SKRIVET: 2010-02-28, kl 21:53:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

back to school

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT. Har varit en rolig dag med massa fotboll. Vi spelade fem matcher totalt. Kanske inte låter så jobbigt, men gud vad slut jag är.. I morrn börjar skolan igen och jag är inte alls pepp på att gå dit. Vill också ha tagit studenten och ut och resa. Snälla tiden, gå lite snabbare. Nu ska jag jag fortsätta och kolla hockey finalen och sen sova. Har inte bestämt mig än för vilka jag ska hålla på? Haha. Men de lutar åt USA ;)

SKRIVET: 2010-02-27, kl 23:08:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

tagga tjejer, tagga!

bild från Dana Cup 2008
Farsan var väldigt rolig så den rekommenderar jag att ni ser ;) Lagom när filmen va slut så satte sig jag och olivia oss på bussen mot rashid. Stannade inte så jättelänge. Så istället åkte vi med Monkikka och fick träffa efterlängtade JC! Hon var brun och fräsch precis som det ska vara.

Snart ska jag nog gå och lägga mig för i morrn är det cup i sporthallen hela dagen. Samling halv åtta så ingen sovmorgon i morrn heller! Ska bli väldigt kul att spela eftersom att det är min första match sen jag börjat fotboll igen. Ungefär ett år sen jag slutade, så också ett år sen jag spelade min senaste match, som då var en grus match. Men kom gärna och kolla på oss i morrn! :) Börjar redan halv 9 och slutar runt sex.
Puss godnatt

SKRIVET: 2010-02-27, kl 16:10:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

farsan!

Skönt att vakna av att jag inte andades! Drömde att att liten pojke försökte dränka mig på en allmän badplast. Usssssch fy fan. Skulle kunna skriva om min drömmar här hur mycket som helst, eftersom jag kommer ihåg dom så tydligt. Men då skulle ni nog inte vilja titta in här mera. Haha.
bild ifrån när vi mötte ludde i hockey. kul att man ser ut som en bebis? haha!

Om en stund kommer M&P hem med pizza. Vid sju blir det bio, Farsan, med fina tjejer! Kanske åker och firar Rashid sen om jag orkar åka ändå ut dit. Grattis i efterskott lovie

SKRIVET: 2010-02-27, kl 09:30:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

städis

Precis hemkommen från städningen på Kvantum. Sista gången jag var med Malin, så nästa gång blir jag ensam. Vi får väl se om jag klarar det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig och sova en stund. Får dock inte sova lika länge som förra lördagen (haha), för måste ner till vff vid klockan två, då Peter ska tejpa mina besvärliga knän, som aldrig vill vara på min sida. Natti natti! :)

SKRIVET: 2010-02-26, kl 19:33:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

en annan del av kvännaren

nu drar jag till en annan del av kvännaren, he-he..

SKRIVET: 2010-02-26, kl 18:07:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

i'm in love

ÄNTLIGEN!!!  Nu har jag hittat det nitskärpet som jag har letat efter hur länge som helst. Dom har fått in dom på lindex igen för 129 kr. Mmmmm, I'm happy!
Träffade Julli idag och vi gick en sväng på stan. Fick inte bara med mig skärpet hem utan också en chocolate mud mask. Julia sa att den lukta farligt gott så får väl se om det blir svårt att inte få käka den ;) Den ska testat imorrn kväll, då jag bara ska ta de lugnt inför söndag.
Ikväll ska jag bort till Matilda en stund, där det kommer vara lite mer folk. Vilka vet jag inte än faktiskt. Men blir inte så sent för min del eftersom jag jobbar i morrn igen, som innebär att klockan ringer runt 5 (y).
P E A C E

SKRIVET: 2010-02-25, kl 22:54:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

pictures

Är så himla sugen på att fota med Panni! Får tjata lite på henne när hon kommer till viken, som faktiskt ser ut att bli nu på lördag :) Här är några bilder som Johanna knäppte så fint när jag fick vara modell. Det är verkligen skitkul!

