SKRIVET: 2009-07-31, kl 21:06:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

take me

så himla trött på verkligheten.

SKRIVET: 2009-07-31, kl 20:46:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

minigolf är inte min grej



Då var man hemkommen från Öland igen. Förhoppningsvis var det inte sista gången för i år, för jag och Louise kanske eventuellt åker dit nästa vecka igen! Men det beror lite på vädret osv.
Förutom att jag glömde min kudde och fick sova på en mark full av rötter för att luften åkte ur madrassen så har resan varit bra :) Sol och bad en hel dag och minigolf som jag verkligen inte kan skryta med att jag är bra på. Lyckas alltid utav någon konstig anledning att komma klart sist.. Blev även att äta pizza på restaurangen som alltid är lika gott!
Idag, innan vi åkte hem så hann vi med en shoppingtur i Kalmar. Var inte dirket meningen att jag skulle köpa något men blev ett par byxor och två tröjor ialf, suck. Så nu är jag nästintill pank tills sista september (y)
Men har slagit vad med min pappa att han ska betala min Lars Winnerbäck biljett om han inte slutar röka nästa vecka (som jag vet att han inte kommer klara av, kommer komma på honom med att han tjuvröker!), så då får jag tillbaka 400. Alltid något :) Men nu ska jag klä om och ta en powerwalk med Lousie och sen ska jag nog bara sitta hemma resten av kvällen medans resten av min familj åker ifrån mig, buhu. Kan tänkas att jag går och hyr en film eller liknande.
Men ni får ha en bra fredagskväll, kyssen

SKRIVET: 2009-07-29, kl 14:35:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Öland igen

Japp, precis som rubriken talar så drar jag till Öland igen. Hade ju inte planerat att åka med mamma och pappa, men tar bussen dit idag och stannar till fredag eller lördag. Vet inte vad det är, men allt känns så skönt där. Mår prima av att komma dit. Så nu ska jag åka dit och ha riktigt sköna dagar med lite sol också, förhoppningvis. Ni får ha det bra i viken, eller vart ni nu är. Så hörs vi igen mot helgen :) KYSS

SKRIVET: 2009-07-28, kl 21:18:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Partaj


Jag och Louise satte klockan på elva för att åka ut till korpa och sola och bada. Men när vi såg att himlen var kolsvart så stannade vi kvar i sängen ett tag till. När hon sen skulle åka hem till Kristdala igen så trampade jag mig hemmåt och fixade mig för en runda på stan. Köpte mig bara en mascara som var väldigt bra! :) Ringde även ner Olivia som gjorde mig sällskap en timma.
När jag kom hem så bad min syster mig att fixa en frisyr på henne så det var bara att plocka fram skillsen som ska användas i höst och visa vad jag går för. Blev faktist riktigt nöjd. Har ingen bild på det. Men ni får tänka er en slarvig inbakad fläta med inbakade slingor i ett långt brunt hår ;) dösnyggt!
Plockade upp en maltatjej förut, med andra ord Molly. Vi har precis fixat oss för att åka iväg på fest. Bara Ollan som ska bli färdig, så att vi kan åka. Och även denna kväll är det tänkt att vara nyktert för min del! Kanske aningen tråkig, men va fan. Ska visa att nykterister också har det kul! Hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha :)
PUSSSS

vit blus från h&m
jeansleggins från ginatricot

SKRIVET: 2009-07-27, kl 22:32:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

feel good.


SKRIVET: 2009-07-27, kl 21:49:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

LO

Har kollat igenom alla bilder på datorn och hittat en hel del roliga som jag inte visste om. Dock har jag många kvar att kolla på! Men det får bli en annan dag för Loucise ringde nämligen nyss och berätta att hon var påväg till Viken. Så har precis fixat mig och bereder mig på att åka till stationen för att hämta upp henne. Slapp sitta här och ruttna hela kvällen!

louise fredda

Och för er som antecknar så gräver jag snart ner mig i en grop. Dessa jävla blåsor. Så fort jag går ut och går eller springer så växer dom som ogräs på min fötter. Är så j*vla trött på detta. Någon som vet vad ja ska ta mig till för att slippa dom? :o
Jag kanske helt enkelt inte är till för att röra på mig, kanske är skapad för att bli ett fetto. Måste ju finnas några som ska bli det med ;) haha.
Äe, dags att dra. puss lovers

SKRIVET: 2009-07-27, kl 16:38:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

direkt från gräddhyllan!



för ovanlihetens skull så är det gräddigt på grädhyllan. vi har mosat i oss mat osv för ca 50 personer. och vi är lika feta som vanligt, så ingen fara med oss ;)
igår drog vi en nattfilm och körde högtryckstvätt.  med andra ord. allt är som vanligt här "hemma"
ne nu ska jag klå johanna i tre kort eftersom att jag nyss fick stryk, så bäst att ta tag det.
annars händer det inte så mycket annat idag förutom att det förhoppningvis blir en springrunda för min del. ska nog också umgås lite med mina föräldrar eftersom dom drar till öland tisdag-fredag. så fest hos mig alla dagar nu!

