SKRIVET: 2010-07-30, kl 14:07:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

me like

Här är förresten min nya klänning som jag köpte på rean på Nelly. Är huuuur nöjd som helst! :)

SKRIVET: 2010-07-30, kl 12:27:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

finally home!

Det har varit en rolig vecka med mycket bra tjejer! I tisdags drog fotbollen igång igen, utan tränare, så blev en mjukstart. Som var tur det. Kul att får känna på lite boll igen men det kändes att man hade haft uppehåll, haha.
Eftersom att ja ska till Göteborg nästa vecka så hade jag tänkt att spara mina pengar. Så blev det ju inte. Jag vet inte vad spara är, tror jag. Har lyckats att inhandla en klänning 269 kr, skjorta 99 kr och en t-shirt 149 kr. Hoppas att dom inte drar för mycket skatt på min lön så jag har råd att låna pengar av pappa, hm..
Nu är det i alla fall slut på väntandet för inatt kom C hem. Två veckors saknande är äntligen över! Ska spenderar helgen hos honom som jag ser fram emot :) Nu är det bara Matilda som ska komma hem, men känns att det kommer gå fort för dagarna är planerade ända tills det är dags ;)
bilder ifrån onsdags

SKRIVET: 2010-07-26, kl 14:42:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

come back home

Eftersom samira inte såg mitt rum som mitt förrän vi flyttade våra möbler så var det som jag ägnade halva söndagen till. Till och med sängen skulle hon ha sin egen (jag känner inte så mycket skillnad, men.. haha). Var skeptisk först eftersom jag bara skulle få en garderob. Men det fixade sig och nu är jag ganska nöjd :) känns som ett helt nytt rum. Senare på eftermiddagen åkte vi till Söderköping, smultronstället för att äta glass. Mycket gott men mättande. Hittade också en ring och ett par örhängen. På kvällen åkte vi ut till Lena och Henrik och såg Avatar. Den var väldigt bra faktiskt, trög början bara.
Idag gick jag in på min näst sista jobbvecka som känns skitbra och snart ska jag träffa molly!

"new" room
ring och örhänge
samira och jag på smultronstället

pappa och mamma

SKRIVET: 2010-07-24, kl 23:30:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Loftahammars Sjökrog

M&jag. Tur att jag ser så glad ut. Ett försök att le, samtidigt som att dölja tandställningen kanske? haha

Eftersom att vädret inte blev som vi hade tänkte oss, så åkte vi endast till Loftahammars sjökrog för middag. Har aldrig varit där innan faktiskt. Det var jättemysigt, den låg vid hamnen och hade sjukt god mat. I alla fall den hamburgaren jag åt, har aldrig ätit en så god hamburgare förut. Kvällen har jag spenderat inomhus med familjen eftersom vädret svek. Men inte gjorde det mig någonting, för jag är alltid lika trött och huvudvärk. Hoppas att det bara är järnbrist, får se vad doktorn säger, när jag väl har tiden att åka dit.

Stor rea på nelly, har hittat en skitsnygg klänning som jag vill ha men minns inte lösenordet och det tar år och daaaar att få lösenordet skickat till sig? Lovar att det kommer vara slut när jag fått lösenordet, typiskt min otur. Ska sitta uppe hela natten om det nu ska behövas..

SKRIVET: 2010-07-23, kl 22:54:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bild av karin ifrån kvällen hos olivia

Har spenderat tre nätter med olli-via. Inte så mycket mer att säga om det. Igår kväll kom det fler tjejer till olivia, vi grillade, spelade kubb och var allmänt bra på det vi brukar. Att vara bäst, eller? mmmm like you
Ikväll satt jag utanför winnerbäck med clara, malin och olivia. Eftersom att jag blev besviken från hans förra konsert, i linköping, då han mest spelade nya låtar (som inte är lika bra som dom gamla!), så kände jag inte för att köpa biljett. Men denna gång spelade han BARA bra låtar. Kändes inte helt okej att sitta utanför då.. Efter två timmar i kylan, gav vi upp, trots filtar. Ska snart gå och lägga mig, för i morrn ska jag iväg med familjen hela dagen :)


En vecka kvar tills Christopher kommer hem & två veckor kvar tills sommarlov!

