annan ska höra det. Men idag kom en gubbe från ingenstans precis när jag skrek, haha..

fredda: bra fredda, BRA!
gubbe: O_o har du inte sprungit på länge?
fredda: haha ehm jo.. men har haft halsfluss!
gubbe: haha jahaja, du kan ju gå annars.
fredda: jo hehe, kanske de.


Sanningen är ju egentligen att jag inte har sprungit på ungefär en och en halv månad (har ju haft halsfluss också, men har ju inte missat att springa på grund av de, utan av lathet). Men det kunde jag ju inte erkänna!

SKRIVET: 2009-08-18, kl 12:23:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

hjärta



Varför måste choklad vara så farligt gott? Skulle kunna äta hur mycket som helst utav det. Nog med att jag har mycket allergi. Men skulle ju fan vara bra om jag hade allergi för choklad också! Eller så kanske jag helt enkelt ska föräta mig på det så att jag istället hatar det :) haha.
Louise lämna mig precis så ska nog snart börja fixa i ordning mig för att träffa Monika sen. Blir greeeat!

Have a nice day :*

SKRIVET: 2009-08-17, kl 18:16:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

mr dark

Jag försöker att förtränga att du finns men ibland
så "hoppar du bara fram"och fastnar i min hjärna
för att jävlas med mig. Hata är ett så strakt ord,
men du ligger inte långt ifrån. Jag förstår inte
hur man kan förstöra andra människors liv så
mycket som du har gjort. Jag får inte fram ord
för vad jag känner för dig. Du är egentligen inte
ens värd att tänka på. Men kan inte rå för det,
ibland bara är du där. Jävla äckliga svin.
Jag förstår inte hur du kunde få hennes hjärta.
Hur du kunde bli en del av familjen. Och framför allt.
Hur du fick dom att hålla tyst.
Skulle dom dö om dom berätta något?
Det är nästan synd om dig att du är så psykist störd.
Även lite synd att du inte lykades trakassera dom
hela livet ut, utan att vi märkte det.
Jävligt synd. För vem ska du nu trakassera?
Du kanske har redan hittat nytt/nya offer.
Och visst att du ger massa kärlek till en början,
men snart inser även dom i så fall vilken
sorts "man" du är. Om man nu kan kalla dig man,
och inte ett odjur. Ingen är värd att utsättas
för det du har gjort mot mina kära. Ingen.

SKRIVET: 2009-08-17, kl 16:31:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

goodie

SKRIVET: 2009-08-17, kl 13:51:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

loou

och även att det känns som att allt står rätt till då, så vet man att i slutändan är det helt fel.
och problemet är inte att man gör fel, utan att man har gjort det felet så många gånger förut.


Är så himla less på den här blåsten. Vart är den där varma sensommaren som de stog om i tidningen? Det som skulle vara så fint väder i augusti. Även att jag vet att man inte ska lita på väderrapporten så har jag alltid gjort det. Men nu börjar jag tappa förtroendet.. Lou kommer till viken ikväll så blir att spendera kvällen med henne. Vi ska försöka att fixa middag och efterätt. Får väl se om vi lyckas! Tror också att det är en viss brud som behöver muntras upp, så får ladda min energi och klara av den delen.

SKRIVET: 2009-08-15, kl 23:56:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

olivis

en vild natt med olivia kan leda vart som helst, ni får lite ledtrådar..
kan säga att denna bruden fick mig att känna mig frisk som en nötkärna! :D






puss

SKRIVET: 2009-08-15, kl 22:37:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

pitbull



Lite kvällsdunk med olli!

SKRIVET: 2009-08-15, kl 13:26:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

hv09


För er som ska gå i Västervik och inte kollat in klasslistorna än, så finns dom på dexter nu. Kollade min igår och av de folket jag kände igen är jag kanske inte så jättenöjd.. Jag hoppas verkligen att dom jag inte känner är vettiga och något att umgås med. Har ju Nor i hälsa och skönhet, men inte samma grej! Men det löser sig nog, får vi hoppas ;)
Eftersom att jag fortfarande är sjuk så blir det bara att vara hemma idag. Ska fråga pappa om vi kan åka och hyra en film så jag har något att se fram emot.