SKRIVET: 2010-02-25, kl 17:48:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotbollsträning

Ska snart åka iväg på sista inomhusträningen. Men jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta lite till inomhus. Grus är så jäkla kallt :( och det är mycket roligare att spela inomhus. Håller tummarna (y)(y)

Precis pratat med min syster i telefon, var hur kul som helst att få höra hennes röst! Inte långt kvar tills vi åker dit, ikväll ska biljetterna bokas :D:D

SKRIVET: 2010-02-25, kl 13:31:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

SKRIVET: 2010-02-25, kl 00:04:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

@Ingaborgstigen 17

Ullis och jag har försökt oss på att fixa min blogg. Den blev inte helt perfekt, men mycket bättre än innan! Får jobba lite mer med den någon annan dag, för nu har vi ägnat för mycket tid åt den här med efterkloka ideér, haha! Vilket resulterade rumpvärk och trött hjärna. Hoppas ni tycker om den :) Snart ska jag och Ullis krypa i säng, godnatt!

SKRIVET: 2010-02-24, kl 13:18:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej mitt vinterland?

sjuuukt mycket snö, när ska de försvinna? :(

Hur skönt är det inte att vakna en vinterdag och se att solen skiner? Oh my god, så jävla skönt. Så nu ska jag ta vara på det solsken jag får och gå upp till Ullan. Länge sen jag träffade henne, så ska bli roligt :) puss

SKRIVET: 2010-02-24, kl 00:30:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brrr, it's Cold in here..

Jättebra kväll igår med Klara, Josse och Monika @my place. Vi bakade chokladbollar och spelade spel. Väldigt trevlig kväll med väldigt trevliga brudar, 5/5 toasters!
Idag sov jag bort ungefär halva dagen kändes det som. Jag vaknade vid halv två och kände stressen eftersom jag var tvungen att vara på städcentralen innan fyra. Eftersom att det inte ens är någon idé att cykla i det här vädret så var jag tvungen att gå, vilket tar längre tid. Och ännu längre tid när det inte är skottat. Så hoppade in i duschen och fixade mig väldigt snabbt och traskade sedan upp till städis. Gick sen vidare till Monika, där jag var resten av dagen tills jag hade träning. Hade tänkt att lägga in några bilder från monikas kamera som vi tog för ett tag sen, men den flickan är inte så sugen på att lägga in dom på datorn. Så bilderna får vänta och det här inlägget blir utan bilder. Tråkigt, jag vet!
Nu ska jag sova för jag fryser snart ihjäl, är verkligen iskallt på mitt rum. Godnatt

SKRIVET: 2010-02-22, kl 13:27:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

fräääsch

den här klockan kommer snart sitta på min arm kan jag lova!

SKRIVET: 2010-02-22, kl 11:26:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fannys bilder

Här kommer bilder ifrån gårdagen!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få tag på Klara. Vi kommer åka ner till stan för jag behöver inhandla mig lite nytt smink. See you!

SKRIVET: 2010-02-21, kl 23:57:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

det är nog dags att öppna ögonen och inse

SKRIVET: 2010-02-21, kl 23:18:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

alla gillar brudar

Igår kväll gick jag ut i kylan och promenerade till Olivia för att göra henne lite sällskap. Vi köpte godis och såg på filmen Tsunami. Som ni säkert förstår så handlade den om tsunamin som inträffade i Thailand 2004. Den var väldigt bra, men också väldigt sorlig. Sen somnade jag väldigt bra i Olivias säng.
Idag har vi inte alls gjort mycket. Vi kollade klart Tsunami och bara väntade på att klockan skulle slå 17.30, då vi skulle möta upp tjejerna utanför willys. Vi skulle nämligen handla grejer till tacos för att mysa till det hemma hos Malin. Har varit en väldigt, väldigt bra kväll med mina favorit tjejer. Har inga bilder, men tänkte sno några ifrån Fanny, som säkert kommer komma upp i morrn. Men nu ska krypa ner i min säng och försöka sova. Puss godnatt :)

