SKRIVET: 2010-09-13, kl 15:40:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mallis!!!

Snart går bilen till Borås där vi ska tillbringa natten för att sen sätta oss på flyget klockan 07.00 i morgon, och tar oss till Mallorca för en vecka, hejdå!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 23:29:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

misse

Tog en liten tripp till farmor förut, felix kommer hem snubblandes på en stor fet råtta. Bäst utav allt var när han började tugga på den, lät väldigt smarrigt! Observera att jag kelar med katten, trots att jag näst intill hatar katter.. men det här är min bebis ;)
mobilkameran is the shit

SKRIVET: 2010-09-12, kl 14:50:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

yeeeeeeeee

Tom på tankar, är hemkommen från christopher och håller på att packa klart väskan. Vet inte om ja ska orka gå på stepen ikväll, har inte bestämt mig. Men snart ska jag i alla fall gå bort till matilda och nörda skärgårdsdoktorn, great. Och förresten så är nog det här den enda söndagen som jag längtar till att det ska bli måndag, herre gud vad jag längtar..

SKRIVET: 2010-09-08, kl 21:47:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

loooove

Mina älsklingar har kommit hem! 399 kr från H&M. Dock var dom lite för stora, skulle behövt en storlek mindre. Men hellre chansa på att ett par för stora som man kan ha fler strumpor i än att chansa på ett par för små som klämmer åt och bara kommer stå och damma. Får se från den ljusa sidan ;) Ni ska bara veta vilken träningsvärk jag har i hela baksida ben. Vår nya danslärare är hård, men det gillar vi! Därför har jag kört bil istället och pluggat. Så precis skrivit klart mitt sexologi arbete som innebär att jag kan pricka av ett att-göra, innan jag åker. Känns skönt. Ska ta mig ett glas av det jag älskar mest, mjölk♥♥ och sen ska jag faktiskt sova, natti!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 21:34:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Swan Lake av Mats Ek

Förresten så var det de här som jag skulle visa er förut när jag höll på att fiffla med youtube. Det här är min läxa i komposition och jag ska lära mig dansen från 25 sekunder - 1 minut och 4 sekunder. Det här ska jag visa upp för mina dansklassisar i morrn. Slutet är bäst, hahaha. Godnatt :)

SKRIVET: 2010-09-07, kl 21:06:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

åh vad man kan längta!

En oplanerad tisdag blev en packtisdag. Dagarna går fort och när jag ändå hade tid att packa så tänkte att det var lika bra. Använder ju ändå inte de flesta kläderna som ska med eftersom det är sommar♥kläder. Jag och mamma gick upp på vinden och letade fram hennes gamla kläder. Hittade faktiskt några plagg som jag tyckte om, ett linne som jag hittade kommer jag nog använda ganska flitigt (trots att det är gult!!!! jag är ingen färgglad prick, utan brukar mest gå i mörka färger, rolig? jag vet!). Ska kolla klart på fotbollen som inte var så intressant idag, med tanke på att laget som Sverige möter är det sämsta i Europa. Tycker lite synd om dom, men någon måste ju vara sämst också;)

SKRIVET: 2010-09-07, kl 19:31:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glow

En test på att jag fattar det nya sättet att ladda upp klipp ifrån. Tog ett tag innan jag fattade, haha. Men kan lika gärna dela med mig utav en skitbra låt som jag tycker ni borde lyssna på ;)

SKRIVET: 2010-09-06, kl 19:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

jättesmickrande bild, men idag ville jag inte fastna på bild

Ser inte så gult/oranget ut i verkligheten. Inte så stor förändring, vågade inte ljusa upp det mer eftersom jag inte vill vara jätteblond med tanke på att de kommer blekas på mallorca också. men är nöjd, det är bättre än innan :)

SKRIVET: 2010-09-05, kl 22:53:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

sour cream

det är farligt att ha en öppnad chips påse på rummet, fan

SKRIVET: 2010-09-05, kl 21:48:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

back to school

Har fått spendera hela helgen med min pojke och dessutom hunnit med tjej mys hemma hos mallan med tacos och sms roulett. Lyckades spilla tacofett på min nya skjorta efter första tuggen, bra fredda, bra.. Tiden går sjukt fort, nyss jublade jag för att det var fredag..Har tränat och solat idag och nu sitter jag och försöker få ihop ett engelska arbete om varför esteter är så speciella, som inte är världens lättaste, som ska vara inlämnat på tisdag. Lycka till med det, tack! Ska försöka att komma i säng snart, för känner mig sjuk så måste orka dagen i morrn. Och dessutom står hårfärgning på schemat i morrn, så bra så bra :) har inga bilder att bjuda på så det här är vad ni får idag, godnatt!

SKRIVET: 2010-09-01, kl 21:29:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

puy my shoes, put my shoes on

Solarium är allt bra,  bättrade på brännan lite efter aerobicen, som jag trodde jag skulle dö på. Jag är inte gjord för så här mycket träning, känns som mina ben ska gå sönder, så övertrött är jag i dom.. haha. Ser inte fram emot tre danslektioner i morrn, men ja ska nog lyckas dansa mig igenom dom ändå ;) he-he. Förut idag klickade jag hem lite nytt. älskar skorna!!