SKRIVET: 2012-01-25, kl 19:42:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

två bilder från mitt rum


SKRIVET: 2012-01-25, kl 18:20:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

oh my

Just precis nu suger mitt liv lite. Har varit sjuk sen i söndags, och har inte varit i skolan denna vecka. Förutom idag då jag pallrade mig dit en liten stund för en föreläsning. Mådde dåligt. Åkte hem.

..så ja, nu ligger jag i min säng igen. Och jag älskar att sova, men jag kan inte göra det när jag är sjuk, bläh. Helst av allt vill jag ha godis och ligga sked med min pojkvän just nu. Det bästa. Åh, vad livet är hårt ibland va!

SKRIVET: 2012-01-09, kl 17:19:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

U.s


Fyndade den här tröjan på Lager157 för bara 80 kr. Tyckte dock den va lite lång i ärmarna, så ska nog sy om den lite när jag har tiden för det.

I morrn börjar skolan igen och det känns jäkligt bra faktiskt. För jag vill bara att det här året ska gå så jag kan börja peppa till min student!

SKRIVET: 2012-01-06, kl 17:26:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nails
Dissar Viva la Diva's nagaellack (längst bak), som skulle bli silvrigt med glitter, ungefär som det ser ut i flaskan/burken(!?). Det blev helt genomskinligt med lite glitter på nageln. Stor besvikelse. Målade istället med det här pärl vita som bas och sedan ett gammalt glitter nagellack som top.

SKRIVET: 2012-01-05, kl 16:42:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

neu lash

Fick neu Lash i julklapp som alltså ska både förlänga fransarna och ge utfyllnad. Har hållt på med det en vecka nu och jag upplever mina fransar mörkare, så dom börjar nog bli lite fylligare!

Gör så här: Pensla på längst in på fransraden, en gång. Det behövs inte mycket alls. Man ska vara helt torr på fransarna. Jag tar på det varje kväll efter att jag har tagt bort mitt smink, då blir det en rutin och man glömmer det inte :). Nackdelen med neu Lash är att den är lite dyr. Men ger den ett bra resultat så kommer den verkligen vara värt det!


Här är bilder på mina fransar innan jag börjat med neu Lash. Ska bli spännande att se hur dom ser ut om en månad. Det är då man ska börja märka resultat :)

SKRIVET: 2012-01-05, kl 12:48:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

God jul & gott nytt år!

Jullovet ni vet.. Inte haft tid att blogga. Fast nu ljög jag nog, för tid har jag kanske haft, men den har jag lagt på annat! Här kommer i alla fall lite bilder från julafton :)