SKRIVET: 2010-07-19, kl 23:01:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

allt för min syster

Har snyftat till "allt för min syster" med julia och samira. Man borde uppskatta sitt liv mera. Döden är där när man minst anar det..

Måste egentligen gå och lägga mig, börjar klockan sju i morgon.
Men vill att du ska ligga brevid mig, inte tusen kilometer bort.

SKRIVET: 2010-07-18, kl 14:06:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

bild ifrån fimas.blogg.se

Trevlig kväll hos fanny med grillning och kubbspel, som vi tyvärr förlorade. Men man kan ju inte vara bäst jämt ;)
Igår när ja kom hem från jobbet så bad pappa mig att hjälpa honom att städa. Inte det första man är så sugen på kanske när man städar fem gånger i veckan, men jag är en snäll dotter, eller? Vi tog sen en tripp till farmor och hämtade hem en dunk med vattnet eftersom vattnet i västervik inte är så gott enligt vissa. Om jag ska vara ärlig så känner jag inte så stor förändring. Kvällen slutade med fest hemma hos evelina som var trevligt.
Ska träffa nea snart och sen ska jag på bio ikväll, Eclipse, med johanna, lena och henrik. Vad jag har längtat!! Känner på mig att den är lika bra som dom andra två fimlerna :)

SKRIVET: 2010-07-16, kl 18:43:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

vidsdag 2

Dags att åka till fanny för grill och fest!

SKRIVET: 2010-07-15, kl 18:53:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Visfestivalen 2O1O

Idag tillbringade jag min dag på händelöp med mamma och pappa. Sjukt skönt att äntligen få sola lite igen, har inte gjort det på en vecka.. Men min otur gav mig solsting idag, igen. Dock var den inte lika illa som förra veckan, men jag har fortfarande huvudvärk och är illamående. Skulle ha festat ikväll men är inte så jättesugen på att dricka någon alkohol så kanske träffar olivia sen istället.
I morse åkte mitt hjärta till Montenegro och ska vara borta i två veckor. Kommer vara tomt utan honom men två veckor är ju inte så värst mycket om jag tänker på hur länge han kommer vara borta i höst!

SKRIVET: 2010-07-12, kl 20:31:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

give me some sleep

Mitt sommarlov känns verkligen inte som sommarlov, tänker verkligen inte sommarjobba mer än fyra veckor nästa sommar, om jag ens jobbar. Ska egentligen ner till stan och träffa Ullis och Johanna nu, men är jättetrött av jobbet och ska upp och jobba klockan sju i morrn. Åhhhhhhhh. Nu vill jag hellre ha lov än pengar. Men får väl åka ner iallafall för tänker inte gå och lägga mig klockan halv 9 en sån här fin sommardag..

SKRIVET: 2010-07-10, kl 01:18:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

bättre sent än aldrig ju

Min andra vecka på sommar jobbet är avklarad och jag lever livet i viken resten utav dagarna. 
Johanna har kommit tillbaka till viken och igår hann vi och monika med att fiska upp min cykel ur vattnet och bada vid fontänen. På kvällen åkte vi vattenskoter som kan ha varit något utav de roligaste jag gjort! Alla tre somnade hos Johanna och i morse väckte Lena oss med jordgubbar och mjölk.
Förut kom olivia och lockner till mig för att skypea med matilda som kändes välbehövligt :) inte långt kvar tills hon kommer hem. Efter ett häng i hamnen så ligger jag nu i olivias säng med ostiga bollar och förhoppningsvis ska ja träffa C snart.