Har en ny favvislåt, Pixie Lott - Mama Do. en låt alla borde digga ;)

SKRIVET: 2009-08-14, kl 22:03:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

halsfluss igen

Nu är jag hemma igen efter denna efterlängtade tripp, tyvärr blev den ju inte som jag hoppades på. Men det var kul att få träffa Becca och spendera några dagar med Molly som inte är allt för ofta!


becca molly


veronica maggio!


jag molly

I onsdags fick vi inte så mycket gjort faktist, gick mest runt på stan och gjorde ingenting. Vi åkte hem tidigt eftersom jag började få ont i halsen och feber. Så åkte till doktorn dagen därpå och självklart så har jag fått halsfluss (y) kulkul.. Det betydde alltså att istället för att hänga med Becca och Molly till Marstrand och sova över på en båt med några så spenderade jag min sista kväll/natt ensam på ett hotellrum med penicillin, panodil, vatten och den största bullen jag någonsin skådat. Försökte med att få i mig hela, men gick inte så bra med tanke på att min hals nästan är "ur funktion".



Idag fick vi inte vara kvar på hotellet längre än till klockan tolv, så jag och mamma åkte till Liseberg i väntan på att pappa fick sluta så att vi kunde åka hem. Kan nog inte minnas att jag varit på Liseberg utan att ha köpt åkpass förut? Men någon gång måste ju bli första gången. Fick ialf med mig mamma på tre åkturer. Höjdskräcken, Uppsvinget och Balder. Räckte gott och väl för mig, för kände att om man är sjuk så ska man verkligen inte spendera sin dag på ett nöjesfält i massa attraktioner!

mamma<3

Nu ska jag fortsätta att knarka tabletter och bara vila för att förhoppningvis vara frisk tills på söndag då jag ska träffa Louise :) Hörde att det är en stor fest ikväll, hoppas ni som är där har det riktigt jävla najs, för det hade jag velat haft de ikväll! kysss

SKRIVET: 2009-08-11, kl 12:13:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3




Trots att vi har det hur kul som helst och jag känner att jag aldrig vill åka hem, så är det jobbigt. Jag är i Göteborg och Johanna är i viken, snart är hon påväg till New York. Jag vill bara till henne nu och krama sönder henne. Bara ligga i sängen och bara glo, bara får vara i närheten av henne de sista timmarna. Nu låter det som vi aldrig mer kommer ses. Men så känns det när en bästa vän ska flytta ifrån en. Jag lovar er, det är hemskt :( Tårarna bara rinner, men jag vill kunna vara glad för henne. För jag vet att det är det här hon vill. Och det är ju trots allt bara fyra timmar emellan. Visst, man kan inte bara åka till varann sådär på 20 minuter. Men ska spendera så många helger jag kan hos henne.
Det kommer bli ett sånt tomt hål i mitt liv nu. Hon har alltid funnits där, sen vi var bebisar. Alltid vid min sida. Det är tungt, men man får väl tänka att det är som att ha ett distans förhållande! Man saknar varann mer och man njuter verkligen av att träffa varann.

Men nu till Götet. Det har spöregnat hela morgonen så planerna för att gå på stan blev ändrade. Men nu har de slutat så vi får väl skynda oss innan de börjar igen! Måste fixa mig, PUSS

SKRIVET: 2009-08-10, kl 13:01:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

partille

Morrooooon! Har precis kommit upp ur sängen efter en lång stund gloende på dom andra två små sovande nissarna. Becca har försvunnit någonstans och Molly vaknade precis, tur för henne så hon slapp något hemskt ;)
Igårkväll åkte vi in till Göteborg för att hänga lite med några guys, men eftersom vi inte kollat upp så noga med bussarna så åkte vi bara dit och sen tillbaka hem igen, haha. Lyckat tjejer, lyckat..
Idag ska vi åka in till Göteborg och ta en runda på stan. Kommer nog hänga lite i lägenheten som Molly ska bo i dom resterande dagarna också. Mer än så har vi inte planerat, men kan tänkas att vi träffar dom där ikväll istället. Eller möjligtvis Malin.
Men nu ska jag upp och leta efter lite frukost, börjar bli hungirg. Seeey ya :*

SKRIVET: 2009-08-09, kl 12:42:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

en lista tagen från karin

Har du någonsin?
Varit medvetslös: tror jag inte, möjlitvis på min första fylla
Tackat nej till samlag: ja
Hånglat med nån riktigt ful: haha ja
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: illa men sant..
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på nyårsafton: innan alkoholen kom in i min värld
Åkt ambulans: nej
Har du gjort något olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: ja
Blivit polisanmäld: nej
Slagit ner någon: nej
Skämts över dina föräldrar: hahah "p12;a"
Skämts över dig själv: hela tiden :o
Sagt jag älskar dig och menat det: ja
Bråkat med din pojkvän/f.d: ja
Tar du droger: nej
Dricker du: ibland så
Vilka kläder sover du i: bara trosor, om det inte är kallt.
Vad hatar du verkligen: blött trä
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på: ja
Är du ensam nu: så ensam man kan bli!
Vill du gifta dig: nej
Vill du ha barn: ja

Senaste personen som:

