SKRIVET: 2010-01-31, kl 18:25:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

så trött på allting. vill ha dig här och bara vara med dig. ÅH. varför ska det bästa vara så långt bort för. nu vill jag också dra, vill göra som du. nej jag är inte deprimerad.

förresten, vad fan har hänt med blogg.se? blir galen.

SKRIVET: 2010-01-31, kl 17:59:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

new-is

Igår åkte jag till min farmor så fort jag vaknade och direkt efter det så hängde jag med Julia resten av kvällen. Så fanns ingen tid till datorn igår. Men det här är i alla vad jag köpte i Linköping. plus ett par rosa leggins som jag inte har tänkt att använda någon mer gång än nästa fredag.




dåligt ljus men linnet till vänster är grönt och inte grått

dåligt ljus här med för den är svart.

SKRIVET: 2010-01-30, kl 00:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

free fallin' - john mayer

Idag tog jag och familjen en tripp upp till Linköping. Blev några klädesplagg rikare och några hundralappar fattigare. Men det är väl så det ska va? Tänkte visa upp vad jag har köpt, men det får vänta tills i morrn.
Just nu ligger jag i min säng, nyss hemkommen från nattinnefotbollen med magont och lyssnar på John Mayer. Såå himla underbar röst, lovelovelove. Och just nu kunde jag istället ha varit i storstaden med världens bästa tjej, men istället ligger jag här och fryser och tycker synd om mig själv. Ibland önskar jag att det kunde bli exakt som jag vill.. godnatt.

SKRIVET: 2010-01-27, kl 19:48:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

tomorrow is a new day


I söndags kom min gullis monika till mig. Man blir alltid på så gymt bra humör när man är med henne, så jävla bra tjej.
Vi har åkt längdskidor på idrotten både igår och idag. Svinkul. Har tyvärr inga bilder eller video eftersom mitt batteri var totalslut i mobilen. Ni hade nog fått er ett gott skratt annars om ni hade fått se mig och JC, haha! Men vi blev faktiskt bättre mot slutet, så framsteg gjorde vi ju. Och jag vann 3/3 tävlingar, känn dig ägd girlen!

Tror jag börjar bli sjuk faktiskt. Igår sov jag två timmar innan träningen och idag har jag kännt mig som en halvdöd apa, typ. Tur att jag har en sån jävla bra bästa vän i det här läget, sängen. Blir ju inte på bättre humör av det här vädret heller. FÖRSVINN JÄVLA SNÖ!! åh

SKRIVET: 2010-01-24, kl 14:43:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

!

jag hoppas att ni skaffar er mer vett i skallen tills nästa gång

SKRIVET: 2010-01-23, kl 17:59:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

tonight's gonna be a good night


Sitter och lyssnar på Mollys taggrå-lista på spotify. Som jag har längtat att få den igen efter att jag glömde att spara den, förra gången hon skickade den. Ska strax åka till Rashid för att sen åka till Skyttegatan på Thamers 18 års fest. Med tanke på att jag har träning klockan 10 i morrn så lutar de mot att inte dricka. Men det är sånt som märks! :)

SKRIVET: 2010-01-23, kl 13:18:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

when you say nothing at all

Spenderade kvällen och natten hos nea. I natt vaknade jag upp och hade inte en aning om var jag befann mig. Bra läskigt innan jag fick syn på nea, haha! Nu ska jag glida ner på stan, kommer ett inlägg lite senare. puss:)

SKRIVET: 2010-01-21, kl 20:54:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

kort (n), långt (y)

Skolan känns faktistkt väldigt bra just nu!
G på båda datakunskapsproven
MVG på matteprovet