SKRIVET: 2009-07-25, kl 18:28:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

partaj i stora lass

Trots att nattens inlägg är pinsamt så låter jag de vara kvar.
Gårdagen blev faktist rätt rolig. Inte så jättemycket folk i vår ålder som vi stötte på, men vi hade det trevligt ialf. Haha...
Idag tog jag och Louise en rejäl sovmorgon. Det var riktigt skönt. Tog oss sedan ut på en långpromenad och hamnade nere vid hamnen med glass, lars winnerbäck och lite sol. mumma.
Sitter och väntar på att pizzan ska komma hem och ska snart fixa mig för fest ikväll igen. Men ingen alkohol för mig, drack så det räckte igår. Usch. Här kommer lite bilder från gårdagen! :)


louise johanna fredda


louise fredda johanna


lina julia

SKRIVET: 2009-07-25, kl 03:52:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag är full, tråkigt nog

Efter en kvälls festande sitter jag nu hemma hos louise och väntar på att hon ska komma, med två andra killar vi träffade på vägen hem. Inte en aning om vilka dom är, men dom ska tydligen sova här, haha. Har lite dåliga nyheter som lyder att min kamera är trasig. Men också bra nyheter som lyder att jag har träffat Fredrik som jag inte har träffat sen jag gick i fyran! med andra ord ca sex år sen. Och det var han som kände igen mig. Blev rädd när han sa det. Men jätteglad när jg verkligen insåg vem det var. Jag och Louise försökte ta oss in på sahara hitnights förut men blev utslängda tråkigt nog, haha. bättre lycka nästa gång! men nu ska jag nog sova, för är sjukligt trött ha de bra alla kära! bilder kommer imorrn om kameran funkar... PUSS

SKRIVET: 2009-07-24, kl 14:00:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stugan


"jag plockar smultron vid vägens kant & trär sen upp dom på strå"

Tidigt i ondsdags morse så blev jag skjutsad till mormor i stugan, samtidigt som mina föräldrar for till Sthlm. Grymt skönt att bara komma iväg två dagar ifrån allt. Märkte att jag behövde lite egen tid med mormor som jag inte haft på hur länge som helst. Hon är verkligen som en mamma nr 2 för mig, love you! Offrade mig, och klättra under taggtråden för att plocka smultron faktist, men råkade fastna :( haha. Ingen större skada skedd som tur var!
Efter en lång mörk natt i ett ensamt rum med massa fladdermöss utanför fönstret så åkte vi in till Vimmerby för att ta en liten tripp på stan och sen åka med bussen. Hittade faktist en hel bikini, som mormor min var gullig och betalade. Bussresan hem gick dock för fort, hade gärna åkt några timmar till.
Senare på kvällen grillade jag och Louise, och det smakade verkligen bra! Vi drog oss ner på stan för vi tänkte att de kunde va lite röj nu när MC-dagarna har börjat. Men var helt dött, haha. Vi hade hoppats på ett "rem-stånd" ialf, så blev aningen besvikna. Men får väl hoppas på att dom har det ute på gränsö.
Ikväll ska jag till Louise och festa lite för att senare åka ut och sätta oss på gränsö och lyssna på Sahara Hotnights. Hoppas på en bra kväll!  kyssss

SKRIVET: 2009-07-21, kl 16:37:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

en ond jävla blåsa

Igår morse så fixade jag mig ännu en blåsa. Som jag gör alla andra morgonar när jag är ute och går. Dock var den här lite värre än dom andra och resulterade att jag inte kan ha vilka skor som helst (y) så numera blir de flippflopp den närmsta tiden, haha..

Jag träffade ialf Olivia som jag inte har gjort på evigheter, det var välbehövligt med andra ord! Vi tog en sväng på stan och hämnade på Sahara med mackor och iste. Satt som pricken över i:et. Inhandlade även en tröja som jag är nöjd med. Inte ofta man hittar roliga kläder i denna stad!
Åkte hem för att vara lite social med familjen och äta räkor, och sedan tillbaks till Olivia för att se Sex and the city filmen och sen spendera natten där. greeeeeeeeat.