SKRIVET: 2010-02-20, kl 12:32:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

zzzz

Efter att ha gått upp vid fem, börjat jobba vid sex och sen träning direkt på de så är jag skapligt trött. Tur att jag inte ska göra någonting alls idag, så därför öppnar jag min armar för sängen och min lugna spotify lista nu. NATTI

SKRIVET: 2010-02-19, kl 16:52:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny investering

Mät och belåten efter att först ha ätit fläskfilé, klyftpotatis och bearneisås och sen glass. Har också lämnat mitt sista cv för sommarjobb. Även att tanken inte var att shoppa idag så kunde jag inte motstå att köpa den här snygga väskan. Bara 149 kr på lindex. Happy me! I och för sig är ett måste, just nu, ett smalt, svart nitskärp till midjan som man snurrar två varv. Har funnits på lindex förut, men är det någon som har sett det just nu i någon affär? Måste verkligen ha ett, blir galen att jag aldrig hittar något.
Förresten så fick jag ett telefonsamtal förut, och nu har jag ett helgjobb! Ganska skönt att få lite extra pengar. Mindre skönt är väl att det är klockan sex till halv tio på morgonen, då jag har träning vid klockan tio. Men det är bara varannan vecka så ska nog klara av det ;)

SKRIVET: 2010-02-19, kl 13:04:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Friday i'm in l o v e

T O D A Y

Ska snart åka ner på stan och äta lunch med mamma och pappa någonstans. Vet inte vart, men skulle tro att det blir thai hoa eller stadshotellet. Sen ska jag träffa olivia och lockner på stan, vi hade tänkt oss att ta en fika. Får se vad vi gör resten utav kvällen, men spår en bra fredag! Idag är jag faktiskt glad, förutom att saknaden efter min syster börja komma nu. Men får helt enkelt tänka på annat och att hon har det bra! ha en bra fredag gott folk, för det är ju trots allt helg :)

SKRIVET: 2010-02-18, kl 18:02:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

taggatagga

Nu glider jag iväg på fotbollsträning. Senare ska jag nog träffa min friendly friend :) pusstjarååå!

SKRIVET: 2010-02-18, kl 15:18:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

puss

S P O R T L O V. Nu ska jag verkligen passa på att sova. Jag är heller inte tvungen att ge mig ut i snön, och hur skönt är inte de? Det är visst väldigt många som ska iväg, är det bara jag som ska sitta hemma och ruttna?

Min header kommer dröja ett tag till. För tjejen som ska hjälpa mig har fått några problem. Men får hoppas att den kommer snart så min blogg slipper se så himla tråkig ut!

SKRIVET: 2010-02-17, kl 23:33:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dust in the wind

En väldigt fin låt som jag verkligen somnar bra till. sov gott :)

SKRIVET: 2010-02-17, kl 21:52:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

bobban

Var hos doktorn idag för min handled som jag haft ont i ett bra tag. Han visste såklart inte vad det var, så jag fick någon medicin som jag ska äta i tolv dagar nu. Får hoppas att de går över, så jag kan vara med och träna som vanligt igen! Dagen förövrigt har varit skit hela dagen. Allting suger verkligen. Finns ingenting att se fram emot heller. Inte ens sportlovet kan göra mig lite glad.. Ta mig till bättre tider.
Men för att kanske få någon lite glad så ska jag faktiskt vara lite snäll och hälsa Kisen ett grattis, som fyller år idag. Grattis din pajas!


Nea följde med mig hem efter skolan och stannade här tills kvällen. Bra tjej! Nu ska jag gräva ner mig i matteboken för sista gången på en och en halv vecka eftersom det är LOV i morrn. Lär säkert somna innan jag har öppnat den, som jag råkade göra igår. Vaknade med matteboken på kudden. Är nog bäst att inte plugga i sängen, kanske? puss natti

SKRIVET: 2010-02-16, kl 15:47:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

♥♥


Imorse åkte Samira till England :( Kommer verkligen känns tomt här hemma utan henne. Saknaden kommer nog att komma först om en vecka, när jag verkligen förstått att hon inte kommer komma hem på ett tag. Är avis på henne eftersom det knappt är någon snö där, eller att det kanske inte ens är någon alls. Vi ska i alla fall hälsa på henne i mitten eller slutet av mars, så det ser jag fram emot! :D

Nu måste ja skriva klart mitt samhällskunskapsarbete och sen plugga till matteprovet som jag har på torsdag. Hade gärna väntat med att göra provet om två veckor, men får skylla mig själv som inte har pluggat.
see you later.