Nya schemat är kanon

Eftersom att jag i stort sett bara hade dans idag så kom jag hem väldigt tidigt. Mina torsdagar är så jävla sköna. Eller var, tills idag. Nästa vecka och framåt blir dock mina torsdagar 8.20-16.00. Men 3 h och 40 min är dans, och det innebär två utav fyra lektioner. Så man ska inte klaga! Traskade med Samira ner till stan och tittade om H&M fått in något ifrån vår kollektionen. Men det tar nog tid innan det kommer hit. Senare hämtade mamma och pappa upp mig och vi åkte till simhallen. Hade tänkt mig att simma 25 längder men kom inte längre än till tio då mina knän satte stop. Vad gör skador för nytta? Blir så trött på mina knän..
Även att det är ganska mycket snö kvar så känns det ändå som det börjar försvinna. Det har ju i alla fall börjat smälta! Det får mig att tänka på våren, som får mig att tänka på min födelsedag som sen får mig att tänka på att det snart är sommarlov och värme, blablabla. Skulle kunna skriva hur mycket om helst. Snälla tiden, gå lite snabbare så vi får det alla längtar efter. Nu klarar jag inte av att vara korthårig längre. Har försökt att slippa det, men känns så himla naket :( Så resten av kvällen ska jag sy fast clips på det löshåret som jag itne visste att jag hade. tummen upp för det!




SKRIVET: 2010-01-20, kl 17:41:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

:)

tänk att en liten sak kan få en att små le hela dagen

SKRIVET: 2010-01-18, kl 20:56:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

as long as i'm living, i'll be waiting..


Har inte funkat att lägga in några inlägg, varken i lördags eller igår. Men i lördags åkte jag i alla fall till Lukas och festade med några.
Igår slappade jag mest och åkte på träning. Sen åkte jag hem för att kolla in två snyggingar klockan 21.00. Japp, jag talar om Frank och Martin (Joel och Martin). Inte lite avis man blev när Frank hade sex med sin tjej. Och det var INTE okej att martin dog :(
Nu ska jag se klart på idrottsgalan och sen ska jag sova riktigt jälva länge för i morrn börjar jag inte förrän halv tolv. s-k-ö-n-t.

SKRIVET: 2010-01-16, kl 02:40:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

m o j a j c

Eftersom Olivia är hemkommen från Thailand så bestämde vi oss för att äta på Gusto. Jag tycker verkligen inte att pizzan var värd pengarna. Så blev besviken eftersom alla har sagt att pizzorna där är så grymt goda.. Sen tog vi bussen hem till Lockner där det var tänkt att vi skulle basta. Vi kom in i bastun, men vi stannade inte mer än en halv timma. Så jävla varmt, haha. Var till och med varmt att bara stå utanför bastun. Vi laddade upp med godis osv för att se på Pretty Woman. Men det funkade inte, så blev bara att hänga med sex asbra tjejer och det var inte helt fel. Så väldigt bra kväll :) Nu ska jag försöka sova. Inga planer för morgondagen så ska nog sova ut, och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

God natt

SKRIVET: 2010-01-13, kl 17:47:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

olivia is back

Dålig uppdatering så ska sammanfatta dagarna som har gått;

Fredag: Jc, Monika och Nor kom hit. Saknade tjejer som alla gav mig en bra fredagskväll♥
Lördag och söndag: Spenderade jag med min syster. Vi bakade bland annat svingoda, stora bullar. mmmmums
Måndag: Dansade med Molly och Lina.
Tisdag: Plugga och träna.

Idag började dagen med aerobic på idrotten. Det var askul, så det blir nog ett utav mina indv. val i trean. Vissa hade ju lite sämre taktkänsla än andra dock, och det var inte jag.. Haha. Tråkig onsdag eftersom jag har varit tvungen att plugga till matteprovet som jag har på fredag. Eftersom jag fick MVG på mitt förra matteprov så skulle det inte kännas så bra att få G. Tror faktist att det går bäst om man inte tänker så mycket på det, så det är väl ungefär det jag ska göra!
Förresten så Olivia kommit hem till Sverige idag. Guuuuuuuuuuud vad jag har saknat henne!

SKRIVET: 2010-01-09, kl 02:40:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

indianerna i vassen?

min mage dödar mig snart, om inte jag dödar den.
har så jävla ont.. godnatt

SKRIVET: 2010-01-08, kl 15:23:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

the best of them all


så nära men ändå så långt borta.
saknar dig mer och mer för varje dag.
tur att tiden går så fort nu.
det gör det hela lite lättare.
men tom rummet som du lämnade efter dig,
är bara du som kan ersätta.
may your days be blessed with the presence of an angel watching over you