Sov i din säng: Louise
Såg dig gråta: min mamma tror jag
Fick dig att gråta: fick och fick, grät precis för tanken på att johanna ska (kanske) flytta
Skällde på dig: mamma och pappa

De senaste 48 timmarna har du:

Gråtit: ja
Kramat någon: ja
Pussat någon: nej
Köpt någonting: nej
Sjungit: ja

Har jag:
Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: det är för jobbigt om det ringer på morgonen när jag sover, då blir jag ju tvungen att svara
Husdjur: hade
Bra kompisar: dom bästa
Tar du receptlagda mediciner: nej, eller preventivmedel

Kärlek Och Sånt:

Hur gammal var den äldsta du kysst: två år äldre än jag tror jag
Och yngsta: ett år yngre än jag
Hur många har du varit riktigt kär i: två
Vad tycker du om kärlek: den är både det värsta och bästa som finns
Har du flashat/strippat någon gång: nej :o
När kramade du någon sist: idag
Saknar du någon speciell person: ja
Kan man vara vän med sitt ex: självklart
Har du svårt för att bli kär: faktist inte
När kysste/hånglade du med någon sist: någon månad sen
Ångrar du det: nej

SKRIVET: 2009-08-09, kl 12:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

:'(



today, may be the last day to see you for a while.
i don't know what to feel, happiness? sadness?
i think it's both. happiness for what you always wanted.
and sadness to lose you.
i have never been without you.
you have always been in my life, side by side.
ofcourse you always will do that, but not in the same way.
if you are going to leave me, i will miss you every day.
even if you're not just here, by me, you will always be my best friend.
nobody could take that place, remember that.
i love you

SKRIVET: 2009-08-09, kl 02:37:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

göteborg nästa!


Vaknade alldeles för sent för det här fina vädret. Men kom ialf upp klockan ett och Louise kom en stund där efter. Vi satte oss och sola ett bra tag och drog även ett långdopp i poolen. Var hur skönt som helst. Trots att jag inte alls badat många gånger i poolen i sommar så är det verkligen sånna här dagar den behövs! Love it.
Lite senare gjorde vi oss i ordning för en minigolf runda med Nathalie. Tyvärr drog Nathalie hem vinsten med 47 poäng och jag och Louise delad tvåa på 49 poäng. Men med andra ord så slog vi rekord idag! Grym stolthet där ja..
Har fått sömnproblem nu som inte är det bästa. Kan verkligen inte somna på nätterna så sover hur länge som helst dagen därpå. Måste ändra mina vanor för snart så börjar skolan närma sig :o

Förövrigt så drar jag och Molly till Göteborg (Partille och Becca) i morrn och kommer hem på fredag! Och innan vi drar så ska jag hinna träffa Johanna en stund för att kanske ta farväl till ett låååångt återförenande :'( gillar inte att hon kanske ska flytta alls.. Hon vet vad jag tycker, och jag tänker inte säga någonting. För om detta verkligen är vad hon vill så ska hon få göra det. Trots att de är massa blandade känslor inom mig. Vill ha henne kvar!
Det är nog dags att sova nu, för lilla Loppan har visst somnat i soffan bakom mig, haha. Kanske hinner med ett inlägg innan jag drar i morrn. Om inte, så hörs vi på fredag eller om jag bloggar från Becca. pusskyss och allt de där ;)

SKRIVET: 2009-08-07, kl 15:57:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

fem saker

Fem saker som ska hända innan året är slut;
1. bli ljushårig
2. få tandställning
3. gå ner minst 10 kg i vikt
4. LARS WINNERBÄCK
5. klippa några stycken ;)

SKRIVET: 2009-08-07, kl 15:47:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

30 grader och strålande sol


Vad ska man säga? Svett är det enda jag tänker på just nu. Min rygg är nämligen helt genomblöt av denna sol, så funderar på att ta ett dopp i poolen :) Jag och Nea har med andra ord stekt hela dagen.
Efter en mysig kväll i Kristdala med grillat, kubb, monopol och glass&blåbär så satt jag dagen efter på en buss i strålande sol som inte kändes helt okej, men tur att det finns AC på bussen!
Blev att hoppa in i duschen direkt när jag kom hem och fixa mig på en timma som inte var det lättaste. Skulle nämligen åka och äta på Bubbel med ett gäng trevliga tjejer. Begav oss sedan in till staden för att dra ett häng på piren i solnedgången. MMM.Vi blev väldigt sugna på att åka båt så jag och Nea hörde av oss till rydersten och bestämde att dom skulle hämta upp oss i hamnen. Dock blev det ju inte som planerat eftersom solen hann att gå ner, men vi drog oss en nattrunda ialf. Kvällen/natten, vad du nu vill kalla det slutade hos Bochen med American Pie (y).
Ska snart byta om för en promenad och senare ikväll ska jag träffa julia. Blir kanon! pusS