SKRIVET: 2009-07-20, kl 00:26:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natten

Idag har ni fått två väldigt annorlunda och "känsliga" inlägg, eller vad man nu ska kalla dom. Så tänkte avsluta med ett vanligt, tråkigt "idag har jag.." haha. Ne men, idag så åkte jag och mina föräldrar först och hämta upp farmor för att sen åka vidare till stugan, där släkt jag aldrig träffat befann sig. Dock blev det bara en kort visit för vi var hungriga som vargar, (så vi åkte till något ställe mitt i skogen bara för skojs skull) för att käka. Jag är så dålig på att minnas namn osv, men det började ialf på S och ifall ni vill åka till något lite annorlunda ställe så rekommenderar jag att åka dit! Ligger vid frödinge typ, åt samma håll som Låxbo. Haha, ni har säkert inte en aning om vart det är så jag skiter i att forsätta beskriva. Men det var inte svårt att hitta dit ialf! När man klev ur bilen var dock de första man kände svinlukt. Och luktsinnet stämde bra, för det var nämligen 3 stora grisar precis vid "restaurangen". Kanske låter aningen äckligt, men grejen är den att det är även B&B där så dom har gjort om en ladugård till en massa rum och renoverat en massa. Sen har dom även en gård med massa djur. Så det var lite av en känsla att vara bakåt i tiden. Och maten ska vi inte tala om. Det fanns bara två saker att välja emellan men de smakade bra som bara den och det var ju inte lite mat på den tallriken inte.. När vi var mätta och belåtna som man inte kunde bli annat än, så åkte vi till stugan igen för att få i oss ännu mer. Ja, man kan ju inte tacka nej till nybakade bullar precis :(
Och eftersom mina föräldrar drar till sthlm nu i veckan så kanske jag åker till stugan några dagar (för att slippa sova själv (a)), och har jag otur så finns det tusentals bullar kvar som kommer slinka ner i min mage, ILLA!
Men nu ska jag inte skirva mer på denna uppsats utan istället somna till regnet som är hur mysigt som helst och se fram i emot morgondagen då jag får träffa min Olivia, som jag inte har gjort på evigheter!

Puss godnatt

SKRIVET: 2009-07-19, kl 22:56:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

min största rädsla



Att känna sig som en tjock korv varje dag är inte det roligaste. Och det är just precis det jag gör. Om inte ännu värre, typ en kossa? Haha. Finns inte många som är nöjda med sin kropp och inte heller jag. Även att jag önskar att jag kunde bli så där tunn som modellerna så vet jag att jag aldrig kommer att bli det. Och jag förstår inte. Min kropp vill tydligen inte bli mindre, för hur mycket jag än försöker så funkar det inte. Jag har försökt med att sluta äta ( då jag spela fotboll och fick krämper i magsäcken när jag träna så var ingen bra kombination (y) ), äta nyttigt, tränat, tränat igen och igen. Visst det kanske inte går på tre veckor, det tror jag inte heller. Men det märks aldrig någon skillnad. Det här gör också att jag undviker att klä mig utav ungefär hälften utav mina kläder. Ah, visst låter det kul! Och då ska ni ska bara veta hur jobbigt det är att åka ut för att sola och bada, så verkligen alla kan se mig. Där snackar vi PINA!
Tänk vad lätt det skulle vara om det var som förr. Man skulle vara tjock. Då visade man att man hade pengar, Ja, vad allt skulle vara enkelt då!

SKRIVET: 2009-07-19, kl 13:13:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag talar ut..