SKRIVET: 2010-02-14, kl 21:26:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maybe an other day

jag vill så mycket men det händer så lite.

SKRIVET: 2010-02-14, kl 19:33:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

alla ♥ dag

Glad alla hjärtans dag! Hoppas ni haft en kanonbra dag med personer ni tycker om :) Själv har jag varit med min familj. Spenderat tid med min syster, som jag också tänker göra resten av kvällen. Vi ska nog ut och gå och sen bara mysa eftersom hon lämnar mig snart :((

♥♥♥♥♥♥♥

SKRIVET: 2010-02-13, kl 23:28:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

try sleeping with a broken heart

Var så trött på min gamla bloggdesign så försökte mig på att göra en ny. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det får vara så här till hjälpen kommer. PEACE :)


Just nu spelas den här låten i mina öron. åh vad bra den ääääär!♥

SKRIVET: 2010-02-13, kl 20:48:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

sro pepp!

Lockners bilder från igår hemma hos mig


SKRIVET: 2010-02-13, kl 13:46:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Riktigt jävla rolig kväll igår som slutade hemma hos Olivia. Hann inte mer än lägga mig i sängen, så somnade jag. Jag var så himla trött, haha. Och det är jag idag med. Så därför tänker jag bara vara hemma idag. Och eftersom att det är alla hjärtans dag i morrn så bestämde vi att baka en tårta, så kan tänka mig att det blir kvällens sysselsättning, bland annat :) Nu ska jag städa det sista från förfesten här igår och sen krypa ner i min säng. Är väldigt sugen på sex and the city så ska nog se några avsnitt! pusss

SKRIVET: 2010-02-11, kl 21:36:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

pink party..?

Dagen har mest bestått utav träning. Med andra ord är jag ganska så trött. Ska bli sjukt skönt att få lägga sig i en nybäddad säng. En guldstjärna till mig själv som är så jävla duktig! He-he.
I morrn blir det partyparty. SRO fest i Ankarsrum med temat rosa. Har varit svårt att hitta kläder som passar, men jag hoppas på att det blir bra som jag har kommit fram till ;) Vi ses där! Och ni som inte ska dit, ha en trevlig fredagskväll :) Som jag verkligen skulle behöva. Men vilodag blir det på lördag, nu taggar vi lite!


ÅHHHH vad jag längtar tills i morrn då jag ska få träffa min girl :D
Bild från visfestvialen i somras. Gudarns vad långa mina framtänder var där till skillnad mot vad dom är nu. Ser ju ut som en kanin, haha!

SKRIVET: 2010-02-10, kl 21:38:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

new colour


Kanske inte syns så jättebra, men har färgat mitt hår till kastanj. Som innebär att det blir lite rött i. Jävligt snyggt med rött, men tänkte inte på att mitt löshår fortfarande är brunt, haha. Så nu blir jag korthårig en längre tid igen. Blir så sur..
Förövrigt så har jag inte gjort så mycket annat idag. Gick ut och gick med min syster förut innan vi båda deckade i soffan och bytte några ord med Panni i telefon tills hennes batteri tog slut. Verkar som att hon kommer komma i helgen, så himla himla kul! Saknar henne något enormt.
Nu ska jag nog lägga mig och vänta in scrubs och sen sova. Godnatt♥