SKRIVET: 2010-01-07, kl 16:20:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

shoes before hoes


Igår träffade jag neis. Efter att vi spenderat lite tid hos mig, så blev vi utskjutsade till henne. Där tog vi en kvällspromenad i snöstormen (som va ganska mysigt faktiskt!) och kollade in en massa hus som jag inte visste fanns. Även att dom inte var jättenya så skulle det ju inte vara helt fel att bo i ett utav dom.. Innan vi (nea) somnade så såg vi lite OC. Har snart sett klart säsong tre. Väntar bara på att det ska hända. Men säger inte vad, för då är jag grymt taskig mot er som inte har sett och vet om vad som kommer hända. Vi ställde klockan tidigt för att åka pulka. Första backen blev vägen vid nea men där stanna vi inte länge för man kom ingen vart. Så vi satsade på backen bakom nea hus istället och det väl lite bättre, men guuuuud så mycket snö. Som ni ser så försvann pulkan i all snö, haha!












Äntligen!
Eftersom jag hörde att skorna jag har velat ha en hel evighet var på REA, så tvingade jag pappa att han skulel hänga emd och köpa dom. Bästa köpet för i år ;) Får väl se om det kommer något passande tillfälle snart, då jag kan använda dom. Dom hör verkligen hemma hos mig MMMMm.
Idag ska jag försöka plugga lite matte så jag kan göra provet snart och också komma ifatt resten av klassen också.

SKRIVET: 2010-01-06, kl 14:02:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

i don't want to play a broken hearted girl

I måndags åkte jag till molli och laddade upp med chips och dipp eftersom paradise började igen. Så jääääääääävla bra. Inte lika bra att de ska sändes på tisdagar, när jag har träning. Tummen upp för dubbla avsnitt men tummer ner för tisdagar!
Igår var de fullt ös i huset eftrsom samira hade fest, så var väldigt skönt när dom åkte till stan. Sällskap är skönt, men inte ljudnivån. Så jag kollade lite OC, tills min DVD nästan käkade upp skivan (lät det som ialf?), då jag istället satsade på att sova.
Sitter och väntar på att Nea ska komma hit, så kanske är dags att börja fixa sig. Bara hunnit med att äta frukost än så länge. Men vad kan man göra en dag som denna? Vädret är ju hej kom och hjälp mig. Jag gillar snö, men nu har jag fått nog. Ge mig lite vårsol och min födelsedag, tack..

SKRIVET: 2010-01-03, kl 23:19:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

jvm

Igår begav jag mig ut i kylan och cyklade till Jocke. Han behövde nämligen hjälp med att färga håret och har lovat honom sen långt tillbaka så det var på tiden att de blev gjort. Fick ingen bild på honom, men ni ska veta att han var jävligt söt i den där slingmössan, hahaha! Åkte till Julia innan han hade sköljt ur färgen, men enligt honom blev det väldigt blondt. Hoppas få se en bild snart så jag kan bedömma om jag gjorde ett bra jobb eller inte ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Tog en fika med säm och papi, solade och kollat på Ondskan. Ruggit bra film, och han är jävligt snygg. Såg förresten Danny, jag visste inte att han var med i den filmen :)


så jättebrun kan jag inte påstå att jag blev. men är nog bäst att passa på så länge dom inte sätter 18 års gräns.


Som jag sa, så somnade jag ju såklart när jag och pappa kollade Sverige-Ryssland. Redan efter första perioden. Så har svårt att tro att jag kommer kunna hålla mig vaken idag, då matchen är ännu senare. Men, det är värt ett försök haha.

SKRIVET: 2010-01-03, kl 22:44:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

jag gör något som jag egentligen inte vill,
för att jag är rädd för att göra någon annan
besviken

bla bla bla

SKRIVET: 2010-01-02, kl 11:16:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010

Nyårsafton firades som sagt i Gamleby, och det var riktigt bra! Veggisarna hade fixat god mat (y) Vi tog bussen in till stan runt nio, och då hamna vi hemma hos sofie resten av tidne fram till tolv. Stan en liten stund och sen drog glenn, molly och jag på efterfest. Nyår slutade hemma hos glenn, och där sov jag gott. Bättre nyår än vad jag hade förväntat mig, tack! :) Kan inte lägga in bilder från min mobil, så istället får de bli några ifrån Lockner's och Matilda's bilder. Hoppas det är okej :)









GOTT NYTT ÅR!