Förstår att ni blir helt nollställda när det kommer upp en bild på mig och honom. Och jag ska säga er, att det blir jag med. För jag trodde verkligen att alla bilder var borta från bilddagboken, bloggen, facebook, och hela datorn. Men icke. När jag satt och sökte långt från mapp till mapp för att hitta någon rolig bild till ett inlägg, så hitta jag en mapp med namnet "freddakisen". Och var bara tvungen att kolla, och titta tillbaka i tiden. Jag vill absolut inte ha honom som min pojkvän igen, aldrig mer. Vänskapskänslorna kom redan runt vår ettårsdag, har jag kommit fram till nu. Det var därför det sista halvåret inte var det bästa.. Men han kan verkligen inte förstå vänskap. Jag har försökt, försökt hela tiden, trots det svinet han har varit, att bli vänner. Men vad gör han då? Jo, istället är han kaxig och spydig och är så grymt avundssjuk som det bara går. Jag förstår inte vart han vill komma. Han verkar inte förstå att jag går vidare, och nästa kille i mitt liv inte kommer att bli han. Även att han säger att han inte vill ha mig längre, så tror jag det sitter där inne. Någonstans är det så att han inte kan släppa mig. Han kommer aldrig erkänna det och jag kommer aldrig tjata om att han ska erkänna det. Men jag står fast vid det och vad har han annars för förklaring på sitt beteende?
Jag är så trött på att bli "trackad" av honom hela jävla tiden. Han lyssnar inte en stund på vad jag har att säga, att han ska lägga av. "haha:D" får jag till svar. Hur seriös är killen?
Och jag vet att snart är vi vänner igen, men lika snabbt blir vi som katten och råttan. Vi kommer aldrig få en stadig relation igen, fastän det var de vi bestämde när vi var tillsammans. "Om det tar slut så ska vi va lika bra vänner som innan, och vi ska kunna lita på varann, säga allt till varann, trösta varann". Ja, vart tog nu det vägen? Jag har litat på honom nu efteråt och öppnat mig för honom hur mycket som helst, konstigt nog.. Jag både ångrar och ångrar inte att jag gjorde det. För även om jag verkligen ogillar honom för det mesta, så känner jag mig trygg med honom. Det är trots allt han som har funnits där en lång tid, och faktist älskat mig så som jag har älskat honom.

SKRIVET: 2009-07-17, kl 17:32:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

kära, kära vän..

Jag önskar att jag kunde göra något.
Jag vill kunna hjälpa dig, men du vägrar släppa in mig.
Du förstår inte allvaret, du förstår inte att du sårar mig och alla andra.
Att jag varje dag tänker på dig, och oroar mig för dig.
Det är ditt liv, absolut. Men vi är med i ditt liv och drabbas utav det.
Vi älskar ju dig, allihopa. Jag förstår inte hur det kunde bli så här,
du var så himla bra, du är bra fortfarande, men inte när du håller på så här..
Jag vill ha tillbaka min gamla vän, för just nu känner jag dig inte.
Du har förändrats så oerhört mycket.
Och visst förändras vi alla, men det går neråt för dig.
Och då går det neåt för mig med.
För så länge du är där nere så stannar jag där mer dig.
Men om du släpper in mig, så lovar jag att hjälpa dig.


jag vill inte förlora dig, jag älskar dig kära vän.

SKRIVET: 2009-07-17, kl 16:56:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Öland 2009

Magen skriker efter mat men känner mig inte manad till att äta efter dessa dagar på öland. Har ätit SJUKT mycket. I både mat- och godis väg. Illa.. Förstår inte hur det alltid kan bli så när vi drar iväg på tripp till öland. Får bli skärpning till nästa gång! Men förutom att käkande ska man väl inte klaga. Julia gjorde mina dagar kanonbra!
Finns mycket roligt att nämna från resan men tar bara de allra, allra bästa! Vi stötte på Peter Swartling och blev "uppraggade" av två fyllon inne i Borgholm som gärna ville ha med oss på kort. Så jag undrar nu vart den bilden hamnar.. Bad den ena att även ta ett kort med min kamera så här nedanför hittar ni min och julia's nyblivna delade make ;) En riktig pudding om du frågar mig. På bussen in till kalmar satt vi bakom en riktigt läskig kvinna. Jag vetifan vad hon höll på med man hon satt aldrig still, plockade i sina påsar hela tiden, klädde på sig, klädde av sig, bytte sätten, gömde sig i en halssduk och höll upp en tidning för huvudet så ingen skulle se henne, andades in en våtservet när hon hade andats många tunga andetag. Det var lite av vad hon gjorde! Haha ja, hon var nog rätt så dum i huvudet.
Eftersom kvällens planer inte blev som det var tänkt så tänker jag bara sitta hemma i min ensamhet, för det är det enda jag känner för just nu. Förslag på en bra film får gärna ges! puss fuckers


<3


Självaste Peter Swartling!


fredda, fyllo, julia!


<3


grillbuffé för hela slanten!