SKRIVET: 2010-02-08, kl 16:36:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

mumma


Visst ser det trevligt ut? Precis hemkommen från tandläkaren med värk i munnen. Högra sidan av munnen är svullen och bedövad, och högra sidan av näsan är bedövad. Som tur var så kändes inte operationen någonting. Men jag var en bra lipsill när jag skulle få bedövning. FY FAN vad ont det gör! Jag hoppas verkligen att det är värt smärtan. Tandläkarna nämnde något om att det kanske skulle gå snabbare än beräknat att få mina tänder fixade. Med andra ord behöver jag inte ha tandställningen i två år, weeey!! Ingen är gladare än jag :)

SKRIVET: 2010-02-07, kl 21:30:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

ännu en helg var förbipasserad


Lockners bild från när vi hade ätit pizza igår (och jag och lockner hade precis brottat ner JC i snöhögen bakom)

Kul kväll hos Julia igår. Hon bjöd på mat och det blev fest. Själv kände jag mig inte så pigg, men gjorde det bästa av situationen och chillade lite. Fattar inte varför jag alltid känner mig sjuk nu för tiden? Är jävligt trött på det..
Idag var det hur skönt som helst att verkligen få sova ut. Hade tänkt mig att sova nästan hela dagen. Men sen kom ja på att jag inte bara hade några frågor att svara på i naturkunskapen, utan ja skulle ju skriva ett arbete om Big Bang också. Damn. Är snart klar med frågorna så att jag kan börja med arbetet. Men sömnen som jag trodde att ja hade sovit igen ifrån veckan, kommer istället vara ersättningen för min sömn i natt. Bäst att fortsätta så jag blir klar någon gång.

Peace

SKRIVET: 2010-02-06, kl 09:47:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

älski


Grattis till min underbara vän Julia som fyller 18 idag!
Hoppas din dag blir bäst♥

SKRIVET: 2010-02-05, kl 20:15:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

TGIF

Just nu: En blond Amanda och en godispåse för 92 kr (!!!!). Inte en aning om hur kvällen slutar. Men jag vet i alla fall att godispåsen inte kommer vara uppäten..

Efter morgondagens träning kör vi på acapulco och säger hejdå till JC som ska åka och försöka bli brun. Känner att pizzan kommer sitta fint och det fina sällskapet gör det ju inte sämre. pusssss

SKRIVET: 2010-02-04, kl 23:05:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

jc girlen


Istället för att shake'a lite ass så åkte JC och jag hem till mig och bakade kladdkaka med vit choklad i. mumma. Tråkigt att bruden ska åka iväg i tre veckor, kommer sakna henne massa :((
Känns inte okej att mina knän verkligen gör ont nu. Kan ju varken hoppa över dansträningarna, idrotten eller fotbollsträningarna. Om man ändå vore skadefri. Upptäckte ett blåmärke på knät när jag stog i duschen. Och visst gör de genast ondare när man upptäcker att man fått ett blåmärke eller sår? Haha.
Ska snart krypa ner i min säng. Men först ska jag ta tag i röran på mitt rum för imorgon kommer Amanda hit och sover här. Ska bli kul att träffa henne. Har inte hängt med någon utav min gamla klasskamrater sen jag lämnade dom.. BAD!

 

sweet dreams♥

SKRIVET: 2010-02-03, kl 22:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

nuuuu känner jag mig hemma


tycka vad ni tycka vill, men så här blir det!

SKRIVET: 2010-02-03, kl 19:48:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

unfair

jag överlevde!

Paradise finalen har varit och det känns skittråkigt. Vad ska man nu se fram emot vaje vecka? Håller tummarna för att det inte tar lika lång tid för nästa program att komma, som det gjorde den här gången. När jag tänker efter så har jag faktiskt sett alla Paradise hotel. Även den danska och engelska. Och inte var de dåligare för de ;) Antar att jag inte var den enda som va lack i morse när man upptäckte vilket väder som man skulle ut i. Tummen upp för bussar, men tummen ner för att dom är så j*vla mycket försenade.. Kan inte sluta tjata, men ju mer snö de kommer desto mer vill jag ha vår. För desto mer långt bor känns den. :((( någon som är duktig på att klippa löshår förresten? Förra gången såg jag ut som en hjälm ungefär, efter att jag hade försökt att klippa det. Haha. Hjälp mig!


jag tänker på dig♥