SKRIVET: 2009-08-05, kl 14:33:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

busshjärta

Igår fick jag träffa min Monika som jag har saknat en hel del! Vi gjorde inget speciellt men ändå känns det som vi fick en massa gjort, konstigt nog. Bästa av allt var ändå att sitta och äta våra favvogodisar på vår nya gemensamma plats. Döskönt. Imorse plågade vi upp oss ur sängen för att hinna med och färga Monikas får. Blev faktist riktigt fint och tror hon blev nöjd :)
När klockan närmade sig halv ett hade jag stressat för att behlva fixa i ordning mig på en halv timma, för att åka ner på stan och äta kina med familjen. Mycket gott, men usch vad mättande det är..
Nu ska jag ta och packa en väska för att sen hinna med bussen (buss kan ju vara de bästa som finns<3) till Kristdala, Louise :) stannar där tills i morrn!  puss

SKRIVET: 2009-08-04, kl 22:27:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

i don't know

måndag - en värdelös dag som jag duktigt försökte sova bort. på kvällen drog jag mig ändå upp ur sängen och åkte till min fina vän. vad skulle jag göra om ni inte fanns? ni är bäst.

SKRIVET: 2009-08-03, kl 00:13:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rashid och Nor



Idag åker min älsklingsarab och Norsötan till Syrien :( Kommer sakna er enormt mycket. Men ni kommer inte slippa mig en minut när ni kommer hem! Ha det så jävla bra ni kan nu bönor, pusspussspussssss

SKRIVET: 2009-08-02, kl 22:15:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken.

SKRIVET: 2009-08-02, kl 21:50:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

egypten 29 november

Fick nyss reda på att pappa bokat resan till epypten :) Så nu är jag inte annat än glad. Längtar redan. Men har redan längtat till vintern, eller rättare sagt längtat till 10 december. För har glömt att tala om och Winnerbäck biljetterna är bokade och betalade, så himla gött! Så med andra ord blir det Epypten 29 november, i en vecka. Och sedan åker jag och några brudar till Linköping den 10 december för att se Lasse och bara stå och dregla! guuuuuuuuuuud så bra.
Tänkte att ni skulle få se lite bilder ifrån när vi va i Egypten förra gången (november 2007). Ska förvarna att jag var väldigt finnig på den tiden (och blond), så är inte speciellt vacker. Men vad gör det om hundra år ;) Blir helt sprallig i kroppen av att titta på bilderna. Vill dit nu, nu, nu!!












<3

SKRIVET: 2009-08-02, kl 20:57:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

första vinsten någonsin!

Igår åkte jag och Louise ut till löga för att steka lite. Men solen svek så blev inte så långvarit. Trampade sen hem till mig för att fixa oss inför kvällen. Stog nämligen minigolf och bio på schemat. Nn slår jag alla med häpnad när jag säger att jag vann! Och inte med vilka poäng som helst utan 55. Mitt bästa någonsin. Brukar ligga runt 74 där någonstans så är helt klart nöjd ;) men Lousie blev nog lite sur att hon torska, haha! Drog oss driekt ner till bion där "Sommaren med Göran" väntade. Sjukt kul var den, något att se! Hängde lite i staden och sen hem till mig för att få i oss nyttigheter. Somnade till när Louise "pratade" i sömnen, konstant. Hahah, kunde inte annat än skratta..
Idag tog vi oss en promenad och mötte sen upp Natalie för att kolla på när A-laget vann sin match med 1-0. Dom var tydligen tvugna att dra ut på spänningen ända till sista minuten. Inte illa pinkat att göra mål då!
Pallra oss senare ner till Acapulco och fick i oss lite pizza. Och sen lämna av Louise vid buseen för att åka hem till Kristdala igen.



Planerna för kvällen blev inte som väntat så ska nog försöka laga mina jeansleggins som går sönder konstant. Är så trött på dom. Men kan inte slänga dom för det är mina favvisar :( Får göra mitt bästa för att denna lagning ska hålla! (som är den femte tror jag?) Bäst att börja så att jag får något gjort. Har jag tur kanske jag träffar Bochen en stund sen ikväll, om han orkar efter en bakisdag på jobbet. Annars ska jag nog göra min kära far sällskap som jag har blivit väldigt dålig på den sista tiden :) see yah, looove

SKRIVET: 2009-08-01, kl 00:17:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

illamående

Det snurrar och värker i hela huvudet så jag vill ingen annan stans än till sängen just nu. Så det är väl dit vägen går. Godnatt folket, v