SKRIVET: 2009-07-13, kl 13:44:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

öland 06 vs 09


vilka puddingar va! bild från när vi var på öland 06, som va döbra.
och det ska inte bli några problem att bli lika bra denna gång, om inte bättre!
kommer hem torsdag eller fredag, så blir troligtvis inga inlägg om jag
inte sätter mig vid datorn där nere som jag verkligen inte kommer göra
om vädret håller vad det lovat :)
ha det fint så länge, så hörs vi snart! PUSS

SKRIVET: 2009-07-12, kl 20:32:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

@my place


Det här är enda bilden ifrån min kamera som jag vågar ladda upp!


jesper och jag, johannas bild
Fler bilder kommer finnas på landiis.blogg.se

SKRIVET: 2009-07-12, kl 18:52:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Öland nästa

Sista visdagen och det var fest hemma hos mig. Helt okej kväll, som kunde varit roligare men som sagt, alla kan ju inte bli perfekta!
Tur som jag hade så slapp jag jobba idag, så jag passade på att sova ut. Det var väldigt skönt med tanke på att jag har gått upp tidigt nu varje dag och somnade runt fyra inatt. Med andra ord så traskade jag hem från stan i ljuset.
Idag mötte jag upp Johanna på Morella för att få i oss lite mat och avsluta med varm oboy. Jättemysigt. Kom hem för en stund sen och tänkte ta tag i packandet. För jag ska nämligen till Öland i morrn med julia och förhoppningsvis johanna. Två kanonbra vänner, kan ju inte bli annat än bra! Så skönt att slippa viken.




Att något så underbart kan bli raka motsatsen på en liten stund..

SKRIVET: 2009-07-10, kl 18:18:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

visfestivalen = jobb och fest

Hinner med ett inlägg innan jag ger mig av igen. Dom tre senaste dagarna har bestått utav jobb,jobb och åter jobb. Har varit sjukt trött när jag kommit hem så inte orkat göra så värst mycket. Förstår inte att man blir så sjukt trött att diska, städa, duka? Det beror väl också på att man står upp i fem-sex timmar också. Enda små rasterna man får är en först en liten fruksot på morgonen och sen en snabb lunch sen tillbaka till arbetet. Men igår hade jag i alla fall inget val. Eftersom visfestivalen började igår så är det med andra ord fest. Med andra ord, fest hos nea som var hur trevligt som helst. Jag piggnade till och kvällen blev suuuuper! Dock var det inte så lockande att veta att man ska upp och jobba klockan tio dagen därpå, men smällar man får ta (y) För överlevde även denna dag på jobbet med hur stressigt som helst så jag ville bara hem till min säng.
Nu laddar jag om på nytt för att åka ut och mysa till det med massa trevliga tjejer. Alltså inget festande för min del idag, det blir i morrn igen istället ;)

Här är bilder ifrån nea!

becca fredda linnea julia

toahäng med julia (och bad? ;))

björkörkman fredda jonas julia fille nea

fredda johanna

moa jonas fille izabell matilda elin

fredda johanna nea

dom fyra brudarna är uppradade

SKRIVET: 2009-07-07, kl 15:25:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag-måndag

Känner att jag inte varit så närvarande på bloggen de senaste dagarna, men har spenderat alla dagar med johanna och inte haft så mycket ledig stund till att blogga. Kan ju i alla fall dra en snabb info om vad vi har gjort dessa dagar

I fredags satte vi oss på moppen för att åka till Hulta där det var fest. När vi kommit en bra bit får vi order om att vända för att festen tydligen sög. Inte så peppa på det eftersom trippen hade tagit en stund och det blev onödiga pengar. Men vi vände i alla fall hem och Johanna och jag blev sittande hos mig hela kvällen och vi spelade in en massa videos, haha.
I lördags träffade vi Rashid. Satte oss vid lilla strömmen och mös med kaffe. "Den vita taxin" hämta sen upp oss och körde ut oss till Lysingsbadet, Melindas husvagn. Häng där hela kvällen och sen åkte Johanna, Rashid och jag hem till mig. Jag somna som en stock medans andra inte gjorde.
I söndags blev det ett kvällshäng med Bochen och Rydersten. Vi blev upphämtade vid hamnen och åkte sen båt ut till Johanna's mamma för att se på film. Slog även Bochen i tre i rad ganska så hårt ;) haha. Tror han blev lite knäckt, eller jag vet att han blev det!
I går, måndag så blev det häng hemma hos mig med trevliga tjejer. Julia, Johanna, Nea och Ronja. Vi fixade till chokladfondue som smakade hur bra som helst, de gjorde vi bra! ;) Tur nog gick det att sitta ute hela kvällen/natten.


Backontrack. Japp, idag kommer nämligen mina föräldrar hem, så slut på det roliga. Har i och för sig saknat dom lite grann, så plus och minus på att dom kommer hem! :)

SKRIVET: 2009-07-05, kl 13:59:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredda och panni



Panni är tillbaka i stan och det är full rulle!